Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 13:36)
Bet aš tai leidžiu. Įdėk, nu labai prašau.

Kas tu tokia, kad man leistum ar draustum kazka?
Esi pilka, susiraukusi moteryte su Dimkos kepure ant galvos ir tiek. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 14:36)
Bet aš tai leidžiu. Įdėk, nu labai prašau.
Būk žmogus, nes kitaip būsi antžmogis 4u.gif
Papildyta:

žinau 4u.gif bet toloka dažnesniam laipiojimui smile.gif

nepavargsti tu su ja, kantrybe tavo auksine biggrin.gif

Dazniem taip, bet atostogos kada galima susiplanuoti cia, tikrai verta pamatyti sia sali, manau 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.youtube....h?v=FpFEjvrxPCI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 liepos 2019 - 13:54
QUOTE(cambala @ 2019 07 03, 14:46)
Kas tu tokia, kad man leistum ar draustum kazka?
Esi pilka, susiraukusi moteryte su Dimkos kepure ant galvos ir tiek. tongue.gif

aš tavo Valdovė, aš taip užvaldžiusi tavo sąmonę ir pasąmonę, kad tu tik apie mane ir galvoji, net parke sėdėdama, net fb vartydama, valgydama ir net miegodama. Tu - mano vergė.
Anūka, debile, nešk čia tą fb ispejimai.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 03, 14:47)
nepavargsti tu su ja, kantrybe tavo auksine  biggrin.gif

Dazniem taip, bet atostogos kada galima susiplanuoti cia, tikrai verta pamatyti sia sali, manau  4u.gif

žinau, tokia jau esu, per geras aš žmogus. Kitas mano vietoje jau seniai ją į kapus išsiųstų smile.gif

taip, labai graži šalis, o jei dar truputį šiltesnė būtų, tai atemigruotumėm smile.gif maniškis labai šilumos mėgsta, jis toks iš Pietų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 13:58)
aš tavo Valdovė

😂😂😂 gal nebesityciok tu taip is saves.
Bet kur tu suprasi, kad esi pajuokos objektas, kai emsio temoj praeitais metais rasei, kad labai daznai 0yksties su sugyventiniu, nes nori jam vadovaut ir kad viskas butu pagal tave...
Nenuostabu, kad pabego...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 03, 15:02)
😂😂😂 gal nebesityciok tu taip is saves.
Bet kur tu suprasi, kad esi pajuokos objektas, kai emsio temoj praeitais metais rasei, kad labai daznai 0yksties su sugyventiniu, nes nori jam vadovaut ir kad viskas butu pagal tave...
Nenuostabu, kad pabego...

ša, verge, tuoj vėl rimbų gausi, vėl naktį nemiegosi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 14:04)
ša, verge, tuoj vėl rimbų gausi, vėl naktį nemiegosi

Tai Dimkai ne tik mesa is burnos traukei, bet ir musdavai?
Vargsas vyras...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 15:00)

žinau, tokia jau esu, per geras aš žmogus. Kitas mano vietoje jau seniai ją į kapus išsiųstų smile.gif

taip, labai graži šalis, o jei dar truputį šiltesnė būtų, tai atemigruotumėm smile.gif maniškis labai šilumos mėgsta, jis toks iš Pietų biggrin.gif

Nesi gera. Tau paciai labai oatinka su ja estis, kitaio seniai butum ignoravus, juk niekas nevercia su ja bendraut mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazi ar montevertei taip patinka narvuotis?
Jei taip nereaguotu - gi nebutu pajuokos objektas. Jai jos seiminke burba ta pati sake - labai lengvai pakimba ant kabliuko, tai ko nepasilinksmint?😂
Juk is normaliu nariu nieks nesijuokia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 15:00)
aš tavo Valdovė, aš taip užvaldžiusi tavo sąmonę ir pasąmonę, kad tu tik apie mane ir galvoji, net parke sėdėdama, net fb vartydama, valgydama ir net miegodama. Tu - mano vergė.
Anūka, debile, nešk čia tą fb ispejimai.gif
Papildyta:

bet rimtai zmonem neuztenka cia pabendrauti reikia knsitis, ieskotis tu zmoniu fbuose ir t.t., jei nori draugauti parasyk, apsikeisk duomenim, o ne taip kaip vagys kokie, jau nesneku apie jos haliucinacijas unsure.gif
biggrin.gif tikrai jau... tokios ,manau, tik smurta ir tesupranta., deja....

Tai su klimato atsilimu gal taip ir bus biggrin.gif per nai tai tropikai buvo vasara, siemet buvo vesu, bet jau antra savaite gana karsta wub.gif bet gerai tas kad ziema nebuna labai salta, ir nera pavojingu vambzdziu ar kokiu gyvaciu...kaip tropikuose.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 14:00)
Kitas mano vietoje jau seniai ją į kapus išsiųstų smile.gif

Tai jau paskaiciuok kiek laiko siunti ir vis tau neiseina biggrin.gif . Nuo to laiko, kaip parasiau jog nera tavo elfu, o visa tai oa tu matai ir girdi Visatoje yra tik tavo sergancios galvos padariniai.
Buuu.
Cia tai forumas, ateini, iseini, o realybej tai turbut visai nusidraskai, kai zmones tau i akis pasako tiesa. Nelaimingas tu zm9gus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 03, 16:21)
Nesi gera. Tau paciai labai oatinka su ja estis, kitaio seniai butum ignoravus, juk niekas nevercia su ja bendraut  mirksiukas.gif

jo geriau kaip tu is pasalu man vis bandai ikasti, geriete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 03, 15:22)
Tai Dimkai ne tik mesa is burnos traukei, bet ir musdavai?
Vargsas vyras...

haliucinacijos tau verge. Geria, toliau tik blogės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 03, 16:21)
Nesi gera. Tau paciai labai oatinka su ja estis, kitaio seniai butum ignoravus, juk niekas nevercia su ja bendraut  mirksiukas.gif

Labai gera, nes negeri - žudo, o aš pagailiu smile.gif
Atsakyti