Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 03, 18:19)
baig tu nerasyk, taip apie mano drauge, gal vis dar i drauges mane priims lotuliukas.gif
cia topas geras buvo is jos lotuliukas.gif

ale tu matai, kaip mano vergės visiems prireikė biggrin.gif
brangi jinai žinok, išskirtinė, daugiau tokių tūpų 1000 metų negims. Kai sualvosiu jai kainą, duosiu žinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 03, 17:08)

lotuliukas.gif kai niekuom nesidomi tai nieko ir nesupranti AI  - artificial intelligence, buna tokios programos, kur galima sukurti, kad forume tarsi zmogus rasytu, o ten tik programa , nezinau ar bus aiskiau smile.gif tingiu daugiau aiskinti.
ir rasiau,kad keiciant forumo versijas atsiblokuoji  biggrin.gif

Tavo antros pastraipos veblejimu isvis nebuvo galima suprast, nes matomai apsvaigus rasai.

Tikrai nieko nenutuokiu apie kazkokia AI. As gi ne tu, kad gyvent forume, atrasinet paklodem i kiekvieno nario posta, dar kurtis kazkokias nesamones.
Eik vaikais geriau pasirupink, guse tu, uzuot forume gyvenus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 03, 18:41)
As gi ne tu, kad gyvent forume,

laugh.gif dar ir facebooke gyveni su dimkom ir agnieškom bei parkuose po suoliukais guli, forumiečių ieškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 03, 17:19)

cia topas geras buvo is jos lotuliukas.gif

As tau ikelciau. Tai buvo sios temos pradzioj. Kadangi esi nupususi ir jau n kartu buvo baksnota tau tavo rasliava Sani Ubuntiene - tai niekas cia nieko nekels.
Negi tu tikrai galvoji, kad esi idomi cia? Tu visus uzknisi savo rasliavom.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 17:44)
laugh.gif dar ir facebooke gyveni su dimkom ir agnieškom bei parkuose po suoliukais guli, forumiečių ieškai biggrin.gif

Tipo nepasiziurejai vakar saves fb kur nuorodelei kabliuka daviau? Gi ten tu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 03, 18:47)
Tipo nepasiziurejai vakar saves fb kur nuorodelei kabliuka daviau? Gi ten tu biggrin.gif .

kabliuko tai tavo smegenėlės iškabintos ir ant medžio pakabintos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 18:09)
kabliuko tai tavo smegenėlės iškabintos ir ant medžio pakabintos biggrin.gif  4u.gif

Tai ziurejai save Agnieszka ? Ten nesunku rast - vienoj fotkej su melyna bliuzele, kitoj su kepurele. Pilka, susiraukus moteryte biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 03, 18:07)
Viskas iskaiciuota ne tik edimas ir gulejimas. Yra paketai kai ieina masazai, hamam, sporto sale.
Be to animatoriai organizuoja iv zaidimus, mankstas.

Man tai tas pats, nieko naujo, idomaus, jokiu is9udziu. Visa tqi gali namie pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 03, 18:22)
Man tai tas pats, nieko naujo, idomaus, jokiu is9udziu. Visa tqi gali namie pasidaryt.

Tai namie ir per tv turkija paziuret galima. Ubunte kazkada rase, kad jai jokie kurortai nepatinka, nes jie plastikiniai, j8 nebuvus, bet per tv mate.

Ziurint kas kam patinka. Man patinka pasyvus poilsis. Ir tai nereiskia, kad per ta laika vis edi. Nors tikrai yra tokiu, kurie guli ir eda biggrin.gif .

I Antalyje gyvenime nevaziuiciau, kurortas mieste, superiniai yra viesbuciai suaugusiems kur nera jokiu vaiku.
Savo chodu labai apsimoka vaziuot ir narsyt Stambula - grazus miestas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 03, 19:43)
Tai namie ir per tv turkija paziuret galima. Ubunte kazkada rase, kad jai jokie kurortai nepatinka, nes jie plastikiniai, j8 nebuvus, bet per tv mate.

Ziurint kas kam patinka.  Man patinka pasyvus poilsis. Ir tai nereiskia, kad per ta laika vis edi. Nors tikrai yra tokiu, kurie guli ir eda biggrin.gif .

I Antalyje gyvenime nevaziuiciau, kurortas mieste, superiniai yra viesbuciai suaugusiems kur nera jokiu vaiku.
Savo chodu labai apsimoka vaziuot ir narsyt Stambula - grazus miestas.

Buvau Stambule per ta labiau patikusia kelione biggrin.gif ir giliau zemyne teko pakeliauti - tai visai kas kita nei Stambulas ir juo labiau nei plasmasiniai kurortai. O jiems toks pavadinimas tinka, mane ne tik nesuzavejo, bet ir pasibaisejau-tuo edimu, gulejimu, naktiniais girtuokliavimais, muzikom. Bet visa tai tik maza dalis keliavimu, atostogu, siaip jas gali oasidaryti kokias tik nori, uzuot verkslenus kaio nepatinka keliaut atostogu biggrin.gif
Pagulet as galiu ir namie, kitur man norisi eit, ragaut, matyt ir t..t.
Atsakyti
I Antalyje

biggrin.gif lianke Agniežka, rašyt išmok biggrin.gif
Papildyta:
Savo chodu

o čia kas? ot vruskė nu biggrin.gif
Atsakyti
Negalejau susilaikyti nepakomentavusi-siemet pirma karta buvau viskas iskaiciuota Turkijoje, del vaiko, na, ir smalsu buvo paziureti kas tai yra. Ka gi, tai ne man. Idomu paziureti viena karta, gera ziureti kaip vaikas kaifuoja 6 valandas non stop baseine ir sako, kad "Turkija yra geriausia salis pasaulyje" smile.gif bet man neeee...baisiausia buvo visi tie animatoriai diena prie baseino-nezinojau, kad ten taip triuksminga, o kadangi viesbutis nebuvo didelis ir vaikas norejo buti prie baseino, man beliko gerti kokteilius, kad istverciau ta muzika visa biggrin.gif biggrin.gif
Siaip as tinginiauti ziauriai megstu, bet kazkaip labiau savo kaime-ten galiu skaityti ir gulineti be jokio impulse "kazka pamatyti", o va svetimoje salyje man kazkaip norisi keliauti ir pamatyti...Bet kiekvienam savas poilsis 4u.gif
Stambulas man pasirode nuostabus, kaip ir ta Turkijos dalis kuria pamaciau per nepoilsine kelione ana karta. Si rudeni teks I Izmir puse keliauti, jau planuoju ka ten paziureti ir kaip dar Stambului kelias dieneles iterpti smile.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 03, 19:19)
Buvau Stambule per ta labiau patikusia kelione biggrin.gif ir giliau zemyne teko pakeliauti - tai visai kas kita nei Stambulas ir juo labiau nei plasmasiniai kurortai. O jiems toks pavadinimas tinka, mane ne tik nesuzavejo, bet ir pasibaisejau-tuo edimu, gulejimu, naktiniais girtuokliavimais, muzikom. Bet visa tai tik maza dalis keliavimu, atostogu, siaip jas gali oasidaryti kokias tik nori, uzuot verkslenus kaio nepatinka keliaut atostogu biggrin.gif
Pagulet as galiu ir namie, kitur man norisi eit, ragaut, matyt ir t..t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 03 liepos 2019 - 20:05
QUOTE(Kristi_na @ 2019 07 03, 21:04)
Negalejau susilaikyti nepakomentavusi-siemet pirma karta buvau viskas iskaiciuota Turkijoje, del vaiko, na, ir smalsu buvo paziureti kas tai yra. Ka gi, tai ne man. Idomu paziureti viena karta, gera ziureti kaip vaikas kaifuoja 6 valandas non stop baseine ir sako, kad "Turkija yra geriausia salis pasaulyje" smile.gif bet man neeee...baisiausia buvo visi tie animatoriai diena prie baseino-nezinojau, kad ten taip triuksminga, o kadangi viesbutis nebuvo didelis ir vaikas norejo buti prie baseino, man beliko gerti kokteilius, kad istverciau ta muzika visa  biggrin.gif  biggrin.gif
Siaip as tinginiauti ziauriai megstu, bet kazkaip labiau savo kaime-ten galiu skaityti ir gulineti be jokio impulse "kazka pamatyti", o va svetimoje salyje man kazkaip norisi keliauti ir pamatyti...Bet kiekvienam savas poilsis  4u.gif
Stambulas man pasirode nuostabus, kaip ir ta Turkijos dalis kuria pamaciau per nepoilsine kelione ana karta. Si rudeni teks I Izmir puse keliauti, jau planuoju ka ten paziureti ir kaip dar Stambului kelias dieneles iterpti  smile.gif

Va va, pasyvu poilsi as irgi labiau megstu kur orie ezeriuko ramaus, su svirpliais lietuviskais, palapinem, ar tieisog net namie knyga paskaityt ar kazka paveikt, i kina nueit. Per daug gaila butu gulineti svetimoj neistirtoj saly bigsmile.gif
Atsakyti