Negalejau susilaikyti nepakomentavusi-siemet pirma karta buvau viskas iskaiciuota Turkijoje, del vaiko, na, ir smalsu buvo paziureti kas tai yra. Ka gi, tai ne man. Idomu paziureti viena karta, gera ziureti kaip vaikas kaifuoja 6 valandas non stop baseine ir sako, kad "Turkija yra geriausia salis pasaulyje"

bet man neeee...baisiausia buvo visi tie animatoriai diena prie baseino-nezinojau, kad ten taip triuksminga, o kadangi viesbutis nebuvo didelis ir vaikas norejo buti prie baseino, man beliko gerti kokteilius, kad istverciau ta muzika visa
Siaip as tinginiauti ziauriai megstu, bet kazkaip labiau savo kaime-ten galiu skaityti ir gulineti be jokio impulse "kazka pamatyti", o va svetimoje salyje man kazkaip norisi keliauti ir pamatyti...Bet kiekvienam savas poilsis
Stambulas man pasirode nuostabus, kaip ir ta Turkijos dalis kuria pamaciau per nepoilsine kelione ana karta. Si rudeni teks I Izmir puse keliauti, jau planuoju ka ten paziureti ir kaip dar Stambului kelias dieneles iterpti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 03, 19:19)
Buvau Stambule per ta labiau patikusia kelione

ir giliau zemyne teko pakeliauti - tai visai kas kita nei Stambulas ir juo labiau nei plasmasiniai kurortai. O jiems toks pavadinimas tinka, mane ne tik nesuzavejo, bet ir pasibaisejau-tuo edimu, gulejimu, naktiniais girtuokliavimais, muzikom. Bet visa tai tik maza dalis keliavimu, atostogu, siaip jas gali oasidaryti kokias tik nori, uzuot verkslenus kaio nepatinka keliaut atostogu

Pagulet as galiu ir namie, kitur man norisi eit, ragaut, matyt ir t..t.