Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 07 02, 20:26)
bliam, tai gražus tada, nebijo matyt biggrin.gif

Man kartais buna liudna. nebendravau as su senais pazistamais, kazkaip nesenai klasiokai susibure, tai su viena pradejau susirasinet. Ji, sako, man kilo mintis surinkti visu dabartines nuotraukas ir aukletojai albuma padaryt. Na sakau, kvaila mintis, nusiunciau nuotrauka, sakau negi sita desi?
Ji man - "Grazi tavo zmona"
Paskui uzpyko uz prikola, bet susitaikem, buvom susitike visi. Rimtai jus isivaizduojat kazkokius monstrus, taigi darbe pirmiausia mane prie uzsakovu neprileistu.
Atsakyti
As tai neisivaizduoju monstru. Isvis nieko neisivaizduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 02, 20:38)
Man kartais buna liudna. nebendravau as su senais pazistamais, kazkaip nesenai klasiokai susibure, tai su viena pradejau susirasinet. Ji, sako, man kilo mintis surinkti visu dabartines nuotraukas ir aukletojai albuma padaryt. Na sakau, kvaila mintis, nusiunciau nuotrauka, sakau negi sita desi?
Ji man - "Grazi tavo zmona"
Paskui uzpyko uz prikola, bet susitaikem, buvom susitike visi. Rimtai jus isivaizduojat kazkokius monstrus, taigi darbe pirmiausia mane prie uzsakovu neprileistu.

nu ką žinau. Žmonės žiaurūs. Jau net ryžus pravardžiuoja ten visaip būna ir visa kita. O jūs tai iš viso išskirtinis atvejis. Tai ir pasidomavau kaip ten su tais klasiokais, suprantingi jie ar pašaipūnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 02, 21:30)
nu ką žinau. Žmonės žiaurūs. Jau net ryžus pravardžiuoja ten visaip būna ir visa kita. O jūs tai iš viso išskirtinis atvejis. Tai ir pasidomavau kaip ten su tais klasiokais, suprantingi jie ar pašaipūnai smile.gif

Aisku ziaurus. Bet tik su silpnesniais. Jums sitas naujiena?

Juk sakykim analizuojat vyrus. Silpni, bailus, neryztingi, neaktyvus - pasmerkti
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 02, 18:51)
Teisingai Idomucia parase viska. Bent jau mano ziniomis. Apskritai Lietuvoje dar labai gyva ta sena tradicija, kad zmogus privalo i biura atvaziuoti tam, kad dirbtu  doh.gif
Bet po truputi traukiasi jau toks poziuris.
Algos eiliniams programeriams oi neblizga (cia mano vertinimu, o ne lyginant su minimumu ar vidutiniu atlyginimu).
Jei labai norit - pabandykit paskenuoti darbo rinka, gausit verta grizti pasiulyma - grisit. Jei ne, tai ne. Be kontrakto nevaziuociau.  cool.gif

Dekui abiem, panasiai man irgi pasakojo, tai tiek to gal rasiu su laiku darba cia ,kur galima dirbi is bet kur, tada galesiu ir apie gyvenima Lietuvoje pagalvoti , galvojau, kas jau bus pasikeite Lietuvoje, panasius atsiliepimus girdejau pries kelis metus. Ir dar nesu tokioj pozicijoj, kai pati galeciau tlyginima uzsiprasyt, o cia patyliukais dirbu mokaus, niekas neveja su botagu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 02, 21:42)
Aisku ziaurus. Bet tik su silpnesniais. Jums sitas naujiena?

Juk sakykim analizuojat vyrus. Silpni, bailus, neryztingi, neaktyvus - pasmerkti

nu tai džiugu, jei prie lyderių buvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 02, 12:24)
ko tu ten kuklinies, varyk čionai, pavasarosim, tik veilokus in čemodamą insimeski  bigsmile.gif
p.s., normuojamo vandens neimk, mes turim ax.gif

Gera humoro jausma tuti Rene. Man rodos su tavimi lengva ir idomu gyventi. mirksiukas.gif
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 02, 13:34)
baikit, matosi, kad labai minkšta, tik bando vaizduoti kažką biggrin.gif

Tos, kurios su ja buvo susitikusios gyvai, sake ji draugiska ir rupestinga. Bet man sunkiai sekasi tiketi. biggrin.gif
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 02, 13:42)

Normaliai. biggrin.gif

Lutuke, beje nepakomentavau tavo svajoniu. Man lb. patiko, apie vaiku ir seneliu namus. Lb. gera ideja. mirksiukas.gif

Mano jaunesne dukte svajoja ir jos svajones pildosi. Aisku ji ideda pastangu ir svajoja po truputi. mirksiukas.gif

Kin grazi suknele. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 02, 22:27)
nu tai džiugu, jei prie lyderių buvot  smile.gif

ziaurumas su silpnesniais nera lyderyste... apgailetina ir tiek.
Papildyta:
ka manot apie moteru karine tarnyba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 02, 23:14)
ka manot apie moteru karine tarnyba? smile.gif

Labai gerai manau bigsmile.gif . Moteris ir taip jau stiprąja lytimi baigia pavirsti.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 02, 22:49)
Gera humoro jausma tuti Rene. Man rodos su tavimi lengva ir idomu gyventi.  mirksiukas.gif

Ačiū. smile.gif grįžau į temą, per mėnesį 200 psl prirašėm. Galvoju gal iš tikro jau laikas eiti lengvai ir įdomiai gyventi l ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 liepos 2018 - 08:21
QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 08:18)
Ačiū. smile.gif grįžau į temą,  per mėnesį  200 psl prirašėm. Galvoju gal iš tikro jau  laikas eiti lengvai ir įdomiai gyventi  l ax.gif 4u.gif

Taip nesazininga Rene is tavo puses butu. Suburei mus, kad vel pabegtum? Nori guleti po SAVO liepa? Tai pasiimk loptopa ar tlf. su savimi. mirksiukas.gif

P.s. Kazkas nesenai sake, kad mes drauges? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 03, 09:44)
Taip nesazininga Rene is tavo puses butu. Suburei mus, kad vel pabegtum? Nori guleti po SAVO liepa? Tai pasiimk loptopa ar tlf. su savimi.  mirksiukas.gif

P.s. Kazkas nesenai sake, kad mes drauges?  blink.gif

Po liepa. blink.gif Virga ! Ar jauti kiek šalčio pas mus??? Geras šeimininkas šuns į lauką neveja, o čia žmogų blink.gif po šatra su penkiais lapais gulėt
blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 liepos 2018 - 09:25