Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 10:04)
Valau stalą, nusisukau kempinėlės nuplaut. Mano gerbiamas vadovauja: čia reikia geriau pavalyt tą stalą. Tada ta kempinėlė atskrido jam į nosį

MB irgi ne visai adekvaciai reaguoja i pastabas...

O sakysim atvirksciai. Vairuoju...
-Ar nematei zenklo
- cia miestas, gal per greitai
-na ir posukius imi, gal teises reikia is naujo perlaikyti
- Ko velkiesi paskui ta fura

As
-gal pati pavairuok, nuvargau?

ji
-argi cia iseitis viska kitam siulyti?
Atsakyti
Rene, kazkodel perskaiciusi nusijuokiau ax.gif
Kiba koks menulio uztemimas visoms moterims biggrin.gif as pasipikciurninau zodziais, tu kempinelem pasisvaidei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 10:19)
MB irgi ne visai adekvaciai reaguoja i pastabas...
O sakysim atvirksciai. Vairuoju...

As tai gera keleive biggrin.gif kalbu kai jau rekiu biggrin.gif is baimes, kai lenkiant fura soka kaktomusa pries kita fura. O siaip tik krypti pasakau, jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 10:36)
As tai gera keleive  biggrin.gif  kalbu kai jau rekiu  biggrin.gif  is baimes, kai lenkiant fura soka kaktomusa pries kita fura. O siaip tik krypti pasakau, jei reikia.

Ne as lenkti nemegstu. Bet turiu savu prikolu, pav nestabdau ziede. Tai ji miega, pabunda ir pradeda reiksti nepasitenkinima. O vaziuojam tai kartais tuktancius kilometru ir neimam nakvynes(rekordas 3000km is Ispanijos iki LT be nakvynes), nes uztenka man pasnausti, ir nesinoretu nei tampyti daiktui numeri nei aisku moketi (vis koki 50-70 euru kainuoja).
Prancuzijoje norisi pataupyt tai kartais kertame paprastais keliais.

As irgi puolu. Buna kokiu kamsciu ar neaiskiu situaciju, tai as noreciau, kad ji paziuretu planseteje, kur ten pravaziavimai, kur galima nukirsti kampus ir pan.
Jai sunkiai einasi...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 10:20)
Rene, kazkodel perskaiciusi nusijuokiau  ax.gif
Kiba koks menulio uztemimas visoms moterims  biggrin.gif  as pasipikciurninau zodziais, tu kempinelem pasisvaidei  rolleyes.gif

Aš tai tikslingai kryptingai nukreipiau tą kempinėlę skrydžiui, kas turėjo reikšti pamoką, kad neteikia manęs mokyti. Žodžiai, kaip vandens čiurlenimas, tik foną sudaro, o kempinėlėmis kai kalbi, tai išsyk supranta, ką negerai padaręs ir puola atsiprašyt ir pasitaisyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 liepos 2018 - 09:54
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 10:48)
Ne as lenkti nemegstu. Bet turiu savu prikolu, pav nestabdau ziede. Tai ji miega, pabunda ir pradeda reiksti nepasitenkinima. O vaziuojam tai kartais tuktancius kilometru ir neimam nakvynes(rekordas 3000km is Ispanijos iki LT be nakvynes), nes uztenka man pasnausti, ir nesinoretu nei tampyti daiktui numeri nei aisku moketi (vis koki 50-70 euru kainuoja).
Prancuzijoje norisi pataupyt tai kartais kertame paprastais keliais.

As irgi puolu. Buna kokiu kamsciu ar neaiskiu situaciju, tai as noreciau, kad ji paziuretu planseteje, kur ten pravaziavimai, kur galima nukirsti kampus ir pan.
Jai sunkiai einasi...

Man nepatiktu 3000 km vaziuoti be sustojimo. Vargina ir nesaugu, todel neprotinga. Daiktu tampyti nebutina, nes vienai nakciai daiktu reikia tik nedideles kuprinytes. 50 euru nera tie pinigai, del kuriu taip draskytis.
O zemelapiuose as orientuojuosi, nebent jie sukiojasi. Turiu viena gera programele telefe, bet reikia pasiknisti nustatymuose, ka padaryt, kad nesisukiotu zemelapis, nes mane tai "numusa", pakesti negaliu. Niekada nesukioju zemelapio.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 10:53)
Aš tai tikslingai kryptingai nukreipiau tą kempinėlę skrydžiui, kas turėjo reikšti pamoką, kad neteikia manęs mokyti. Žodžiai, kaip vandens čiurlenimas, tik foną sudaro, o kempinėlėmis kai kalbi, tai išsyk supranta, ką negerai padaręs ir puola atsiprašyt ir pasitaisyt biggrin.gif

Man tai ir zodziu uztenka... gauciau kempinele i nosi, baigtusi treciu pasauliniu karu ax.gif arba bent saltuoju karu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 10:57)
Man nepatiktu 3000 km vaziuoti be sustojimo. Vargina ir nesaugu, todel neprotinga. Daiktu tampyti nebutina, nes vienai nakciai daiktu reikia tik nedideles kuprinytes. 50 euru nera tie pinigai, del kuriu taip draskytis.
O zemelapiuose as orientuojuosi, nebent jie sukiojasi. Turiu viena gera programele telefe, bet reikia pasiknisti nustatymuose, ka padaryt, kad nesisukiotu zemelapis, nes mane tai "numusa", pakesti negaliu. Niekada nesukioju zemelapio.

Jai kur sustoji, tai skaityk kokiu 12 val nera... O jei pamiegi 7 valandas aiksteleje, tai prabundi ir vaziuoji

Dabar kai internetas yra visur ir pigus, tai jau visai gera yra ir ta google. Ji neesisukineeja.
Po to yra dar Navigator, yra Here Maps (suomiu buvusios Nokijos padalinys) nesisukineja, jei nenustatai tikslo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 11:02)
Jai kur sustoji, tai skaityk kokiu 12 val nera... O jei pamiegi 7 valandas aiksteleje, tai prabundi ir vaziuoji

Dabar kai internetas yra visur ir pigus, tai jau visai gera yra ir ta google. Ji neesisukineeja.
Po to yra dar Navigator, yra Here Maps (suomiu buvusios Nokijos padalinys) nesisukineja, jei nenustatai tikslo

Idomucia, ar i gaisra leki? Kad net normalioj lovoj nemiegot. Nieko stebetino, kad su tokiom kelionem taviske ju nebenori. Pavargsta gi.
Ne visose salyse netas pigus, tai turiu be interneto veikiancia programele. Bet megstu nusistatyti tiksla, sakai del to ir sukioja?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 11:07)
Idomucia, ar i gaisra leki? Kad net normalioj lovoj nemiegot. Nieko stebetino, kad su tokiom kelionem taviske ju nebenori. Pavargsta gi.
Ne visose salyse netas pigus, tai turiu be interneto veikiancia programele. Bet megstu nusistatyti tiksla, sakai del to ir sukioja?

Jau visose pigus ES atmetus Monaka, Andora, keltus. Dar turiu UK kortu, ai sakysim Three kompnija duoda nemokama daugelyje saliu.
Googlee lyg galima issaugot offline (ten vis keicia tvarka) Navigator ir Here Maps suteikia galimybe downloadinti zemelapius ir naudoti offline

Tikrai dabar taip nekeliaujam be nakvyniu, bet kartais tiesiog neapsimoka ieskotis nakvynes ir temptis daiktus i virsu kuriu nesinori paliktii auto. Vazinejam su univeral plius ant stog 600l bagazine, tai yra ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 02, 22:49)
Mano jaunesne dukte svajoja ir jos svajones pildosi. Aisku ji ideda pastangu ir svajoja po truputi.  mirksiukas.gif

svajones visada pildosi smile.gif tos tikros svajones, i ka sutelkimam daugiausia energijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 02, 23:14)
ziaurumas su silpnesniais nera lyderyste... apgailetina ir tiek.
Papildyta:
ka manot apie moteru karine tarnyba? smile.gif

Tai vis tiek lyderyste tik va tokia forma, jei kiti ja priima...

Tiek moterys, tiek vyrai turetu eiti i tas tarnybs tik su savo laisvu noru. Man tai ne prie sirdies karai ir ginklai, bet jei moteri tai traukia, jos pasirinkimas. Bet va prievartinis varymas tai jau zmogaus teisiu pazeidimai, mano galva...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 11:19)
Jau visose pigus ES atmetus Monaka, Andora, keltus. Dar turiu UK kortu, ai sakysim Three kompnija duoda nemokama daugelyje saliu.
Googlee lyg galima issaugot offline (ten vis keicia tvarka) Navigator ir Here Maps suteikia galimybe downloadinti zemelapius ir naudoti offline

Tikrai dabar taip nekeliaujam be nakvyniu, bet kartais tiesiog neapsimoka ieskotis nakvynes ir temptis daiktus i virsu kuriu nesinori paliktii auto. Vazinejam su univeral plius ant stog 600l bagazine, tai yra ka veikti.

O jus normaliu navigatoriu nenaudojat? blink.gif taigi daug patogiau nei visos plansetes ar telefonai. yra geru fimru kur ir normalius kelius parinks ir pasako garsiai kaip naviguoti, kada persirikiuot, kad neburt ikisus akis i kompiuteri. negalvojau, kad zmones dar taip keliauja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 11:01)
Man tai ir zodziu uztenka... gauciau kempinele i nosi, baigtusi treciu pasauliniu karu  ax.gif  arba bent saltuoju karu tikrai  biggrin.gif

jus moteris, vyrus kitaip viskas veikia dazniausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 03, 11:55)
jus moteris, vyrus kitaip viskas veikia dazniausia  biggrin.gif

as pykstuosi be fizinio kontakto cool.gif
stengiuosi ir be paaukstintu decibelu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 11:59)
as pykstuosi be fizinio kontakto  cool.gif
stengiuosi ir be paaukstintu decibelu.

as irgi taip stengiuosi, jei is vis is kantrybes nebunu isvesta lotuliukas.gif bet siaip nesimusu ir daiktu nemetau lotuliukas.gif (dazniausiai) uz tat mano sunus sako, kad geriau jam trenkciau , nei kompiuteri atimciau (kartais prireikia) lotuliukas.gif dzin jiem tas fizinis smurtas, galeciau geriau vyra musti jauciu, nei issiakyti viska graziai ,logiskai , nesaukiant biggrin.gif
Atsakyti