QUOTE(virga @ 2018 07 02, 22:49)
Mano jaunesne dukte svajoja ir jos svajones pildosi. Aisku ji ideda pastangu ir svajoja po truputi.
svajones visada pildosi

tos tikros svajones, i ka sutelkimam daugiausia energijos
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 02, 23:14)
ziaurumas su silpnesniais nera lyderyste... apgailetina ir tiek.
Papildyta:
ka manot apie moteru karine tarnyba?
Tai vis tiek lyderyste tik va tokia forma, jei kiti ja priima...
Tiek moterys, tiek vyrai turetu eiti i tas tarnybs tik su savo laisvu noru. Man tai ne prie sirdies karai ir ginklai, bet jei moteri tai traukia, jos pasirinkimas. Bet va prievartinis varymas tai jau zmogaus teisiu pazeidimai, mano galva...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 11:19)
Jau visose pigus ES atmetus Monaka, Andora, keltus. Dar turiu UK kortu, ai sakysim Three kompnija duoda nemokama daugelyje saliu.
Googlee lyg galima issaugot offline (ten vis keicia tvarka) Navigator ir Here Maps suteikia galimybe downloadinti zemelapius ir naudoti offline
Tikrai dabar taip nekeliaujam be nakvyniu, bet kartais tiesiog neapsimoka ieskotis nakvynes ir temptis daiktus i virsu kuriu nesinori paliktii auto. Vazinejam su univeral plius ant stog 600l bagazine, tai yra ka veikti.
O jus normaliu navigatoriu nenaudojat?

taigi daug patogiau nei visos plansetes ar telefonai. yra geru fimru kur ir normalius kelius parinks ir pasako garsiai kaip naviguoti, kada persirikiuot, kad neburt ikisus akis i kompiuteri. negalvojau, kad zmones dar taip keliauja
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 11:01)
Man tai ir zodziu uztenka... gauciau kempinele i nosi, baigtusi treciu pasauliniu karu

arba bent saltuoju karu tikrai
jus moteris, vyrus kitaip viskas veikia dazniausia