Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Iš_Šviesos, pažiūrek nutritionsfact.org
Visi ten gydytojai, išsamūs video, nagrineja mokslo straipnsius, lygina, comparina. Shinyja, Neal Barbard, Fuhrman, McDougall ir kiti negali būti pseudo.
Išgyja tūkstanciai, nebereikia žmonems peilio.
Vat tokia medicina aš tikiu. preventive, o ne "kraštutiniu ligu medicina", kai šlamšti bet ką, o tada gulies po peiliu.
man rodos, del to abi sutariam, ir gana tu kalbu.
Daugelis šiu gydytoju beje nepropaguoja visiško vegan, kaip Furhman ar Shinyja - jie rekomeduoja 85proc augalu ir 15proc gyvūnu racione.
ir tau jau sveikatai geriau nei tos standard dietos.

Given, as kai suzinojau diagnoze, susiradau visus imanomus mokslinius straipsnius apie endometrioze ir maista. Ir visus perskaiciau. Ten yra tokiu, kur tirta pvz 70 000 moteru. Tai aciu, manau susitinkau pakankamai butent mano atvejui reikalingos informacijos is patikimu saltiniu.  :4u: 

O endometrioze as gydysiuos ne pas Furhman ir Shinyja, o pas ginekologus.  :4u: 

Apie bele ko slamstima gal tu snekek su tuo, kas slamscia. Tokie komentarai ne mano adresu visai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 20, 19:01)
Prasideda menopauzė,nebereikia lakstyti po trasas,stoja ramus gyvenimas.
<p>Lutuke,tu nei perkūno nerauki nei apie mm,nei apie ovuliaciją.Geriau patylėk šioje vietoje.Nes kai skaitau tavo sapaliones,tai toks įspūdis,kad esi mokyklos nebaigusi.Jokios knygos apie šiuos reikalus neskaičiusi.

Listeja, suprask viena ir kitom tas skiriama, tai ka as rasau, tai nera is vadoveliu, medicinos zinynu ar enciklopediju, jus norit priimkit , nepriimkit tai, ka teigiu, bet saipytis, yra mazu maziausia kvaila is to, ko nezinot, as zinau , ka teigia mosklas ir zinau dar kai ka, ko jis neteigia ir neatrado dar, o dar kiek ziniu yra visatoje tai ohoho smile.gif
Jus zinot tai ka jum daktarai, mokslininkai pasake, o jie dar ne taip senai reklamvo cigaretes, kaip gera priemone nervam raminti. Jus rinkites tas tiesas, jei jus norit, tai jusu reikalas, galit is vsi dugaiau niekuom nesidometi, nesigilinti ir net nemastyti, velgi jusu reikalas, man tai juokinga tik tokie jusu postai,rimtai smile.gif

va vienas is nauju atradaimu, kurie vel is naujo vercia pamastyti ar tiesa tai, ka iki siol mokslas teige apie senove.

Atrado miestą, senesnį už Egipto piramides: paslaptingi radiniai griauna visas iki tol turėtas teorijas

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...fxprbghiKCCkl-I
mokslas dar daug kartu jums is nauja kazka aiskins...ir vis kitaip...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 21, 15:33)
Naturalus sveiki nagai ir nagai su manikiuru yra du skirtingi dalykai. As gelinio nedarau, bet jei moteris nori tureti manikiura visa laika, tai cia siaip awesome iseitis.
</p><p>Kas is to, kad turesi sveikus ilgus nagus, jei lakas nusitrins kas antra diena. As jau nekalbu apie tai, kad net sveiki nagai luzta, ypac kai greitai ka nors darai. O siaip ne visi gali tokius tureti.</p><p>As su savo nagais visada galejau zeme arti- kieti kaip nezinia kas. Nesvarbu ka valgiau, kur gyvenau, kiek miegojau. Genetiskai kieti ir tiek. </p>

tikrai, kad skirtingi pirmi grazu, antri kazkas tragikoisko ir slykstaus, neisivaizduoju, kaip zmonem tai gal i atrodyti grazu.... nu bet visi skoniai skiriasi matyt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 23, 22:21)
, as zinau , ka teigia mosklas ir zinau dar kai ka, ko jis neteigia ir neatrado dar,

lotuliukas.gif jus su Monteverte vienoj palatoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 22, 12:55)
Del menesiniu papildau.
aš nujauciu, ką Lutuke nori pasakyti.
Kasmenesinis kraujavimas nebūtinai nurodo tik toki vieninteli galima moters vaisingumo būdą.
juk moterys kraujuoja, bet nebūtinai esti vaisingos. tai pirma.
toliau - ne kiekvieno gimdos gleivines atsisluoksniavimo metu ivyksta ovuliacija.
taigi, kraujavimas nebūtinai rodo moters vaisingumą.
taip pat - menesines esti sunkios, baisios, daugelis moteru pirmas 1-2 nepasikelia iš lovos, vartoja nuskausminamus.
irgi ne sveikatos ženklas.

jei žaliavalgems MM vyskta labai retai, cia matau tik vieną minusą. jei neseksi savo vaisingu gleiviu ženklu, gali pastoti. cia toms, kurios nebeplanuoja neštumo. bet turbūt tos moterys jau gerai pažista savo kūną.

bet kokiu atveju, jei gerai save pažisti, jei taikai vaisingumo pažinimo metodus, retos menesines geriau, nei reguliarus sunkus ciklas, kurio moterys vengia kaip maro,  daugelis net hormonus naudoja, kad MM trumpint iki minimumo, tapti "nevaisingomis".
ar cia geris?
ar yra kas jūsu vartojusiu KT daugiau 20 metu?

jo panasiai, man viena mociute pasakojo, sako jaunysteje jokiu paketu nereikejo, man keli lasai tebudavo per menesines to kraujo, ir kai logiskai pamastai juk tiek ir turetu buti, gi is kiausinelio tai ten nei laso to kruajo nebus, o pati gimd airgi mazyte, jos gleivine nu kiek to kraujo keli lasai ir butu gal, o kai kraujuojama savaite pilnai ar kelias dienas, klausimas is kur ten to kruajo tiek, zinoma ne i svaisingumo ir gimdos.

As dar kalbejau apie dar ausktesni samoninguma, ko cia tikria nesupras dauguma, kad kudikio pradejiams turi buti samoningas ir kiausinelis subrestai, kai yra tam tinkamas laikas.

O kai zmoniu samoningumas zemas, tai jiem ir padaryta, kad galetu daugintis belekada, kad nors netyciukai gimtu, su visa gausa apsaugu, nes kitaip is vis ta zmonija isnyktu...

Nesupras Is_sviesos tavo minciu apie gyv buda del endometriozes, nes jos religija yra medicina ir kaip ten parasyta vadinasi taip ir ne kitaip yra.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 22, 13:12)
ne tai, Lutukė rašė, kad mėnesinės yra dėl nesveiko gyvenimo būdo.

Given apie ta pati, tekstus ksaityti ismok, jei nori komentuoti smile.gif

galiu lazintis, akd tu nei nesupratai, ka as turejau omeny kaip nesveika gyv buda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 22, 22:07)
Dabar irgi, bet vegetaru esant meniu susitraukia bent jau is mums iprasto saraso.

Vegetariska mityba is vis nelabai kuom skiriasi nuo visavalgio, is meniu dingsta tik vienitele mesa, kuri negarantuoja visikai jokio gelezies ar kitu mineralu pasisavinimo , kazkaip labai keistas argumentas.

tiek ga, kad pripratimas , prisirisimas prie kokiu saslyku ar kepsniu tik tiek, nei sveikatos prasme, nei kitom niekaip nenusiskriaudzia zmogus be mesos, nes be jos atrandi dar daugiau patiekalu, eilinis mesavalgis valgo kasdiena dazniausiai mesa ir kveicius su siek tiek darozviu racionas daznai buna gana skurdus.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 23, 08:47)

P.S.: nekenčiu degintis (negana to, kad karšta, tai dar ir nuobodu siaubingai), o deginimasis valtyje, nuogai, gulint ant valties suoliuko permesto pripučiamo čiužinio, man - iš košmarų srities biggrin.gif Bet tikrai nesityčioju iš nieko, kiekvienas turim savo mėgstamus laisvalaikio leidimo būdus.

nelabai suprantu, o kur cia blogis? as taip esu deginusi tik ne ant suoliuku, ne sjie buvo nejudinami o apacioje valties didele ji , pasitiesi pripuciama ciuzini, kaifas, valtis pluduriuoja supa, labai net smagu... nes as nemegstu maudytis, ma per salta, net Lietuvoje net karsciausia vasara biggrin.gif

gal degintis megtsa tie kas megsta kaitra?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 23, 09:33)
Buvo laikas, kai sveriau 5× kg, tai jo, kabintoju buvo daugiau, bet kas is to, jei ziurejo i papus i sikna ir nei vienam nebuvo idomu, kiek knygu esu perskaiciusi ir ar apskritai moku skaityti. Dabar mano asmenybe pastebi daugiau zmoniu, nei anksciau. Taip, vieniems esu per apkuni, kiti supranta, kad svoris yra kintantis dalykas, tretiems apkunumas ne kliutis, ketvirtiems kaip tik apjunesnes patinka. Nesureiksminu to. Man nereikia, kad prie manes eiles rikiuotusi. Reikia vieno prie dusios.

lotuliukas.gif man tokie juokingi, tokie naivus svaisciojimai, apie domejimasi kiek knygu moteris perskaite pradzioje. Zinoma niekam neidomu, nebent kuris gudresnis ir mokes apsimesti,kad jam tai idomu biggrin.gif Zinoma dauguma , jei sveiki vyrai pritraukia isore, o ten jau palei skoni kam paitnka plonesnes, kam storesnes, kam aukstos, kam zemos ir t.t. visi mes kirtitngi ir skoniai skirtingi, man pvz visiskai nepatinka kudi vyrai.

O i svorio tem pardejau keto dieta, ziuresim kiek tversiu ir kas gausis biggrin.gif Gal kas meginot?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 23, 22:25)
lotuliukas.gif jus su Monteverte vienoj palatoj? biggrin.gif

kad tu zinotum, kaip is mano perspektyvos debiliskai atrodo tavo tokios zinutes,net nejuokngai, o graudziai, bet zinoma turi teise atrodyti, rasyti, ka tik nori, kaip ir gyvenime dometis kuom nori, kad ir tik siknos reikalais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 23, 23:14)
o apacioje valties didele ji , pasitiesi pripuciama ciuzini, kaifas, valtis pluduriuoja supa, labai net smagu...


Valties apacioje gulet patogu, niekas nemato, bet ir vejas neuzpucia todel per karsta. Kai sustumi suoliukus tai pasidaro kaip denis ant kurio dedi matraca ir viskas ten gerai, ir vejukas.
Tik kuna visi mato, kaip ant padeklo...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 23, 23:14)
Vegetariska mityba is vis nelabai kuom skiriasi nuo visavalgio, is meniu dingsta tik vienitele mesa, kuri negarantuoja visikai jokio gelezies ar kitu mineralu pasisavinimo , kazkaip labai keistas argumentas.

tiek ga, kad pripratimas , prisirisimas prie kokiu saslyku ar kepsniu tik tiek, nei sveikatos prasme, nei kitom niekaip nenusiskriaudzia zmogus be mesos, nes be jos atrandi dar daugiau patiekalu, eilinis mesavalgis valgo kasdiena dazniausiai mesa ir kveicius su siek tiek darozviu racionas daznai buna gana skurdus.
Papildyta:

nelabai suprantu, o kur cia blogis? as taip esu deginusi tik ne ant suoliuku, ne sjie buvo nejudinami o apacioje valties didele ji , pasitiesi pripuciama ciuzini, kaifas, valtis pluduriuoja supa, labai net smagu... nes as nemegstu maudytis, ma per salta, net Lietuvoje net karsciausia vasara  biggrin.gif

gal degintis megtsa tie kas megsta kaitra?
Papildyta:

lotuliukas.gif man tokie juokingi, tokie naivus svaisciojimai, apie domejimasi kiek knygu moteris perskaite pradzioje. Zinoma niekam neidomu, nebent kuris gudresnis ir mokes apsimesti,kad jam tai idomu  biggrin.gif Zinoma dauguma , jei sveiki vyrai pritraukia isore, o ten jau palei skoni kam paitnka plonesnes, kam storesnes, kam aukstos, kam zemos ir t.t. visi mes kirtitngi ir skoniai skirtingi, man pvz visiskai nepatinka kudi vyrai.

O i svorio tem pardejau keto dieta, ziuresim kiek tversiu ir kas gausis  biggrin.gif Gal kas meginot?
Papildyta:

kad tu zinotum, kaip is mano perspektyvos debiliskai atrodo tavo tokios zinutes,net nejuokngai, o graudziai, bet zinoma turi teise atrodyti, rasyti, ka tik nori, kaip ir gyvenime dometis kuom nori, kad ir tik siknos reikalais  mirksiukas.gif

Taves debilisku postu kiekiu ir kokybe jau tikrai niekas cia neaplenks smile.gif
Atsakyti
Gerai susiskaite

Ką reikia laikyti paslaptyje

1. Ką reikia laikyti paslaptyje, sako išminčiai – savo planus ateičiai. Patylėkite iki tol, kol planas nebus įgyvendintas. Visos mūsų idėjos nėra nuostabios, juose daug silpnų vietų, per kurias lengva kirsti ir viską sunaikinti.

2. Nesidalink paslaptimi apie savo labdara. Geradarybė – labai retas šiame pasaulyje ir dėl to reikia jį saugoti kaip savo akį. Nesigirkite savo gerais darbais. Išdidumas iš karto pamatęs viską pasiims, kas atėjo už tavo labdarą.

3. Nerekuomenduojame pasakoti apie savo asketizmą. Nepasakokite į kairę ir į dešinę apie jūsų apribojamus maiste, miege, lytiniuose santykiuose ir taip toliau. Fizinė askezė atneša naudą tiktai, jeigu ji susiderinta su emocine.

4. Apie ką reikia nutylėti – apie savo drąsą. Kažkas gauna išbandymus iššorinius, o kažkas tai – vidinius. Iššoriniai matosi ir už tai gauni apdovanojimą, o už vidinius nieko negauni.

5. Geriau nekalbėti apie dvasines žinias. Jos turi skirtingus lygius ir atsiveria tik pasiekus tam tikrą lygį. Pagrindinė naujokų klaida – noras pasidalinti savo žinias, bet tai tik dar labiau supainioja ir net pradeda gąsdinti.

6. Kuo neverta dalintis su kitais – tai informacija apie naminius konfliktus ir šiaip apie savo šeimos gyvenimą. Atsiminkite: kuo mažiau kalbate apie problemas šeimoje, tuo šeima bus stipresnė ir stabilesnė. Kivirčas – tai atsikratymas negatyvios energijos, kuri susikaupė bendraujant.

7. Apie ką nereikia kalbėti, tai apie negražius žodžius, kuriuos išgirdai iš kito. Galima išpurvinti sau batus, o taip pat ir protą. Ir žmogus, kuris, parėjęs namo, iš karto pasakoja, ką išgirdo kvailo eidamas namo, nieko nesiskiria nuo žmogaus, kuris atėjo namo ir nenusiėmė batų.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 23, 23:22)
Valties apacioje gulet patogu, niekas nemato, bet ir vejas neuzpucia todel per karsta. Kai sustumi suoliukus tai pasidaro kaip denis ant kurio dedi matraca ir viskas ten gerai, ir vejukas.
Tik kuna visi mato, kaip ant padeklo...

Tai mes plaukiodavom su medide valtim, ten niekas nesistumdo, o ir oras Airijoje labai retai buna per karstas, tai pats tas kai vejelis neuzpucia, su musu vasarom smile.gif o ypac ezere is vis kazkaip vesiau buna. Tik ten zmoniu pas mus gana nemazai , nes ezeru mazai , tai jau ten nuogiem nelabai pabuti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 23, 23:25)
Taves debilisku postu kiekiu ir kokybe jau tikrai niekas cia neaplenks smile.gif

tu ne manim, savim rupinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 23, 21:21)
as zinau , ka teigia mosklas ir zinau dar kai ka, ko jis neteigia ir neatrado dar,

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 23, 22:25)
lotuliukas.gif jus su Monteverte vienoj palatoj? biggrin.gif

biggrin.gif panašu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 23, 22:34)
jo panasiai, man viena mociute pasakojo, sako jaunysteje jokiu paketu nereikejo, man keli lasai tebudavo per menesines to kraujo, ir kai logiskai pamastai juk tiek ir turetu buti, gi is kiausinelio tai ten nei laso to kruajo nebus, o pati gimd airgi mazyte, jos gleivine nu kiek to kraujo keli lasai ir butu gal, o kai kraujuojama savaite pilnai ar kelias dienas, klausimas is kur ten to kruajo tiek, zinoma ne i svaisingumo ir gimdos.

As dar kalbejau apie dar ausktesni samoninguma, ko cia tikria nesupras dauguma, kad kudikio pradejiams turi buti samoningas ir kiausinelis subrestai, kai yra tam tinkamas laikas.

O kai zmoniu samoningumas zemas, tai jiem ir padaryta, kad galetu daugintis belekada, kad nors netyciukai gimtu, su visa gausa apsaugu, nes kitaip is vis ta zmonija isnyktu...

Nesupras Is_sviesos tavo minciu apie gyv buda del endometriozes, nes jos religija yra medicina ir kaip ten parasyta vadinasi taip ir ne kitaip yra.
Papildyta:

Given apie ta pati, tekstus ksaityti ismok, jei nori komentuoti smile.gif

galiu lazintis, akd tu nei nesupratai, ka as turejau omeny kaip nesveika gyv buda  biggrin.gif

Mokslinis šaltinis ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 23, 21:34)


As dar kalbejau apie dar ausktesni samoninguma, ko cia tikria nesupras dauguma,

O kai zmoniu samoningumas zemas,

Atsakyti