Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 04, 10:58)
O kuo jie vargšai? Jie turi šeimas, tu ne. Jie turi kur gyventi, tu tik laikinai, jie turi draugų, gimines, tu ne. Tai kuo jie vargšai?;)

Nes kovoja del mazai apmokamo darbo.

Draugu poreikis- turejimas su tuo nesusijes. Del gyvenimo, tai nesuprantu, kuo as laikinai? Visi mes zemeje laikinai
Atsakyti
O, priminei...man geriau skamba Laikinai, nei IDOMUČIA
Atsakyti
Idomucia. Ka jau tu TOKIO veiki, ko paprasti Lietuvos mirtingieji negali veikt ? Plaukioji po ezerus, sedi SM, visa kita laika egzistuoji tiesiog. Tau nereikia Vokeitijos galimybiu, tu net Lietuvos galimybiu neisnaudoji.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 04, 11:06)
Nes kovoja del mazai apmokamo darbo.

Draugu poreikis- turejimas su tuo nesusijes. Del gyvenimo, tai nesuprantu, kuo as laikinai? Visi mes zemeje laikinai

Nu jo, o užsieny tai priima pirmą atėjusį į gerą darbą, aha.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 04, 11:20)

Uzsienyje labiaau truksta normaliu darbuotoju. O ar sugebanciu daug sunkiai dirbti, ar sugebanciu kazka kurti spresti problemas - cia jau priklauso nuo darbo.
Tai zmones turi kur kas daugiau galimybiu, kai atsilikusiose valstybese kovoje del keliu darbo vietu.
Ypac tai pasireiskia toliau nuo Vilniaus.
Tada gaunasi uzburtas ratas, zmones tiesiog degraduoja. Is pradziu jiems moka mazai, nes gali rinktis ir musti kaina, o veliau jau moka mazai nes nera kam ir moket, o ir darbu jau niekas nesteigia vietose kur nera darbuotoju.
Tai ir grudziates tam baisiam Vilniuje ar Kaune, perkat narvelius uz nesamoningas kainas.
Taip visur atsilikusiose valstybese, kazkas dar vyksta tik sostinese
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 04, 09:18)
Cambala, mano vaikas valgo kaip nori. tu irgi. o smegenis visi absoliučiai čia lesa, ypač jūs - viena kitoms.
taigi, nereikia manęs užčiaupinėti (ypač kadangi nefigūruoju kasdien), nes forumo neliks.
beliks gerti dar labiau.  bigsmile.gif

Tai pirma su savo vaiku susitvarkyk, paskui cia plesykis apie mesos ir pieno zala organizmui.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 04, 09:22)
Labas rytas, mielosios  wub.gif
su pasauline seksualinės sveikatos diena  4u.gif

Labas labas, kurlink lenki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 04, 11:50)
Labas labas, kurlink lenki? biggrin.gif

Reiks uzsiimt profilaktika ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

Visaip gali būti. Tu pati, tik prieš porą puslapių akcentavai savo mokslus. Skirtumas toks ir yra, kad akcentas dedamas ne ant to kokių ir kiek mokslų baigei, bet ką gali pasiūlyti kompanijai, kokios tavo asmeninės savybės. 

Mano draugė nesenai gavo vyr buhalterės darbą. Atsiliepė į darbo skelbimą, parašė porą sakinių: aš tokia ir tokia norėčiau pas jus dirbti.  Ir išsiuntė. O, pasirodo gavosi maklė su internetiniu puslapiu, ir neprisikabino jos nei CV nei motyvacinis laiškas. Pakvietė į pokalbį, ir pokalbio metu išsiaiškino, kad ji CV neprikabino. Vadovas taip ir pasakė: nerūpi man CV, man svarbu žmogus. 

Aišku, čia daugiau išimtis, nei taisyklė. Bet, LT kaip ten bebūtų labai akcentuojami mokslai. Nors darbdaviui reikia darbuotojo. Užsienio kompanijose, arba kompanijose su užsienio kapitalu požiūris keičiasi. Pastebėjau. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 04, 10:18)
Cambala, mano vaikas valgo kaip nori. tu irgi. o smegenis visi absoliučiai čia lesa, ypač jūs - viena kitoms.
taigi, nereikia manęs užčiaupinėti (ypač kadangi nefigūruoju kasdien), nes forumo neliks.
beliks gerti dar labiau.  bigsmile.gif

tu tik džiaukis, kad visi silpnybių turim ir dar aš nevengiu parašyti, kad atpalaiduočiau visas. bigsmile.gif  pasitempti čia bandančias.
jei nori - galiu būti visų jūsų blogiausia versija. kad tik mačytų.

bijotų jinai Dievų kažką ant tavęs sakyti, esi čia iš visų forumiečių geriausia ir tyriausia versija, žmogus filantropas, bet gi ta šūdo krūva pati smirdanti ir nieko švento neturinti vistiek turi prikibti. Nesiaiškink tu jai. Parašysiu a/ž kas pas men naujo mityboje mirksiukas.gif
Atsakyti

Visaip gali būti. Tu pati, tik prieš porą puslapių akcentavai savo mokslus. Skirtumas toks ir yra, kad akcentas dedamas ne ant to kokių ir kiek mokslų baigei, bet ką gali pasiūlyti kompanijai, kokios tavo asmeninės savybės.

Oj, cia tai nuo salies priklauso. Kai kur mokslai tau uzdefa stampa likusiam gyvenimui. Apibrezia imoniu “ranga” kuriuose galesi dirbti. Nebaigsi butent TO universiteto ir niekad nepateksi i top.

Vaziuojant i uzsieni reikia dometis konkreciai labai. 

Atsakyti

Oj, cia tai nuo salies priklauso. Kai kur mokslai tau uzdefa stampa likusiam gyvenimui. Apibrezia imoniu “ranga” kuriuose galesi dirbti. Nebaigsi butent TO universiteto ir niekad nepateksi i top.

Vaziuojant i uzsieni reikia dometis konkreciai labai. 

Tikrai tuo tikiu. 

Atsakyti