Nes kovoja del mazai apmokamo darbo.
Draugu poreikis- turejimas su tuo nesusijes. Del gyvenimo, tai nesuprantu, kuo as laikinai? Visi mes zemeje laikinai
Nu jo, o užsieny tai priima pirmą atėjusį į gerą darbą, aha.
Visaip gali būti. Tu pati, tik prieš porą puslapių akcentavai savo mokslus. Skirtumas toks ir yra, kad akcentas dedamas ne ant to kokių ir kiek mokslų baigei, bet ką gali pasiūlyti kompanijai, kokios tavo asmeninės savybės.
Mano draugė nesenai gavo vyr buhalterės darbą. Atsiliepė į darbo skelbimą, parašė porą sakinių: aš tokia ir tokia norėčiau pas jus dirbti. Ir išsiuntė. O, pasirodo gavosi maklė su internetiniu puslapiu, ir neprisikabino jos nei CV nei motyvacinis laiškas. Pakvietė į pokalbį, ir pokalbio metu išsiaiškino, kad ji CV neprikabino. Vadovas taip ir pasakė: nerūpi man CV, man svarbu žmogus.
Aišku, čia daugiau išimtis, nei taisyklė. Bet, LT kaip ten bebūtų labai akcentuojami mokslai. Nors darbdaviui reikia darbuotojo. Užsienio kompanijose, arba kompanijose su užsienio kapitalu požiūris keičiasi. Pastebėjau.
Visaip gali būti. Tu pati, tik prieš porą puslapių akcentavai savo mokslus. Skirtumas toks ir yra, kad akcentas dedamas ne ant to kokių ir kiek mokslų baigei, bet ką gali pasiūlyti kompanijai, kokios tavo asmeninės savybės.
Oj, cia tai nuo salies priklauso. Kai kur mokslai tau uzdefa stampa likusiam gyvenimui. Apibrezia imoniu “ranga” kuriuose galesi dirbti. Nebaigsi butent TO universiteto ir niekad nepateksi i top.
Vaziuojant i uzsieni reikia dometis konkreciai labai.
Oj, cia tai nuo salies priklauso. Kai kur mokslai tau uzdefa stampa likusiam gyvenimui. Apibrezia imoniu “ranga” kuriuose galesi dirbti. Nebaigsi butent TO universiteto ir niekad nepateksi i top.
Vaziuojant i uzsieni reikia dometis konkreciai labai.
Tikrai tuo tikiu.