Užmečiau akimi jūs pliurpalus. Lisiteja buvo užsiminusi čia anksčiau apie zero waste, tausojimą. O gal Mylimuke?
ką darote tausojimo labui. db tos visos konferencijos dėl klimato kaitos.
aš žiūriu šnd ir vakar, ir nuolat) į savo šiukšliadėžes ir liūdna darosi. kiek daug plastiko iš visur susieina, nors bandai "kontroliuoti". bet gal labiau viskas pasistebi?
tuomet kas darosi pas kitus? kuriem dzin, kurie ima, plėšia, kad ir po kelis maišelius iš parduotuvių? o kokie americans tai išvis...
mano vaikas db čipsinis pasidaręs, ir aš nevengiu užkrimsti (čia tarkim vietoj alko - kiekvienas turim savų priklausomybių), taigi, kiek tų maišiukų susidaro jau...
susideda ir man plastiko. jei užmišta savo indą ar termosą pasiimt, išvarau ant dvir visai dienai, tai su food out maistu (tiksliau, pakavimu) ir liūdna gaunasi.
na, žemei bus tik geriau, kai žmonės ima nykti kaip tarakonai...
jei kam dėl to nusispjaut, reikia tik prisiminti genialią mintį: viską darome sau, taigi ir kenkiame sau...
Mano dukrtye kepa kartais "chipsus" i saldziu bulviu labai skanu, supjausto siaudeliais, nezinau pilno recpeto bet deda i marinata kazkiek medaus ir kepa orkaiteje, gal jums butu vietoj tu pirktiniu chipsu? iki to patiekalo is vis nebmegau sladziu bulviu
Ji dar rado metalinius siaudukus sake reiks nusipirkti, i miesta nestis turim daugkartinius puodelius kakavai, arbaatai , smudziam, bet ten deda popierinisu siaudukus,aks irgi nelabia gerai, bet iznmoma geriua nei plasitkas, bet tai tokie tik paziadimai, reikai labai rimtu akciju...
baisu tos siuksles , maciau lidle pastate kelias siukslines rusiuoti, nes zmones kartais nusiperka ir is kart ispakuoja, cia tokai akcija daro, kad suprastu PC,kad nereikia ten 2 cukiniju i 2 plastikus pakuoti
as seniau nuolat darydavau irgi, bet dabar daznai skubu elementariai ir parsivezu siuksles sau
siek tiek jau gereja padetis, jau bananai ziuriu tik juoslele perjuosti vietoj maiselio, jau daug kas sveriama...kazin ar tik spesim su laiku...
nu taip viskas desninga...salys,kurios labaisuai tersia ir greiciausiai nyksta...
Dar girdejau idomia minti, nyskta tos tautos,kurios savo proteviu negerbia, nepazysta, kuriu gimines nevieningos...kas ir matosi dabar ...