Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 18, 11:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72502766" data-time="1568795061"><div><p>Nu taip, tavo lygio žmonėms normalu žeminti tuos, kurių profesija neatitinka standartų . Nenustebinai.

Papildyta:
Tai ne, geriau alkoholikas, sušikęs šeimą, bet kad tik lietuvis.</p></div></blockquote><p>Prie ko cia mano standartu kakzokiu? man jos is vis dzin, nei as einu, nei bendrauju, nei apie jas galvoju. Sakau, kaip visuomeneje yra, ar irgi neigsi, sakysi striptizo sokeja labai gerbtina profesija? tiesiog jauciu vaikam labai smagu mokykloje pasakyti, mano mama dirba stirptizo sokeja lotuliukas.gif o gal pati tuom uzsiimi ir taip skaudu paliko?  hmm.gif​ </p><p></p><p>jei turi omenyje,kad turiu ka pries uzsieniecius, tai suklydai, visi zmones ir tarp ju buna narkomanu ir geru zmoniu, kaip ir tarp lietuviu. Tiek, kad skirtumas tarp tu ,kurie atvaziuoja dirbti, studijuoti ir kurie is karu zonu atvyksta, pilni kersto, rengia paskui vsiokias teroristines atakas...</p>

Viena yra didžiuotis profesija, kita- gerbti žmogų. Tiesiog gerbti.
Atsakyti

Pati postringavo kazkada, kad joks darbas nera blogas, jeigu saziningai uzdirbama (cia kai apoe valytojas snekejo) , o sokeja mat uzkliuvo biggrin.gif

Nu jo prostitucija irgi darbas :lol: , nu bet as ne apie tokius darbus snekejau, galu gale jei zmogui gerai, tai gerai, tik sakau nereikia stebetis tokiu visuomenes poziuriu ir kai kuriu Montekristos draugu buduliu elgesiu.

Atsakyti
Nuvilsiu, Lutuke, vienas grubus poelgis žmogaus buduliu nepadaro. Bet ką čia kalbėti, juk tu gyveni su buduliu, tiesa, tik savaitgaliais ir tai, atskiruose kambariuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 18 rugsėjo 2019 - 10:36
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 18, 11:31)

kad tu irgi nepanaši į tą, kuri visus žmones gerbtų smile.gif
Atsakyti

Kai rasiau, nedariau. Paskui padariau. Ir ka? bigsmile.gif

darei prie skelias diena sbuvai atitempusi mano posta 6 msenumo, jau skeloze? kvailiniesi kaip bambaliene dabar jau...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 18, 11:32)
kad tu irgi nepanaši į tą, kuri visus žmones gerbtų smile.gif

Oi,čia tikrai nesu visus gerbianti asmenybė. Bet tam, kad imčiau negerbti, reikia artimesnio santykio ir patyrimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 18 rugsėjo 2019 - 10:36
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 18, 11:35)
Oi,čia tikrai nesu visus gerbianti asmenybė. Bet tam, kad rimčiau negerbti,  reikia artimesnio santykio ir patyrimo

nu tai kai kurie iš karto negerbia (yra nusiteikę) prieš striptiziorkas. Tai kas čia tau keisto? dėl ko čia ginčyjies dabar?
Atsakyti

Tu ne man, tu savo draugam sita paaiskink, man tai visai vienodai kuom zmones dirba, bet tokie kaip tavo draugai ir drauge bambaliene, kuri vis prikisa valymo darbus, kitaip masto.

Man svarbu ,koks jis/ji per zmogus, kiek sazinigai, moraliai gyvena, o ne ar valo ar popierius ar kam nagus tvarko.

Atsakyti
Pas mus menininkas dabar eksponuoja savo darba. Tokia gili mintis, kad dar niekas neperspjove jo, as manau.

Angelas (5 metru tai tikrai) sukurtas is 100 000 peiliu, surinktų 48'se nuovadose is nusikalteliu ar potencialiu nusikalteliu . Sis Angelas skirtas nusikaltimų aukoms pamineti.
Vakar kaip tik ejom jo paziureti.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nuvilsiu, Lutuke, vienas grubus poelgis žmogaus buduliu nepadaro. Bet ką čia kalbėti, juk tu gyveni su buduliu, tiesa, tik savaitgaliais ir tai, atskiruose kambariuose.

ai tai jau dabar tavo draugas gerietis ?i rteisingai pasielge? kazkaip ziuriu neapsisprendi :lol: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 18, 11:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72502782" data-time="1568795461"><div><p>Viena yra didžiuotis profesija, kita- gerbti žmogų. Tiesiog gerbti.</p></div></blockquote><p>Tu ne man, tu savo draugam sita paaiskink, man tai visai vienodai kuom zmones dirba, bet tokie kaip tavo draugai ir drauge bambaliene, kuri vis prikisa valymo darbus, kitaip masto.</p><p></p><p>Man svarbu ,koks jis/ji per zmogus, kiek sazinigai, moraliai gyvena, o ne ar valo ar popierius ar kam nagus tvarko.</p>

Net nejauti, kaip pati sau prieštarauji:) nieko naujo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 18, 11:36)
nu tai kai kurie iš karto negerbia (yra nusiteikę) prieš striptiziorkas. Tai kas čia tau keisto? dėl ko čia ginčyjies dabar?

As tai baisiai ziauriai nusiteikus pries stiptiziorkas. Pet daug grazios ju figuros...bliet... biggrin.gif
Atsakyti