Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 18, 11:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72502784" data-time="1568795523"><div><p>Nuvilsiu, Lutuke, vienas grubus poelgis žmogaus buduliu nepadaro. Bet ką čia kalbėti, juk tu gyveni su buduliu, tiesa, tik savaitgaliais ir tai, atskiruose kambariuose.</p></div></blockquote><p>ai tai jau dabar tavo draugas gerietis ?i rteisingai pasielge? kazkaip ziuriu neapsisprendi lotuliukas.gif </p>

Draugas geras, poelgis buvo blogas.
Ar ne pati vakar rašei,kad nėra blogų žmonių, yra tik jų blogi poelgiai? Susirašyk ar ką, kur ką taigi, nes po to susimauni lygioj vietoj.
Atsakyti

kad tu irgi nepanaši į tą, kuri visus žmones gerbtų smile.gif

jo neina isisvartyti del bjauraus draugo poelgio tai reikia mano vyra apvaryti ar mane, tiesiog ji pagarba tryksta.  :D 

Atsakyti
patikimas menininkas turėjo būt, kad jam tiek peilių duot smile.gif
gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 18, 11:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72502786" data-time="1568795549"><div><p>kad tu irgi nepanaši į tą, kuri visus žmones gerbtų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>jo neina isisvartyti del bjauraus draugo poelgio tai reikia mano vyra apvaryti ar mane, tiesiog ji pagarba tryksta.  biggrin.gif </p>

Tai jei toks poelgis ir žmogus, pasak tavęs, yra budulis, tai natūralu, kad tavo vyras po visko ką pridirbo tau, yra tiesiog budulių budulis. O kad gyvenate beveik atskirai tai ir visi gi skaitė. Ką čia neigti? Tiesiog loginė seka , kas gi yra budulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 18, 11:30)
ir kvailutė. Tik pas nebrendylas nuomonė taip dažnai keičiasi 4u.gif

Daznai, tai viena karta? biggrin.gif tu NIEKADA nekeiti nuomones apie nieka?
Atsakyti

Draugas geras, poelgis buvo blogas.
Ar ne pati vakar rašei,kad nėra blogų žmonių, yra tik jų blogi poelgiai? Susirašyk ar ką, kur ką taigi, nes po to susimauni lygioj vietoj.

:lol: cia tu susimauni, as nemanau, kad vyras taip grubiai pasielges su moterimi tai padare pirma karta gyvenime ir taip buduliai egzistouja, tai degraduojantys zmones, ar sakiau ,akd jis a rjie blogi? daznai labai geri zmones degraduoja.... 

zinoma as to tavo draugo nepazystu, gal jis labai nuostabus zmogus, tik karta gyvenime suklydes. Tai tu pati sakei,kad daugiau jus su jais niekur neinat, cia pasisaipei is ju tu ne as, as tik sakiau, kad visokiu buduliu buna ir jei jau vyras drista grubiai elgtis su moterimi ir dar pirma kart matyta, kuri jam nieko blogo nepadare, tai jau kazka apie ji pasako.

Bet tau geriau zinoti,kas jis per zmogus, as siaip nesisaipyciau is geru zmoniu, kurie yra draugai...bet tau geriau zinoti...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 18, 11:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72502800" data-time="1568795968"><div><p>Draugas geras, poelgis buvo blogas.
Ar ne pati vakar rašei,kad nėra blogų žmonių, yra tik jų blogi poelgiai? Susirašyk ar ką, kur ką taigi, nes po to susimauni lygioj vietoj.</p></div></blockquote><p>:lol: cia tu susimauni, as nemanau, kad vyras taip grubiai pasielges su moterimi tai padare pirma karta gyvenime ir taip buduliai egzistouja, tai degraduojantys zmones, ar sakiau ,akd jis a rjie blogi? daznai labai geri zmones degraduoja.... </p><p>zinoma as to tavo draugo nepazystu, gal jis labai nuostabus zmogus, tik karta gyvenime suklydes. Tai tu pati sakei,kad daugiau jus su jais niekur neinat, cia pasisaipei is ju tu ne as, as tik sakiau, kad visokiu buduliu buna ir jei jau vyras drista grubiai elgtis su moterimi ir dar pirma kart matyta, kuri jam nieko blogo nepadare, tai jau kazka apie ji pasako.</p><p>Bet tau geriau zinoti,kas jis per zmogus, as siaip nesisaipyciau is geru zmoniu, kurie yra draugai...bet tau geriau zinoti...</p>

biggrin.gif aha biggrin.gif
Atsakyti

As tikrai nenoreciau, kad nuejus su vyru kazkur jis klusniai nurisnotu ant kedutes striptizo sokejai ranka pamojus. Yra daugybe budu mandagiai atsisakyti. 

Atsakyti
Vyrų striptizo kažkokiam čempionate esu buvusi, nu tai ką jūs ,gražu žiūrėt, atletiški, visaip kaip šokinėja, maistas akims biggrin.gif
Atsakyti

Tai jei toks poelgis ir žmogus, pasak tavęs, yra budulis, tai natūralu, kad tavo vyras po visko ką pridirbo tau, yra tiesiog budulių budulis. O kad gyvenate beveik atskirai tai ir visi gi skaitė. Ką čia neigti? Tiesiog loginė seka , kas gi yra budulis smile.gif

ka tu zinai, ka mano vyras padare ir ka as jam padariau tai pirma, antra, nelygink lakstymus po stirptizo klubus ir moteru stumyma su konfliktais seimoje, trecia is kokiu cia dabar tavo haliucinaciju, mes gyvenam atskirai ka kur kas skaite? :oh: 

neina argumentuotai kalbeti tai reikia mane apvaryti savo meslu?  :D 

ir galu gale, kaip mano gyvenimas pateisina ta tavo drauga? takrim mes abu buduliai su vyru ir ka dabar jau geriau jausiesi ar kokia cia logine seka turietu sekti?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 18, 11:44)
, as tik sakiau, kad visokiu buduliu buna ir jei jau vyras drista grubiai elgtis su moterimi ir dar pirma kart matyta, kuri jam nieko blogo nepadare, tai jau kazka apie ji pasako.Bet tau geriau zinoti,kas jis per zmogus, as siaip nesisaipyciau is geru zmoniu, kurie yra draugai...bet tau geriau zinoti...

O ka apie tavo dieda tai pasako? Su nuosava boba galima elgtis grubiai? Pagarbos zenklas? biggrin.gif

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 08, 18:34)
. Vyras tada eina su draugais kur bare atsipalaiduoti,o grizes apgirtes buna grubus,cia garziai issireiskus.

Atsakyti

Vyrų striptizo kažkokiam čempionate esu buvusi, nu tai ką jūs ,gražu žiūrėt, atletiški, visaip kaip šokinėja, maistas akims biggrin.gif

man daug garziau ziurisi kokios sporto varzybos vyru  :D vyrai,kaip vyrai atrodo....

Atsakyti