Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ir is kur pas jus toks jumoras biggrin.gif
Labas rytas. Reikia miegot naktim bliac, tai nusipirkau batus.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 07:59)
Ir nesusunti su megztiniais tvarkytis, gaminti? Jei jau rasai, kad jie tempiasi, vadinasi megzti yra
Turetu but baisiai nepatogu namus tvarkyti i megztini isisukus. Nebent tau nuo tavo zoliu rumpsnojimo  pastoviai salta mastau.gif .

žiemą per karšta? nu ne biggrin.gif mes ne kokie debilai, kad pleškintis po 25 laipsnius ir po to sirgti. Per dideli temperatūrų skirtumai namai-laukas yra negerai. Pasidomėk, mėsėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 24, 07:15)
pabūsiu sarkastiška...jei lytinis aktas yra santuoka, tai pasipiršimas yra...prezervatyvo užsimovimas biggrin.gif

😂😂.
Bet lutuke rase kad nenaudoja gumyciu. Nera pojuciu ir ten dar visa litanija reze.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 08:30)
😂😂.
Bet lutuke rase kad nenaudoja gumyciu. Nera pojuciu ir ten dar visa litanija reze.

Vadinasi, nebuvo pasipiršimo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 07:30)
žiemą per karšta? nu ne biggrin.gif mes ne kokie debilai, kad pleškintis po 25 laipsnius ir po to sirgti. Per dideli temperatūrų skirtumai namai-laukas yra negerai. Pasidomėk, mėsėda smile.gif

Aisku namu ruosoj karsta su megztiniu. Juk judi, jei ten tvarkaisi( siurbliuoji, plauni).
Ir nesvaik apie + 25.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 08:36)
Aisku namu ruosoj karsta su megztiniu. Juk judi, jei ten tvarkaisi( siurbliuoji, plauni).
Ir nesvaik apie + 25.

kur aš rašiau apie siurbliavimą, plovimą? biggrin.gif

"Policijos reidas Panevėžio centre: kas 15 minučių – po girtą vairuotoją"
Cambaline, baik gert biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus ziema zemiau 24-25 nenukrenta,pagal higienos normas ne maziau 18 turi but man rodos. Esu gyvenus, kur gudzia ziema nakti iki 10-13 nukrisdavo, kazkoks kosmaras,o ne "sveikai mazas temperaturu skirtumas". Beje sirgau ne ka maziau tada.
Nors odai tai nesveiki staigus pokyciai, tas tiesa, ir miegas geresnis prie vesesnio oro.
Dabar 23,tai sildymo visai nereik dar, o jei tvarkytis, isvis net maikej karsta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 23, 20:39)
Aš su įprastais megztiniais darau viską ir tvarkausi, ir gaminu, o ne tik selfiams maivaus biggrin.gif

Tai ka tvarkaisi? Lekste nunesi nuo stalo i plovykle? biggrin.gif
Vnz apsikvailinai su savo megztiniais. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 24, 07:45)

Dabar 23,tai sildymo visai nereik dar, o jei tvarkytis, isvis  net maikej karsta.

Apie tai ir kalba
Su maikute ir tyyympem tvarkausi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 24, 08:45)
Pas mus ziema zemiau 24-25 nenukrenta,pagal higienos normas ne maziau 18 turi but man rodos. Esu gyvenus, kur gudzia ziema nakti iki 10-13 nukrisdavo, kazkoks kosmaras,o ne "sveikai mazas temperaturu skirtumas". Beje sirgau ne ka maziau tada.
Nors odai tai nesveiki staigus pokyciai, tas tiesa, ir miegas geresnis prie vesesnio oro.
Dabar 23,tai sildymo visai nereik dar, o jei tvarkytis, isvis  net maikej karsta.

nu tai 10-13, aišku, kad jau prie tiek sirgsi, ne senovinis užgrūdintas gi žmogus esi
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 08:51)
Tai ka tvarkaisi? Lekste nunesi nuo stalo i plovykle? biggrin.gif
Vnz apsikvailinai su savo megztiniais. 4u.gif
Papildyta:

Apie tai ir kalba
Su maikute ir tyyympem tvarkausi.

sojų izoflavonai labai padeda nuo menopauzinių karščio bangų 4u.gif
Atsakyti
Megztinio nedėviu namie niekad. Mūsų butas l šiltas , šildymą pajungiame tik kai l šalta lauke, tad nereikia prisirengti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 08:54)
nu tai 10-13, aišku, kad jau prie tiek sirgsi, ne senovinis užgrūdintas gi žmogus esi

Nesirgau ir daugiau mirksiukas.gif tiesiog neturejo itakos.

Sako, prie salcio pripranta kunas, bet as net pratintis nenoriu. Ziurejom cia filma apie P. Asigali, sniegas, pugos, dregme, kazkoks siaubas, geriau mirt nei ten but lotuliukas.gif

Bet siemet tikrai gerokai salciau, pernai dar maudemes rugsejo gale. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 07:54)

sojų izoflavonai labai padeda nuo menopauzinių karščio bangų 4u.gif

Tiek daug tu soju prisipyckinai, kad dabar neisisukus i megztini negali namie tvarkytis ir valgyt gamint? bigsmile.gif
Atsakyti