O kas nepatogaus su megztiniu namie? Ziurint koks megztinis gi. Tik jei daug veiklos, tikrai karsta, o indus plaut tai ne langus valyt, judesio mazai

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 09:13)
matai, kad visiškai susinarpliojai? ypač pedofilų istorijoj, violetine tu, sėdi dabar nosį nukabinus be mergaiiitės 

Uztat tu tryksti laime kai tave vaika pedofilas pijokelis nuziurinejo ar kai uosvis i tave seilejasi. Fui, na ir dziugauji tu tokiais dalykais

Nezinau as jokios violetines istorijos. Nesidomejau as ja. Ten turbut tu diena nakti miegojai toj istorijoj.
QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 10:18)
Uztat tu tryksti laime kai tave vaika pedofilas pijokelis nuziurinejo ar kai uosvis i tave seilejasi. Fui, na ir dziugauji tu tokiais dalykais
.
Nezinau as jokios violetines istorijos. Nesidomejau as ja. Ten turbut tu diena nakti miegojai toj istorijoj.

aha, tu aktyviste ir nežinosi

Pažiūrėk į save, tu sugebi iš kriminalų net kažkokį paprastą išprievartavimą įkelti kaip dienos naujieną, tai tokio pedofilų klano nežinosi. Todėl kiekvieną eilinį išgeriantį kaimyną pedofilini. Nuvilsiu tave, nu nepasodintas dar tas mano kaimynas, kur nužiūrinėjo, laisvėje. O papirkti pareigūnų neturėtų už ką, taigi tikrai švarus

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 09:23)
aha, tu aktyviste ir nežinosi
tu ten budėdavai, prietranka.
Pažiūrėk į save, tu sugebi iš kriminalų net kažkokį paprastą išprievartavimą įkelti kaip dienos naujieną, tai tokio pedofilų klano nežinosi. Todėl kiekvieną eilinį išgeriantį kaimyną pedofilini. Nuvilsiu tave, nu nepasodintas dar tas mano kaimynas, kur nužiūrinėjo, laisvėje. O papirkti pareigūnų neturėtų už ką, taigi tikrai švarus

Mm jo...
Ziuriu artimi tau tie pedofilai...
As keliu prievartavimus?

QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 10:27)
Mm jo...
As keliu prievartavimus?
Visai nusistekenai
.
As keliu prievartavimus?

taip, taip, susigėdus dabar kamputyje sėdi, kai klano nebėra

bet pedofilizmas ant liežuvio vis dar

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 09:43)
taip, taip, susigėdus dabar kamputyje sėdi, kai klano nebėra

Na jei tau nedasunta, kad tas tavo bendraamzio tetis tave vaika nuziurinejo ir tu cia gyreis tuom, tai reikia tave apsviest

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 24, 00:44)
Sumetei skudurus ir pasimylejai iki vestuviu. Nebutum norejus zenytis, nebutum apsizenijus. Reiskia norejai. Taigi, tokia pati. 

MB irgi vestuves nieko nereiske. Tik kai atvaziavo pas mane, mes po Europa keliaujam, tai pagalvojau, kas bus jei kas nutiks. Tai pasiulau susirasyti, nes taip saugiau ir sutvarkiau turto reikalus jei kas.
Buna moteru kurios negalvoja apie ateiti.
Dabar praejus daug metu MB dekinga kad tada ja nuvariau i metrikacija, nes po tiek metu butu "drauge", nei sis nei tas
QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 10:48)
Na jei tau nedasunta, kad tas tavo bendraamzio tetis tave vaika nuziurinejo ir tu cia gyreis tuom, tai reikia tave apsviest
.

bingo, eureka

tai aš ir rašiau apie tai, kvanka tu nelaiminga! Tema ir buvo apie tai, nuo kad ajau priešinga lytis atkreipė į mus dėmesį. O ar tai buvo prezidentas ar vietinis alkašas, nebuvo esmė, supranti tu, pragertom smegenim bobelė?
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 09:53)
bingo, eureka
tai aš ir rašiau apie tai, kvanka tu nelaiminga! Tema ir buvo apie tai, nuo kad ajau priešinga lytis atkreipė į mus dėmesį. O ar tai buvo prezidentas ar vietinis alkašas, nebuvo esmė, supranti tu, pragertom smegenim bobelė?

Uu, jau narvuojies

Nuo kada pijokelio veblejimai ar ziurejimas skaitosi priesingos lyties demesys?

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 24, 09:53)
MB irgi vestuves nieko nereiske. Tik kai atvaziavo pas mane, mes po Europa keliaujam, tai pagalvojau, kas bus jei kas nutiks. Tai pasiulau susirasyti, nes taip saugiau ir sutvarkiau turto reikalus jei kas.
Dabar praejus daug metu MB dekinga kad tada ja nuvariau i metrikacija, nes po tiek metu butu "drauge", nei sis nei tas
Tai tavo dabartine vaziavo pas tave? Ne tu pas ja ir ne tu ja vezeis?

QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 10:58)
Nesuprantu, apie ka tu? Atvaziavo pas manee i UK, su autobusu. Kokia prasme buvo man vaziuot pasiimti? Jau buvom pora 2 metus, tai kiek galima buvo atskirai gyventi
QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 10:57)
Uu, jau narvuojies
.
Geda turetu tau but, jei alkaselis tik ir paziurejo i tave. Ir dar i tevus tinkamas...

o tai nuo kada skaitosi? nuo kada tu pasakysi?

o tu strošna ir toliau gali pavydėti ir draskytis

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 10:01)
o tai nuo kada skaitosi? nuo kada tu pasakysi?
tas įvykis buvo 12-os metų, o 13-os metų aš jau su pirmu berniuku padraugavau

Bet tai apie normalu draugavima net nerasei ( nes jo ir nebuvo), o su pasididziavimu pasigyrei pijojelio demesiu

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 24, 10:00)
Nesuprantu, apie ka tu? Atvaziavo pas manee i UK, su autobusu. Kokia prasme buvo man vaziuot pasiimti? Jau buvom pora 2 metus, tai kiek galima buvo atskirai gyventi
A. As galvojau, kad jus internete susipazinot ir ji pirma karta pas tave taip ir nuvaziavo.