Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 24, 12:02)
Kazkaip vartaisi cia... As kur kas geriau suprantu tavo ideologija. Kai tapom pora lovoje tai kokie dar pirsimaisi? Cia kaip automobili nupirkus ir juo jau vazinejant, klausti ar parduos.
Tiesiog eini i Registra ir suforrmini dokumentus, kad nebutu problemu.

ka vartausi? sakau, kap buvo, vyras sugalvojo pasipirsti, ne as. Man patiko, buvo labai nuosirdu ir romantiska. wub.gif Bet mes dar tik po kokiu vos ne metu kartu apsigyvenom po pasipirsimo.
O jei tu patingejai graziai pasipirsti, tai tik tavo bedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 24, 12:17)
O koks tas tipažas rolleyes.gif

išvardinau.
Neišsisukinėk dabar nuo mano posto. Iš karto pasileidimus visur matai, pagal save sprendi, nievyžytaja 4u.gif Sunki paauglystė buvo, šlapios pagalvės, kad niekas nežiūri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 24, 12:09)
O kas tame yra blogai? Suaugęs žmogus, daro kas patinka su abipusiu sutikimu. Čia kažkas smerktino yra?

nesmerktino, o iskrypusio ir nesveiko.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 24, 12:20)

Ne tavo sušiktas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 12:19)
išvardinau.
Neišsisukinėk dabar nuo mano posto. Iš karto pasileidimus visur matai, pagal save sprendi, nievyžytaja 4u.gif Sunki paauglystė buvo, šlapios pagalvės, kad niekas nežiūri 4u.gif

Nuvilsiu, buvo puiki paauglystė ;) draugai geri, net vakarėliai vykdavo be alkoholio, jauti?smile.gif nebuvau taip traumuota kaip tu, kad tik kuo greičiau išsiskėsti, mane ir auklėjo ne taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 12:15)
tai va. Pamenu kaip sanatorijos valytoja pasakojo, kad tėvai sanatorijose vaikus palieka gydytis, o tie 13-14 metų varosi ir "gydosi" taip. Aišku, nežinau kiek ten tiesos, nu bet žmonės kalba smile.gif

Nu man irgi "neleido" draugauti su mano vyru, ale per jauna, vaiku prisidarysiu , mokslu nebaigsiu ir t.t. ko tik neprisiklausiau, tik ar sulaike?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 24, 12:20)

😂 na iš cypdavatkės kitos nuomonės ir būti negali biggrin.gif tau net oralinis yra nesveika.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 24, 12:21)
Ne tavo sušiktas reikalas.

aisku, ne mano reikalas, tik mano reikalai nebuna susikti, nes analinio neprkatikuoju, hemarojus nepuola lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 24, 12:22)
Nuvilsiu, buvo puiki paauglystė ;) draugai geri, net vakarėliai vykdavo be alkoholio,  jauti?smile.gif  nebuvau taip traumuota kaip tu, kad tik kuo greičiau išsiskėsti,  mane ir auklėjo ne taip smile.gif

tai dėl to dabar išskėti visas savo skyles ir ne tik?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 24, 12:24)
aisku, ne mano reikalas, tik mano reikalai nebuna susikti, nes analinio neprkatikuoju, hemarojus nepuola lotuliukas.gif

Tai ir tylėk subinę įgaubusi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 24, 12:24)
tai dėl to dabar išskėti visas savo skyles ir ne tik?

Su savo žmogum galiu daryti viską ką noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 24, 12:22)
Nu man irgi "neleido" draugauti su mano vyru, ale per jauna, vaiku prisidarysiu , mokslu nebaigsiu ir t.t. ko tik neprisiklausiau, tik ar sulaike?

man tai leido, nes mama mano pati per tai perėjusi. Jinai visą gyvenimą irgi vyrų dėmesį jautė. Į ją ir dabar dairosi dar vyrai, norėtų tetę mano pastumt biggrin.gif Kas to nežino, kad yra 3 tipažai moterų, kurios visada vyrų apsuptyje, dėl jų varžosi ir yra tos, į kurias niekas nežiūri visą gyvenimą, ir trečias tipažas, kurios dažnaiusiai tik sulaukę 25+ suranda kažkur savo darbovietėje vyrą ir tai būna vienintelis į jas pažiūrėjęs per gyvenimą, dažniausiai irgi iš tų, kurių kitos moterys nepastebi. Tiesiog taip yra. Reikia moterims su tuo susitaikyti ir mokyti savo dukras. Nes opi kiek aš pavydnikių aplinkoje turėjau. Na bet ir nesusiklostė joms tokioms smile.gif
Atsakyti