QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 07:59)
Ir kaip tau pirsosi pries 25+ metu?
Sani tai rasei kad seksu uzsiemet tik po Santuokos. Bet tiek to, dabar pasirodo pati tokia, kad davei beli kam. Juk Santuokos galejo ir nebut, maza kas ka pasake( ups, t.y tau pasipirso
).

Sani tai rasei kad seksu uzsiemet tik po Santuokos. Bet tiek to, dabar pasirodo pati tokia, kad davei beli kam. Juk Santuokos galejo ir nebut, maza kas ka pasake( ups, t.y tau pasipirso

kaip visada vyrai persasi, padovanojjo zieda, paklause ar busu jo zmona, garzu buvo. O ka tau nesipirso?
niekad to nerasiau, kaip ir visko ka tu man paisai. bet jau zinau tu ligotas zmogus, ner ko stebetis del nuolatiniu gliuku...

Matai, man vestuves nebuvo kazkas labai svarbus, susituokem del tam tikru aplinkybiu tada, gal vis tiek butume susituoke, bet veliau, nezinau, man svarbu buvo matyti vyro sugebejima prisiimti atskomybe , o ne baliai, o vyras visada buvo pasiruoses vesti, tureti su manim vaiku, niekad nebuvo pas mus,kad dabar pasivartykim patalusoe, bet nebandyk pastoti....ar pan.
Matai, as neduodu ir juo labiau ne belekam, kaip tu, mes mylimes su vyru nuo pradziu iki dabar, visokos ceremonijos man asmeniskai nebuvo reikalingos, cia labiau tevam, seneliam buvo svarbu mus suzenyti

aplamai mes labai artimi buvom jau nuo pat pradziu, daug pergyvenm dalyku kartu, Man niekad nereikejo su draugem dejuoti, kada mane ves, jei buciau to norejusi buciau jam tiesiai pasakiusi...