Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 09:13)
oi ne brangioji
tu rašei apie save, nes vis daugiau ir daugiau pradėjai laiko leisti forume 4u.gif
anksčiau, kai šiame forume išties vis būdavo naujų ir naujų įdomių temų, daug daugiau įdomių narių nei dabar, tu laiko forume leisdavai daug mažiau smile.gif tu ir savaitę čia neprisijungdavai, o po krizės, kurią aprašei, vis daugiau ir daugiau čia laiko leidi, nu nes jei šeimoje blogai, tai sėdi SM (anot tavęs) 4u.gif
ne, tu neišsidavei dėl meilužių, nu bet bet kas įsigilinęs tai supras 4u.gif ne apie mamą ten buvo, tikrai ne apie ją ir ne apie vaiką, nes kartu su vyru tada spręstumėt bėdą, o ne užsidarius viena su vynu sėdėtum 4u.gif
beje, anksčiau tu nebuvai konfliktiška. Visada išeidavai iš konflikto gražiai, nepuldavai į atlapus. Normali moteris buvai. O po tų įvykių, patapai žiežula. na bet išsiliejinėk ant vyro ar kreipkis pagalbos, kokią tu teisę turi išsiliejinėti ant forumiečių? rolleyes.gif

As laukiu zinuciu apie meiluzes. Zadejai ikelt bigsmile.gif .
Dabar nesuk uodegos paklodem nevaryk.
Laukiu!
Normali buvau, kol taves sitaip is kantrybes neisvedziau mirksiukas.gif . Sita as zinau biggrin.gif
Papildyta:
Monteverte prisijunge 2013 10 01. Zinuciu kiekis 9285
Cambala prisijunge 2012 08 09. Zinuciu kiekis 4781

Kas pas tave yra, monteverte? biggrin.gif Gali neatsakinet, ir taip aisku biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 10:25)
As laukiu zinuciu apie meiluzes. Zadejai ikelt bigsmile.gif .
Dabar nesuk uodegos paklodem nevaryk.
Laukiu!
Normali buvau, kol taves sitaip is kantrybes neisvedziau  mirksiukas.gif . Sita as zinau biggrin.gif
Papildyta:
Monteverte prisijunge 2013 10 01. Zinuciu kiekis 9285
Cambala      prisijunge 2012 08 09. Zinuciu kiekis 4781
Kas pas tave yra, monteverte? biggrin.gif  Gali neatsakinet, ir taip aisku biggrin.gif .

O kur aš rašiau, kad kai man blogai, aš einu į forumą? biggrin.gif Tai tavo žodžiai, ne mano smile.gif
kaip tik nenormalu yra eiti su problemomis ir kelti jas ant kitų žmonių rolleyes.gif na nebent reikia tada atsidaryti specifinę temą ir pagalbos prašyti ar ne taip, cambse?

matai kaip tave prigavau? smile.gif tu jau bandai žinutes skaičiuoti, lygintis (nor sneseniai tyčiojaisi iš žinučių skaičiavimo pati biggrin.gif ), nes suskaudo širdelė, pataikiau tiesiai į ją mirksiukas.gif
būk žmogus, grįžk į senąją cambalą ir gyvenimas bent forume tau pagerės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 26, 22:09)
O kam isigyti gyvunus, neatitinkancius musu klimato salygu?

Buvo rastas prie šiukšlių konteinerio. Ieškojom šeimininkų, bet jie taip ir neatsirado.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 09:29)
O kur aš rašiau, kad kai man blogai, aš einu į forumą? biggrin.gif Tai tavo žodžiai, ne mano smile.gif
kaip tik nenormalu yra eiti su problemomis ir kelti jas ant kitų žmonių rolleyes.gif na nebent reikia tada atsidaryti specifinę temą ir pagalbos prašyti ar ne taip, cambse?

matai kaip tave prigavau? smile.gif tu jau bandai žinutes skaičiuoti, lygintis (nor sneseniai tyčiojaisi iš žinučių skaičiavimo pati biggrin.gif ), nes suskaudo širdelė, pataikiau tiesiai į ją mirksiukas.gif
būk žmogus, grįžk į senąją cambalą ir gyvenimas bent forume tau pagerės 4u.gif

Ten zodziai buvo tokiom kaip tu arba lutuke, kurios apart forumo nk neturi. Dar tada bandei rodyt, kad vaiku turi. Tai kazkas buvo tau net parases, kad jie turbut labai apleisti, kai sitiek visam forume visose temose sedi.
O tai ne tu emsio temoj praeitais metais rasei, kad kone kiekviena diena pyksties su vyru? Jau 15 metu kartu, turetumet jau but apsislifave, o tu isterikuoji .
Tai laukiu zinuciu apue meiluzes. Vnz apsisikai eilini karta is savo isteriju.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 10:39)
Ten zodziai buvo tokiom kaip tu arba lutuke, kurios apart forumo nk neturi. Dar tada bandei rodyt, kad vaiku turi. Tai kazkas buvo tau net parases, kad jie turbut labai apleisti, kai sitiek visam forume visose temose sedi.
O tai ne tu emsio temoj praeitais metais rasei, kad kone kiekviena diena pyksties su vyru? Jau 15 metu kartu, turetumet jau but apsislifave, o tu isterikuoji .
Tai laukiu zinuciu apue meiluzes. Vnz apsisikai eilini karta is savo isteriju.

ja ja, mums, tikrai mums biggrin.gif
tai kodėl dabar visa virpi viduje ir bijai? aš gi matau 4u.gif
aš ir neslepiu, kad mes karšti žmonės, ambicingi labai ir apsirėkaujam biggrin.gif ypač dėl šuns mitybos biggrin.gif jis vis noiri duoti daugiau, o daugiau negalima. Jisai man aiškina, kad šio jam labai spaudimą daro, vis kaulija, o aš rėkiu "o kaip man nedaro, vadinasi tu per minkštas, būk tvirtesnis, nepasiduok šuniui" biggrin.gif

ok cambse, prisiprašei, įkelsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 09:43)
ja ja, mums, tikrai mums biggrin.gif
tai kodėl dabar visa virpi viduje ir bijai? aš gi matau 4u.gif
aš ir neslepiu, kad mes karšti žmonės, ambicingi labai ir apsirėkaujam biggrin.gif ypač dėl šuns mitybos biggrin.gif jis vis noiri duoti daugiau, o daugiau negalima. Jisai man aiškina, kad šio jam labai spaudimą daro, vis kaulija, o aš rėkiu "o kaip man nedaro, vadinasi tu per minkštas, būk tvirtesnis, nepasiduok šuniui" biggrin.gif

ok cambse, prisiprašei, įkelsiu 4u.gif

Reiskia jus abu tiesiog psichopatai biggrin.gif .
Atsakyti
žie, jau 2014 nekalbadienius darydavot, nesusitardavot, nors kiek metų jau kartu buvot, a? bigsmile.gif
https://www.supermam...;#entry65380216
oi cambse, kam kalbėt, bet tau tylėt. VYRAUJA nekalbadieniai. Tu suvoki ką tai reiškia? Tu gi pasąmoningai parašei žodį VYRAUJA. Tu gyveni pastoviame strese su savo vyru 4u.gif Nepasakysi gi dabar, kad dėl katino maisto nesišnekat? Dėl katino maisto pasirėkauti galėtumėt, sutinku, bet nesikalbėti po kelias paras? Oi vaikyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 09:50)
žie, jau 2014 nekalbadienius darydavot, nesusitardavot, nors kiek metų jau kartu buvot, a? bigsmile.gif
https://www.supermam...;#entry65380216
oi cambse, kam kalbėt, bet tau tylėt. VYRAUJA nekalbadieniai. Tu suvoki ką tai reiškia? Tu gi pasąmoningai parašei žodį VYRAUJA. Tu gyveni pastoviame strese su savo vyru 4u.gif Nepasakysi gi dabar, kad dėl katino maisto nesišnekat? Dėl katino maisto pasirėkauti galėtumėt, sutinku, bet nesikalbėti po kelias paras? Oi vaikyti... smile.gif

Jazau, nu jau gal 5 karta sita keli.
Tu zadejai ikelti butent apie meiluzes. Laukiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 10:54)
Jazau, nu jau gal 5 karta sita keli.
Tu zadejai ikelti butent apie meiluzes. Laukiu.

tai dėl ko nekalbadieniai, meilute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 09:56)
tai dėl ko nekalbadieniai, meilute? 4u.gif

Tai kaip suprantu ikelimo apie meiluzes nebus?
O as taip laukiau kad ikelsi...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 10:59)
Tai kaip suprantu ikelimo apie meiluzes nebus?
O as taip laukiau kad ikelsi...

smile.gif
QUOTE(cambala @ 2015 01 29, 17:52)
Su tuo pasitikiu- nepasitikiu, irgi ivairiai. Labiausiai apgaudineja tas, kurios labai pasitiki tongue.gif .

tai sakai netikrini vyro? pasitiki? biggrin.gif
tada jis tave apgaudinėja 4u.gif
tu visa kaip ant delno, cambsiuk. Nereikia net žodžio 'meilužė', juk ir taip aišku, kas skaityti moka 4u.gif
Atsakyti
Siaip tai montevertei netoli 40 meteliu, bet rekautis del maisto😂😂😂.
Nors pirma aiskinai kad del telefono. Norejo tau nupirjt, o tu reki kad tau nereikia.😂
Pati gi zinai kad rasai nesamones. Negi tu tikrai galvoji kad kazkas tiki tuo ka pezi cia apue savo barnius. Nepasitiki tu savo vyru, tikrini ji pastoviai, isterike tu. Del to ir pykstates. Dar jei jis i kokia moteri mieste paziuri siaip - tai turbut isvis iki priepuoliu daeina pas tave.
Atsakyti