Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kaip jus abi visiems atsibodot, tai bože bože rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 10:03)
smile.gif

tai sakai netikrini vyro? pasitiki? biggrin.gif
tada jis tave apgaudinėja 4u.gif
tu visa kaip ant delno, cambsiuk. Nereikia net žodžio 'meilužė', juk ir taip aišku, kas skaityti moka 4u.gif

As laukiu apie meiluzes kada ikelsi. Juk zadejai.
Tavo isteriniai nusustekenimai nedomina.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 27, 10:05)
Kaip jus abi visiems atsibodot,  tai bože bože  rolleyes.gif

As irgi taip manau.
Bet man tai kas, leidziu moteriskei nusikalti.
Papildyta:
Nereikejo montevertei issiduoti kad " jis zodis ir postas turi buti paskutinis"😂, oi nereikejo...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 11:06)
As laukiu apie meiluzes kada ikelsi. Juk zadejai.
Tavo isteriniai nusustekenimai nedomina.

tipo tu nežinai?
Tema: Apatija gyvenimui 4u.gif
kam įdomu, išlukštens tave visą. Tu gi ten taip atsivėrei, kad... ypač jei tau žmogus nepatinka, tai: visą šūdą nuo savęs pili ant jo, kad ir pas jį viskas atrodyti taip blogai, kaip pas tave 4u.gif tada tau ramiau
Esi apgailėtina. Reikėjo visgi tau gerti vaistus ir lankytis pas psichiatrus, nes dabar visiškai susišikai savo vidų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 09:19)
Lutuke, tau kaip atsilikusiai, paaiskinu, kad tame straipsnyje vaikinas dalinosi savo isgyvenimais pas itevius. Ne visi meile paimtiems vaikams tryksta, pasirodo ima juos savo naudai.

matai, kai pati atsilikusi, tai nesuvoki,net ko klausia taves zmones, as zinau kas kaip buna gyvenime, nera visi zmones gerieciai ir gero norintys.
As klausiau tavo sakinys ka reiskia, ka ten paarsyti norejai? kas ten tau juokinga buvo?

ir dabar klausiu: ir kokiu tikslu cia sita dedi, tipo apleiuoji,kad ir kin tokia ar mus apsviesit nori, manai,kad kas nors nezino tokiu dalyku? yra isigimeliu zmoniu, nezinojai, tau gal cia naujiena? kaip ir vaikai nuo vedusiu vyru su meiluze? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 09:26)
neprisimeni kaip nuo šeimos narių užsidarius viena raudojai? ne mamos ten problemos buvo, o vyro 4u.gif apie meilužę sužinojai, bet dingti nebeturėjai kur 4u.gif
Papildyta:

nu. Geriau būti senmergių senmerge nei bliauti užsidarius nuo nuosavo vyro, kuris lakioja smile.gif
Papildyta:

o ko Moontės nebadai? Jinai savoje sodyboje dargi įdarbina biggrin.gif
Papildyta:
"teisingoji" mūsų blyn rolleyes.gif

nu jau tikrai, kad gyventi su kokiu pasileideliu, kruis laksto per kitas, tai jau geriau tikrai vienai....nu bet kazkam svarbu krutos masinos, namai, keliones, juk be vyro ji nieko neuzdirbo, nors cia tiek baksnoja kitiem apie pingus...

Cambala, ka tu gyvenime pati uzdirbai ir sutaupiusi nusipirkai, investavai, koki NT turi is savu lesu?

ne yra geriosios cia fejos, kurios jai nebaksnoja i jos glusuma, tai ir ji ju neliecia, tik moterys nesupranta, kad jai daro meskos paslauga, nes pasitikrinsi pas specilaistus gal uzbegtu ligai uz akiu, kuri progresuoja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 27, 10:02)
Oho, monteverte net zino, ka kiti galvoja lotuliukas.gif

oi cia niekis pries bambalienes galias, ji viska zino, viska mat, kas kai psu kuo gyevna, net kokia Kin mama ir a ris vsi vaika turi, o apie mano gyvenima is vis geriau uz mane net viska zino, bet tu kazkodel nesistebi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 10:22)
tipo tu nežinai?
Tema:  Apatija gyvenimui 4u.gif
kam įdomu, išlukštens tave visą. Tu gi ten taip atsivėrei, kad... ypač jei tau žmogus nepatinka, tai: visą šūdą nuo savęs pili ant jo, kad ir pas jį viskas atrodyti taip blogai, kaip pas tave 4u.gif tada tau ramiau
Esi apgailėtina. Reikėjo visgi tau gerti vaistus ir lankytis pas psichiatrus, nes dabar visiškai susišikai savo vidų 4u.gif

Tu nesimetyk nuo kazkokiu pavieniu postu, temu.
Tu zadejai ikelt mano postus apie vyro meiluzes. Dar ilgai laukt? Juk senai jau turejai ikelt.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 27, 11:29)
nu jau tikrai, kad gyventi su kokiu pasileideliu, kruis laksto per kitas, tai jau geriau tikrai vienai....nu bet kazkam svarbu krutos masinos, namai, keliones, juk be vyro ji nieko neuzdirbo, nors cia tiek baksnoja kitiem apie pingus...

Cambala, ka tu gyvenime pati uzdirbai ir sutaupiusi nusipirkai, investavai, koki NT turi  is savu lesu?

kad žinok su tuo uždarbiu irgi klausimas geras. Dar neseniai mokamam psichologui neturėjo, mamos bute gyveno...
o dabar drįsta pajuokinėti, kad aš batus už 40 eurų nusipirkau. Nu kaušė jinai paskutinė. Būtų gaila žmogaus šiaip žmogiškai, bet kai tokia jinai kalė pasidarisui, tai nebegaila nė kiek.
Atsakyti
Lutuke, taip, uzsidirbus savo turto turiu. O kas?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 11:29)
Tu nesimetyk nuo kazkokiu pavieniu postu, temu.
Tu zadejai ikelt mano postus apie vyro meiluzes. Dar ilgai laukt? Juk senai jau turejai ikelt.

dar kartą kartoju, tu tiesiogiai neparašei, bet tarp eilučių - viskas aišku.
Baisi tavo padėtis su vyr ir ne tik. Kaip ten tu jį vadini? Ožys? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 10:33)
kad žinok su tuo uždarbiu irgi klausimas geras. Dar neseniai mokamam psichologui neturėjo, mamos bute gyveno...
o dabar drįsta pajuokinėti, kad aš batus už 40 eurų nusipirkau. Nu kaušė jinai paskutinė. Būtų gaila žmogaus šiaip žmogiškai, bet kai tokia jinai kalė pasidarisui, tai nebegaila nė kiek.

Mamos bute senai gyvenau. Kai tik forume prisiregistravau. Ir negyvenau, o atvaziavau sprest tuo metu su ja iskilusiu problemu
Grauzk toliau biggrin.gif .
Nieks taves nepajuokineja. Pati is saves juokies - skelbiesi verslinyke darbdave - o batai 200 litais tau brangu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 11:34)
Lutuke, taip, uzsidirbus savo turto turiu. O kas?

ir ka turi savo? kaip uzsidirbai, kad darbas sakei tik siaip kaip hobis tau mazai ten dirbi tik retkarciais? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 11:38)
Mamos bute senai gyvenau. Kai tik forume prisiregistravau. Ir negyvenau, o atvaziavau sprest tuo metu su ja iskilusiu problemu
Grauzk toliau biggrin.gif .
Nieks taves nepajuokineja. Pati is saves juokies - skelbiesi verslinyke darbdave - o batai 200 litais tau brangu.

o uz kiek tu batus perki, kiek tau nebrangu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 10:34)
dar kartą kartoju, tu tiesiogiai neparašei, bet tarp eilučių - viskas aišku.
Baisi tavo padėtis su vyr ir ne tik. Kaip ten tu jį vadini? Ožys? mirksiukas.gif

Ko tu nerviskai savo mirksiukus dedi? Kelk apie meiluzes, o ne isterikas savo rasyk.
Atsakyti
aš niekur nesakiau, kad aš uždirbu labai daug. mano srityje labai didžiulė konkurencija, čia yra, čia nėra. Susitaikiau su tuo, nes kitos srities nenoriu, kadangi tai mano pašaukimas. Nuo vakystės į tą buvau linkusi.
Atsakyti