Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 29, 09:50)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72508923" data-time="1569587674"> Aha, rasiau Lisitejai. Prasiau kad su manim draugautu vartotojo įkelta nuotrauka.</blockquote> Ne jūsų reikalas,kas ką kam rašė,sakė ar tarp eilučių suskaitė.Esu didelė,pati sprendžiu su kuo benrauti ar susirašinėti. Monteverte,Lutuke visai nuo proto nušokote?
<p>Ar nejaučiat kad peržengiat visas ribas? Kažkaip esu atpratusi nuo kontrolės ir ataskaitų davimo .</p>
<p>Varykite į šiltesnius kraštus,vasaros pretęsti,gal pietų saulė pasiutį iškaitins?</p>

Tai kad čia tu nušokai smile.gif nors tavęs niekas neliečia ir niekuo nekaltina ax.gif nebūk tokia jautri, o tai tikrai Mėnulį prisišauksi mirksiukas.gif
čia mūsų didžioji forumo teisuolė cambalinė šaipėsi, kad kai kurie asmenys čia tipo draugų, užtarimo ieško, po a/ž rašinėjasi, po vieną pasirodyti bijo ir t.t. O jau jinai, tai išskirtinė, ji katinas, vaikštanti viena biggrin.gif ir čiach, po poros dienų rašo tau žinutes ir dar viešai praneša, kad rašo biggrin.gif
nu argi jinai ne durnele paskutinė? mirksiukas.gif
Atsakyti

Užpypo jūsų razborus skaityti.

Visos temos sudirbtos,visur vien rietenos.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 29, 10:34)
<p>Užpypo jūsų razborus skaityti.</p><p>Visos temos sudirbtos,visur vien rietenos.</p><p></p>

Imkime ignoruoti smile.gif tegu Lutukė ir Montevertė kalbasi tarpusavy rolleyes.gif
Atsakyti
Ka veikiat, kai ISTISAI LYJA? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 29, 10:48)
Ka veikiat, kai ISTISAI LYJA?  blink.gif

Sėdu prie darbo stalo
Atsakyti

Aš tai sergu, man dzin biggrin.gif
Atsakyti
pasiilgau jūsu, mergos wub.gif 4u.gif
nu bet 150psl.... kaip jus iveikt?

šnd mano apmąstymai: gal man jau laikas mest savo bernus? nes visu neaprepiu biggrin.gif

p.s. einu (jus) skaityt, jei neuzmigsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 rugsėjo 2019 - 10:09
https://yogiheaven.c...umpsuit-mandala

Kaži tokie patogūs?
Atsakyti

laukiam properšų ir į mišką varysim vistiek
Atsakyti

Edu.
Po to vaziuoju dar ka nusipirkti.
Lietuvoje nera kas daugiau veikti

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 29, 11:09)

šnd mano apmąstymai: gal man jau laikas mest savo bernus? nes visu neaprepiu  biggrin.gif

O ar tikrai jie visi tavo tikrieji bernai? Neprisifantazavai kartais?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 29, 11:09)
pasiilgau jūsu, mergos  wub.gif  4u.gif
nu bet 150psl.... kaip jus iveikt?
šnd mano apmąstymai: gal man jau laikas mest savo bernus? nes visu neaprepiu  biggrin.gif
p.s. einu (jus) skaityt, jei neuzmigsiu.

85 proc rietynes, skaityt neverta biggrin.gif

MONTEKRISTA
turetu but patogus, darant joga kai kuriose pozose slenka kyla maike, tai cia gera iseitis biggrin.gif arba siaio koks triko
Atsakyti