Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 29, 12:34)
85 proc rietynes, skaityt neverta biggrin.gif

MONTEKRISTA
turetu but patogus, darant joga kai kuriose pozose slenka kyla maike, tai cia gera iseitis biggrin.gif arba siaio koks triko

Aš pilatesui ir kalanetikai. Sunkesnėms, matyt, netiktų, nes papų neprispaudžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 29 rugsėjo 2019 - 11:49
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 29, 09:50)
Monteverte,Lutuke visai nuo proto nušokote?
<p>Ar nejaučiat kad peržengiat visas ribas?

mes perziangiam ribas?kazin kaip? patikslinsi gal ar siaip issivemiai ir palengvejo? blink.gif
rimtai, tu cmabala blokavusi gal esi ir nematai, kaip ji nuolat dergiasi?
fui kaip slykstu man toks dviveidiskumas.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 09 29, 11:09)
pasiilgau jūsu, mergos  wub.gif  4u.gif
nu bet 150psl.... kaip jus iveikt?
šnd mano apmąstymai: gal man jau laikas mest savo bernus? nes visu neaprepiu  biggrin.gif
p.s. einu (jus) skaityt, jei neuzmigsiu.

o kokiu tikslu tu visas tas nesamones skaitysi? biggrin.gif

ka turi omeny, mest visus savo bernus? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 29, 10:34)
<p>Užpypo jūsų razborus skaityti.</p><p>Visos temos sudirbtos,visur vien rietenos.</p><p></p>

mane irgi jau uzpypino cmabalos darkymaisi ir smeizimai nuolatiniai ir melai, buvau ilga laika is vis ja blokavusi ar padejo? ne, kol jus cia visos tai toleruosit, kol kitos tampys jos skiedaus tol tai ir tesis, taigi nesiskus.
Papildyta:
klausimas ar pritariat siai minciai:
Vyra reikia myleti 10 porc ir suprasti 90 prc, moteri reikia myleti 100proc, nes suprasti jos negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 29, 14:28)
Vyra reikia myleti 10 porc ir suprasti 90 prc, moteri reikia myleti 100proc, nes suprasti jos negalima

Suprasti vyru neimanoma. Na gal jus ilgai su jais gyvenat tai kazkaip persilauziat.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 29, 14:33)
Suprasti vyru neimanoma. Na gal jus ilgai su jais gyvenat tai kazkaip persilauziat.

Man atrodo dabar jau, kad vyrai tikrai daug paprastesnes butybes, nei moterys, jiem reikia elementariai maziau, paparsciau, mastymas paprastas tiesus, aiskus, ne?
net is cia bendravimo matosi, ateina vyras paraso paparstai aiskiai, ateina moterys ir is zinutes apie zoles stiebeli prisikuria istorijas apie net neaisku ka, fantazija neribota, sasajos daznai visai nelogiskos, daug kas vyksta per emocijas, emociju pilna visokiu ir vienu metu, vienu metu mes galvojam darom po 10 darbu ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 29, 14:28)
klausimas ar pritariat siai minciai:
Vyra reikia myleti 10 porc ir suprasti 90 prc, moteri reikia myleti 100proc, nes suprasti jos negalima biggrin.gif

nepritariu, visus glaima suprasti smile.gif
na nebent moteris hormoninė, nesusitvarko su savimi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 29, 14:50)
nepritariu, visus glaima suprasti smile.gif
na nebent moteris hormoninė, nesusitvarko su savimi

tau taip, klausimas ar vyram eina moteris surpasti? biggrin.gif
Atsakyti
Kad vyrus myleti reikia tik 10% kalba tos, kurios jau senai nustojo savo vyrus myleti, bet joms labai patogu su jais gyventi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 29, 09:48)
Ka veikiat, kai ISTISAI LYJA?  blink.gif

Nuo juros namo vaziuojam. Autostradoj pyla kaip is kibiro.
Vakar is snd kursiu nerijoj net saulute buvo islindusi, nelijo( tik ryte vos vos). Buvom juru muziejuj akvariume. Graziai atsinaujines, tunely vienas ersketas virs 2 metru tikrai bus.
O vakar melnrages pusej azkas su kaitu varinjo. Jau kiek sveikatos reikia tokiu veju...
Atsakyti
Skirta Idomuc biggrin.gif
Dievas pazadejo vyrui kad geru ir paklusniu zmonu bus kiekvienam Zemes kampelyje. O po to padare Zeme apvalia ir juokesi, juokesi, juokesi...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 29, 17:35)
Skirta Idomuc biggrin.gif
Dievas pazadejo vyrui kad geru ir paklusniu zmonu bus kiekvienam Zemes kampelyje. O po to padare Zeme apvalia ir juokesi, juokesi, juokesi...

Sita skaiciau biggrin.gif

Mes miskais kalnais prasinesem, dar geologes pasakojimu pasiklausem. Oras fantastiskas, silta, nelijo, saule buvo islindus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 29, 15:16)
Kad vyrus myleti reikia tik 10% kalba tos,   kurios jau senai nustojo savo vyrus myleti,   bet joms labai patogu su jais gyventi.

ne, cia is vedines isminties , turima omeny, kad vyrai turi moteris myleti besalygiskai, net ir nesurasdami, daryti jas laimingas irrupintis, o moterys, turi pirmiausia suprasti vyrus, ir tada myleti, kazkaip taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 rugsėjo 2019 - 19:04
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 29, 20:03)
ne, cia is vedines isminties , turima omeny, kad vyrai turi moteris myleti besalygiskai, net ir nesurasdami, daryti jas laimingas irrupintis, o moterys, turi pirmiausia suprasti vyrus, ir tada myleti, kazkaip taip mirksiukas.gif

Bullshit

Vyrai, kaip ir moterys, nori buti mylimi. Ir jie taip pat uz tai gali atiduoti viska ka turi.
Atsakyti