Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 15:27)
lotuliukas.gif turiu zonok ir pazystamu ir draugiu lesbieciu.

Bla bla bla...Nieko tu neturi. Sm vienintele vieta kur is tavo durnyciu visi pasijuokia.
Be to zinant tavo poziuri kaip cia rasei " kur sysiukai ten sysiukai, kur kakuciai ten kakuciai, burna skirta maistui det, visi iskrypeliai" tu neikaip negaletum su lesbi ar homoseksualais draugaut.
Tai kad nereik lia lia.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 30, 16:28)
Montevertės klausk apie velnius. Aš renkuosi viską, nes esu visko verta.

nesupratai klausimo, ci ane apie tai, ka tu renkiesi gyvenime, o apie tai, kur prioritetai? mirksiukas.gif Nebuna gyevnime vsiaks veinodai svarbu, kazkas buna svarbiau ir pagal tai mes gyvenime kas diena darom kazkokius pasirinkimus.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 30, 16:29)
Man nerupi jos zodziai.
Tu aiskiai parodei su savo veda,  kad vyras tau ntoje vietoje. Ir I jo  jausenas tau giliai nusispjauti.  Del to ir miegate atskirai lovoje.

Ne jus vieni tokie.

Cia nemazai is musu atsimenat toki veikėją. Normalus vyras,  bet pasiėmė iškrypėlę. Mylejo tiek ja,  kad ejo i swingeriu klubus su ja ir ziurejo,  kaip ten ja pi.sa kruvos diedu,  kad tik jai gerai butu.  O ji apie jį ar pagalvoju? Gal 10% ir pagalvojo.

lotuliukas.gif
Dar klausiu karta, kas tau ieina i pazinimo dali tada, jei sakai, kad zmogaus jausenos nesvarbu?

Ir kaip tu meile duodi vyrui?

Kiekvienam savo matyt...jei jis su ja buvo matyt irgi pats toks...ir musu burelyje kaip matau yra tokiu "ekpermentuotoju" manai jos myli savo vyrus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 30, 16:28)
Montevertės klausk apie velnius. Aš renkuosi viską, nes esu visko verta.

šiaip tai velniai pas krikščionis, tai jums geriau turėtų būti žinoti, kurios krikštytos smile.gif problema, jei nežinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 30, 15:29)

Cia nemazai is musu atsimenat toki veikėją. Normalus vyras,  bet pasiėmė iškrypėlę. Mylejo tiek ja,  kad ejo i swingeriu klubus su ja ir ziurejo,  kaip ten ja pi.sa kruvos diedu,  kad tik jai gerai butu.  O ji apie jį ar pagalvoju? Gal 10% ir pagalvojo.

Mmda...
As tai tokio nezinau. O tai jis su niekuom nesvingeriavo tuose klubuose?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 16:32)
Bla bla bla...Nieko tu neturi. Sm vienintele vieta kur is tavo durnyciu visi pasijuokia.
Be to zinant tavo poziuri kaip cia rasei " kur sysiukai ten sysiukai, kur kakuciai  ten kakuciai, burna skirta maistui det, visi iskrypeliai" tu neikaip negaletum su lesbi ar homoseksualais draugaut.
Tai kad nereik lia lia.

Cia didinu Listejom visokiom, kad pamatytu, kaip gaunasi tos beprasmiskos ilgos , neidomios diskusijos, jau 3 k paskau siam asmeniui, kad ramintusi,atsoktu, bet ji neikaip nesiramina, ka siulot?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 16:37)

Cia didinu Listejom visokiom, kad pamatytu, kaip gaunasi tos beprasmiskos ilgos , neidomios diskusijos, jau 3 k paskau siam asmeniui, kad ramintusi,atsoktu, bet ji neikaip nesiramina, ka siulot?

Siukau ignoruot, bet tu sito nesugebesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 15:41)

Jai reiktu visas ignoruot, bet tada nebutu su kuo sneket.
Visose temose tas pats per ta pati " nieks nk nesuvokia, visi tik mesliukais drabstosi".. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 16:41)

ignoravau kelis menesiu, ji nenustojo mesla pilti apie mane, kurti savo istorijas, kuriom jus patikejot, kodel turecia ir toliau sita bruda leisti jai skleisti? Lai dusta su savo puolimais, lia eina pati svao gyvenimo tvarkytis. Paaiskinau 3 k, maza? Paskui raso Listejos visokios, oi kaip jus taip galit, ar neturit limitu, nemato tos klaunes kazkodel. Jie vis ja ignoruiotu ir netampytu jos meslu, butu ramuma. bet rinktis jums paciom.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 16:43)
Jai reiktu visas ignoruot, bet tada nebutu su kuo sneket.
Visose temose tas pats per ta pati " nieks nk nesuvokia, visi tik mesliukais drabstosi".. biggrin.gif

Oi ne visi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 16:45)
ignoravau kelis menesiu, ji nenustojo mesla pilti apie mane, kurti savo istorijas, kuriom jus patikejot, kodel turecia ir toliau sita bruda leisti jai skleisti? Lai dusta su savo puolimais, lia eina pati svao gyvenimo tvarkytis. Paaiskinau 3 k, maza? Paskui raso Listejos visokios, oi kaip jus taip galit,  ar neturit limitu, nemato tos klaunes kazkodel. Jie vis ja ignoruiotu ir netampytu jos meslu, butu ramuma. bet rinktis jums paciom.

Tu ssugebi kazka ignoruot? biggrin.gif nebent tik savo vyra vakarais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 16:16)
tikria taip...
idomu ka rinktusi moterys vieno lekstuteje ka surasiai demesys,rupinimasis, artuma, sutarimas ir t.t. ir nera sekso, kitoje tik seksas ir nieko daugiau bigsmile.gif

Dvi lekstutes, seksoo lekstute ima vyras, o ta kita lekstute - moteris. Na seksas yra tik be malonumo... tik pagulet...

Tai ar noretum tos pimos lekstutes su salyga, kad vyras gaus antra?

Ar pasakytum - tada nieko, nei vyrui nei man, geliau viska velniai nunesa, mirsiu bet savo DOGMU neissizadesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 30 rugsėjo 2019 - 15:49
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 16:46)
ignoravau kelis menesiu, ji nenustojo mesla pilti apie mane, kurti savo istorijas, kuriom jus patikejot, kodel turecia ir toliau sita bruda leisti jai skleisti? Lai dusta su savo puolimais, lia eina pati svao gyvenimo tvarkytis. Paaiskinau 3 k, maza? Paskui raso Listejos visokios, oi kaip jus taip galit,  ar neturit limitu, nemato tos klaunes kazkodel. Jie vis ja ignoruiotu ir netampytu jos meslu, butu ramuma. bet rinktis jums paciom.

pritariu. Nes gaunasi taip, kad kvėša varo varo varo savo nesąmones, melą, kol normalūs žmonės ima galvoti, kad tai tiesa. Durniams kelio duoti negalima. Ant durnių nebent galima dėtis blokus, bet tą turi padaryti visi, ypač tie, kurie jais skundžiasi: kad oi, vėl rietynės. Skundžiasi, o nedaro nieko, nesiūlo nieko.
Keisti žmonės
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 16:36)
Mmda...
As tai tokio nezinau. O tai jis su niekuom nesvingeriavo tuose klubuose?

Abu pramogavo. Įdomu kaip dabar jiems sekasi
Atsakyti