QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 16:47)
Tu ssugebi kazka ignoruot?

nebent tik savo vyra vakarais
[/size]
nu va antra i grupele jungiasi , o paskui dejuoja, kiek cia kiek bereikalingu rietyniu, Nu neina ane igliau graziai pabendrauti?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 16:48)
pritariu. Nes gaunasi taip, kad kvėša varo varo varo savo nesąmones, melą, kol normalūs žmonės ima galvoti, kad tai tiesa. Durniams kelio duoti negalima. Ant durnių nebent galima dėtis blokus, bet tą turi padaryti visi, ypač tie, kurie jais skundžiasi: kad oi, vėl rietynės. Skundžiasi, o nedaro nieko, nesiūlo nieko.
Keisti žmonės
BUTENT
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 16:47)
Dvi lekstutes, seksoo lekstute ima vyras, o ta kita lekstute - moteris. Na seksas yra tik be malonumo... tik pagulet...
Tai ar noretum tos pimos lekstutes su salyga, kad vyras gaus antra?
Ar pasakytum - tada nieko, nei vyrui nei man, geliau viska velniai nunesa, mirsiu bet savo DOGMU neissizadesiu
nereikia cia tavo privarvolinimu fantaziju

Tu atkakliai pats tiki taip bukai ir kitus bandai itikinti, kad moterims seksas nesvarbus, svarbus zinok,ir tikrai ne tik nimfomanem, bet zinoma ne svabriau uz dvasini artuma.
Gyvevnime aisku norisi abieju lekstuciu, kaip Monterista sake, bet taip prioritetai vyram ir moterim tikriausiai susideliotu taip pradzioje, BET, tai kai liecia jaunus zmones, vyrai su amzium ir patirtim, irgi jau, manau, daugumai antra lekstute svarbiau.
net bendravusi esu su keliais, sako neina rasti moters normalios gyvenimui, o del sekso aisku pilna..va taip va...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 16:54)
Tai tu skaitai save nenormalia? Ar patikejai tuo, ka kiti sneka?
nu tu tai paitkejai jos nesamonem, ne karta atkartojai man arba Montevertei