Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 30, 18:00)
Jai 'patogu' taip galvoti,   nes vyras jai paslutineje vietoje. Pinigu kapšas ir tiek.

10%...eina namas kas do per debilizmas.

bet tu ziuri ir debile visai esi lotuliukas.gif sakiau bambaliene 2 lotuliukas.gif su Mylimuke ir Montekrite drauges galit buti, nesuprnatu, net ko su jom riejates....

Gerai tiek to ,matau ,bendrauti toliau neimonama, eikit pamylekit tuos savo vyru, kaip ten jau sugebat lotuliukas.gif matosi kaip is dideles meiles cia zmones pulinejat, myletojos, meile matosi per krastus liejasi, blyn.

Ka jus norit apgauti save?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugsėjo 2019 - 17:10
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 18:06)
bet tu ziuri ir debile visai esi lotuliukas.gif sakiau bambaliene 2 lotuliukas.gif su Mylimuke ir Montekrite drauges galit buti, nesuprnatu, net ko su km riejetes....

Rimtai nesuvoki elementariu dalyku.
galima turet ivarias nuomones, bet jos negali buti gristos silpnaprotyste.

Gal tas vyras koks asilelis ar turi kita gyvenima, kitaip elmentariai nesueina galai.

Cia sskirtingi zmones su skirtingom pasauleziurom, esi panasi i ta chigona, kuris uzsispyrusiai tvirtina, kad ismokins arkli dirbti be edesio.

Kazkada tas arklys padves. nezinau ar savininkas ka suvoks... kaltins arkli
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 18:05)
Svajones, kai buvau vaikas, tai svajojau, gal kada turesiu toki automobili. Jis stovejo poilsiavieteje ir priklause kazkokiam docentui.

https://www.alio.lt/...html#cl-group-8

Kas lieka is svajoniu... nesinori ju

visada reikia svajoti apie daug didingesnius dalykus biggrin.gif
Atsakyti
Va kaip 70- meciai kovoja del sekso partneriu

https://www.lrytas.l...viais-12013663/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 18:11)
Rimtai nesuvoki elementariu dalyku.
galima turet ivarias nuomones, bet jos negali buti gristos silpnaprotyste.
Gal tas vyras koks asilelis ar turi kita gyvenima, kitaip elmentariai nesueina galai.
Cia sskirtingi zmones su skirtingom pasauleziurom, esi panasi i ta chigona, kuris uzsispyrusiai tvirtina, kad ismokins arkli dirbti be edesio.
Kazkada tas arklys padves. nezinau ar savininkas ka suvoks... kaltins arkli

ka tu cia dabar nusisneki,? Nu tikrai silpnaportyste matomai uzkreciama kaip virusas lotuliukas.gif
bet tai taip atkakliai ir bukai nusisneketi, nepavargstat, jums ritmai idomu? mastau.gif
va traukia traukia kaip liunas ta Lietuva visus...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 18:06)
bet tu ziuri ir debile visai esi lotuliukas.gif sakiau bambaliene 2 lotuliukas.gif su Mylimuke ir Montekrite drauges galit buti, nesuprnatu, net ko su jom riejates....

Gerai tiek to ,matau ,bendrauti toliau neimonama, eikit pamylekit tuos savo vyru, kaip ten jau sugebat lotuliukas.gif  matosi kaip is dideles meiles cia zmones pulinejat, myletojos, meile matosi per krastus liejasi,  blyn.

Ka jus norit apgauti save?

Pati gi su pasimegavimu ikelei posta kur raso, jog vyrams uztenka t
10% meiles, o moterims reikia viso 100%

Is to labai lengva pasidaryti isvada kas darosi tavo namuose..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugsėjo 2019 - 17:17
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 30, 18:16)
Pati gi su pasimegavimu ikelei posta kur raso,  jog vyrams uztenka t
10% meiles,  o moterims reikia viso 100%
Is to labai lengva pasidaryti isvada kas darosi tavo namuose..

nu nu ir kas darosi ? bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 18:21)
nu nu ir kas darosi ? bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Kitokios reakcijos net nesitikejom.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 17:54)
Tai blogai keistis ar gerai? Nes anoj temoj rasei, kad blogai,jaunas menulis ir tt. smile.gif

skirk kame tas keitimasis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 17:57)
Normalus klausimas, bet susivelei savo pamoksluose brangioji, tai kitus debilais pradejai vadint. Man visiskai dzin, kas ka sneka APIE KITUS, as ziuriu, kaip man paciai su tuo zmogum bendraujasi. Tik durneliai klauso ir tiki pletkais. O su durneliais man nepakeliui, tad problemos nematau. Tu pati cia darzelinio lygio teorijas isvedineji ir slieku siknoj ieskai.

tu - ne visas pasaulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 19:58)
skirk kame tas keitimasis smile.gif
Papildyta:

tu - ne visas pasaulis biggrin.gif

Viskas labai paprasta juk. Jei zmogus tiki debiliskais pletkais, tai kas jis toks? Ar tau paciai su tokiu noresis bendrauti? Ar su tokiu, kuris moka atsirinkti ir bet kuo po nosim pakistu netiki?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 16:44)
žmogus gali ir persigalvoti
tu nesikeiti? tada degradė esi, jei nesikeiti
be to, aš neieškau sąsajų tarp nikų, man dzin, čia tik forumas, ataušk biggrin.gif

Baikit viena kita advokataut. Nes lb kvailai abi atrodot. Visose temose tas pats - viena durne papeza nesamone, kita kvailele linkcioja i durnystes ir bando irodyt kad pirmoji yra protinga ir teisi.
Kaip snd anoj dienos aktualiju temoj apie tai, kad lutuke tik pila s ant LT ir nieko nedaro.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 16:44)
žmogus gali ir persigalvoti
tu nesikeiti? tada degradė esi, jei nesikeiti
be to, aš neieškau sąsajų tarp nikų, man dzin, čia tik forumas, ataušk biggrin.gif

Baikit viena kita advokataut. Nes lb kvailai abi atrodot. Visose temose tas pats - viena durne papeza nesamone, kita kvailele linkcioja i durnystes ir bando irodyt kad pirmoji yra protinga ir teisi.
Kaip snd anoj dienos aktualiju temoj apie tai, kad lutuke tik pila s ant LT ir nieko nedaro.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 20:01)
Viskas labai paprasta juk. Jei zmogus tiki debiliskais pletkais, tai kas jis toks? Ar tau paciai su tokiu noresis bendrauti? Ar su tokiu, kuris moka atsirinkti ir bet kuo po nosim pakistu netiki?

o iš kur naujam žmogui žinoti kas debilas, kas ne, kas pletkauja, kas tiesą rašo?
paprasčiausiai būtų visiems ignoruoti ir pasibaigtų. Kiek sykių siūlyta buvo?
Toks vaizdas, kad rietenos iš tiesų patinka, nepatinka tik tada, kai kažkam asmeniškai bloga diena. Tada jau ir forume viskas erzina. Bet kai diena nebloga, tai tada niekas ir nekliūna, tipo riekitės, riekitės. Tai ir sakau, arba visi draugiškai bam ir blokuojam arba tada niekam neturi rūpėti, kad kažkam vienam bloga diena ir jis tegu tada nesiskundžia, kad jam trukdo, nes visiems irgi bus jis dzin smile.gif
Atsakyti