Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 16:47)

nu va savalka nesiramina ir tiek lotuliukas.gif

ko tu apie mane meluoji? ir nuolat?
taip sakiau visai nesanai ir sakysiu, nes tai tiesa, kad analinis yra iskrypimas ir nesveika, bet tai zmoniu pasiirnkimas, nesveika ir daug kitu dalyku daryti, cia zmoniu gyvenimai, man su jais nereikia to daryti, tai kodel zmones negali buti draugais? Tu pvz geri, bet su tavim gi net kazkas gyvena ar ne? irgi zinok nesveika  mirksiukas.gif

O Simonyte, bolotiravisi i prezidentus, zinok as nesirenku draugu pagal tuos pacius rodiklius, uz ka balsuoju i valdzia doh.gif

bet ar tau dasils? ne kaip beprote vel uz 2 dienu kartosi ta pati , analinio labai norisi, kad taip uzstrigo, vyra staip nepakrusa per ta vieta? biggrin.gif

Snd parasei kad turi draugiu lesbieciu. Kada uzsiturejai? Nes neperseniausiai rasei, kad sm tau brangus, nes neturi su kuo bendraut.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 20:08)
Baikit viena kita advokataut. Nes lb kvailai abi atrodot. Visose temose tas pats - viena durne papeza nesamone, kita kvailele linkcioja i durnystes ir bando irodyt kad pirmoji yra protinga ir teisi.
Kaip snd anoj dienos aktualiju temoj apie tai, kad lutuke tik pila s ant LT ir nieko nedaro.

tu gal skaityk viską ką ji rašo? kažkodėl nevalkioji to, kad ją Lietuvos teisėsauga nuskriaudusi buvo. Pažiūrėčiau kaip tu mylėtum šalį, kurioje nesaugi pasijaustum ir tau reikėtų iki aukščiausio teismo įrodinėti, kad tu ne krokodilas. Ir kai ne šiaip prieš kokį juzių teistumeis, o prieš policiją, kuri korumpuota. Smerk tada, kai pabūsi jos kailyje, glušele.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 17:02)
kaip tau taip susirase is atsakymo bambalienei apie jos melus?kazkaip tai surista su analiniu?  blink.gif

nesugebi atskayti, kaip tu duodi ta meile vyrui, pasimetei neturi ka atsakyti, tai ir kreipi tema?

bet man taip neidomu su jumis matuotis pimpaliukais ir sysiuko srove, rimtai tau tai idomu Burbanti? unsure.gif

Ka as melavau? Kad visus iskrypeliais vadinai?

Tu nemyli savo vyro. Ta suprantu ne tik as.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 17:21)
nu nu ir kas darosi ? bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip tu kvaisai atrodai keldama tuos gifus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 20:10)
o iš kur naujam žmogui žinoti kas debilas, kas ne, kas pletkauja, kas tiesą rašo?
paprasčiausiai būtų visiems ignoruoti ir pasibaigtų. Kiek sykių siūlyta buvo?
Toks vaizdas, kad rietenos iš tiesų patinka, nepatinka tik tada, kai kažkam asmeniškai bloga diena. Tada jau ir forume viskas erzina. Bet kai diena nebloga, tai tada niekas ir nekliūna, tipo riekitės, riekitės. Tai ir sakau, arba visi draugiškai bam ir blokuojam arba tada niekam neturi rūpėti, kad kažkam vienam bloga diena ir jis tegu tada nesiskundžia, kad jam trukdo, nes visiems irgi bus jis dzin smile.gif

Naujas zmogus taps senas ir bendraudamas atsirinks. Ar tu labai bijai, kad apie tave kazka pasakys blogo ir patikes kazkas? Labai kvaila.
O riejiesi tu su cambala cia daugiausiai, ir piktiniesi rietenom irgi dazniausiai, tad pradek nuo saves (ignoruok cambala) ir tada ziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 17:05)
Svajones, kai buvau vaikas, tai svajojau, gal kada turesiu toki automobili. Jis stovejo poilsiavieteje ir priklause kazkokiam docentui.

https://www.alio.lt/...html#cl-group-8

Kas lieka is svajoniu... nesinori ju

Mano sunus dabar uzsimojo pirkti Ziguliuka. Sakau geda but sest ir vaziuot. Sako tu nk nesupranti. Galima atrestauruot, padaryt sportini varianta...
Nu viena " sena drundalieta" mustang vyras garaze kartais laizo. Tai hobis. O man tai tokio nereik.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 19:13)
tu gal skaityk viską ką ji rašo? kažkodėl nevalkioji to, kad ją Lietuvos teisėsauga nuskriaudusi buvo. Pažiūrėčiau kaip tu mylėtum šalį, kurioje nesaugi pasijaustum ir tau reikėtų iki aukščiausio teismo įrodinėti, kad tu ne krokodilas. Ir kai ne šiaip prieš kokį juzių teistumeis, o prieš policiją, kuri korumpuota. Smerk tada, kai pabūsi jos kailyje, glušele.

Ji keikt Lietuva pradejo tada, kai j9los vyras i barelius pradejo lakstyt.
Nekalta Lietuva, ji uzp*so savo vyra kaip uzp*sa debilizmu viasas cia. Todel vyras ir nusigere.
Ir dabar uzPisa. Tai zmogus bent pas vaikus savaitgali grizta. Nelaimingas vyras. Bet tevas geras.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 19:13)
kažkodėl nevalkioji to, kad ją Lietuvos teisėsauga nuskriaudusi buvo.

Ikelk. Neskaiciau.
Ikelk, laukiu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 19:10)
o iš kur naujam žmogui žinoti kas debilas, kas ne

Uztenka postus paskaityt apie vedas ir elfus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 20:47)
Mano sunus dabar uzsimojo pirkti Ziguliuka. Sakau geda but sest ir vaziuot. Sako tu nk nesupranti. Galima atrestauruot, padaryt sportini varianta...

Koks dar sportas su 1968 metu FIAT kopijomis. Nebent nostalgija senai rusiskai technikai.

As vasara nusipirkau pora varikliu VICHRJ 25. Neblogam stovyje, bet ranka pridet reikia. Dar benzui A-76 pritaikyta, tokio nera...
Galvojau, ant tos didesnes motorines uzdesiu. Vaciu varikliams kitaip metai. Bet paskui pagalvojau, kad velniam man tas hemarojus. Atidaviau uz ta pacia kaina zmogui is Visagino. Tas uzsidejo ant katerio Progress ir plauko.
Na nesamone...
Plaukioju kol kas su kiniska Yamaha'os kopija Porsun 9.8AJ, tai malonus, svarus, kuro 12 litru uzteko visai vasarai.
Rusiska technika tai eina ji n...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 20:31)
Naujas zmogus taps senas ir bendraudamas atsirinks. Ar tu labai bijai, kad apie tave kazka pasakys blogo ir patikes kazkas? Labai kvaila.
O riejiesi tu su cambala cia daugiausiai, ir piktiniesi rietenom irgi dazniausiai, tad pradek nuo saves (ignoruok cambala) ir tada ziuresim  mirksiukas.gif

Kvaila yra baksnoti rietenas ir po to parašyti: pažiūrėsim biggrin.gif
Tai nežiūrėk, o daryk
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 20:52)
Ji keikt Lietuva pradejo tada, kai j9los vyras i barelius pradejo lakstyt.
Nekalta Lietuva, ji uzp*so savo vyra kaip uzp*sa debilizmu viasas cia. Todel vyras ir nusigere.
Ir dabar uzPisa. Tai zmogus bent pas vaikus savaitgali grizta. Nelaimingas vyras. Bet tevas geras.

nusitriedi. Tipo tu viską apie ją žinai biggrin.gif
kad ir kaip tu norėtum, kad būtų kitaip, kad būtų kaip tu sakai, bet jos santykiai su vyru realiai tikrai neblogesni nei tavieji smile.gif manyčiau, kad geresni net. Nes pas jus labai daug yra neišsakyta, ar ne? biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 20:52)
Ikelk. Neskaiciau.
Ikelk, laukiu.

nu dar ko blink.gif eik ir susirask, mužike.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 20:03)

nu dar ko blink.gif eik ir susirask, mužike.

Nes jei butu taip, kad ja cia visos be reikalo puolam - butum ikelus( tu gi megeja po 10 m zinures prasinest).
Visi seni nariai jau zino Sani/ ubuntu/ lutuke.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 19:58)
Koks dar sportas su 1968 metu FIAT kopijomis. Nebent nostalgija senai rusiskai technikai.

As vasara nusipirkau pora varikliu VICHRJ 25. Neblogam stovyje, bet ranka pridet reikia. Dar benzui A-76 pritaikyta, tokio nera...
Galvojau, ant tos didesnes motorines uzdesiu. Vaciu varikliams kitaip metai. Bet paskui pagalvojau, kad velniam man tas hemarojus. Atidaviau uz ta pacia kaina zmogui is Visagino. Tas uzsidejo ant katerio Progress ir plauko.
Na nesamone...
Plaukioju kol kas su kiniska Yamaha'os kopija Porsun 9.8AJ, tai malonus, svarus, kuro 12 litru uzteko visai vasarai.
Rusiska technika tai eina ji n...

Oi, as tame nk nesuprantu. Manes jokios senienos nedomina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 21:03)
Kvaila yra baksnoti rietenas ir po to parašyti: pažiūrėsim biggrin.gif
Tai nežiūrėk, o daryk

Tu man neaiskink, ka man daryti, nesakysiu, kur tau eiti mirksiukas.gif
Tu cia susirupinus rietenom labiausiai.
Atsakyti

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 17:59)
Jai iprasta viska vyrui normuoti biggrin.gif kaip taryb laikais krautuvese.

o tau kaip suprantu neiprasta ? lotuliukas.gif dalini save i kaire ir desine neribotai? kiek uztruko vyram, kol tave gautu? cia tavo draugei tai neitikima, ar visgi ir tu ilgai lauzeisi kol davei, kiekvienam ? bigsmile.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 20:01)
Viskas labai paprasta juk. Jei zmogus tiki debiliskais pletkais, tai kas jis toks? Ar tau paciai su tokiu noresis bendrauti? Ar su tokiu, kuris moka atsirinkti ir bet kuo po nosim pakistu netiki?

nunu ir kas gi tu tokia? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 30, 18:27)
Kitokios reakcijos net nesitikejom.

o as tikejausi, kad pati parasiusi bambalienei pastaba, kad bjauri ji, nes lenda i asmeniskumas, tuo keliu pati bent nezengsi biggrin.gif ypac su tokia pat debilov, nuobodzia, nuvalkiota fantazija...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 20:12)
Snd parasei kad turi draugiu lesbieciu. Kada uzsiturejai? Nes neperseniausiai rasei, kad sm tau brangus, nes neturi su kuo bendraut.

ir vel debiliskas melas, as tau sakau raminkis.
tu eik savo gyvenima tvakyiks, o kai paskaiciau apie save, ka rasei man rimtia baisu, kokiam kosmare gyveni, del to taip nukvakai?
Papildyta:
kas cia juokesi si valytojos darbo?Cambala nespausk pasakyks kaip tai parturtejot per 2 metus? bigsmile.gif

QUOTE(cambala @ 2015 02 02, 21:10)
As irgi kazkada galvojau kad grazu ramu ir gera. Baigiau kursus, isidarbinau i tokia geliu parduotuve kur geles visoms progoms(ir vainikai irgi). Pabegau is tos parduotuves , nes nebegalejau matyti asaru ir klausytis kas nuo ko ir kaip mire :oh .
Gerai, jei turit nusiziurejus kokia parduotuve, nes siaip tokiose vietose savininkai moka minimuma ir darbo valandos dideles Bent jau pas mane buvo minimumas ir darbas kiekviena diena nuo 9 iki 19, paskui dar grindis issiplaut ir iseigine tik sekmadienis ir vienas sestadienis i menesi.

QUOTE(cambala @ 2015 02 02, 15:41)
Gal siai minutei autore nors nuramintu tai, kad jos busena tikrai ne pas ja viena 4u.gif .
Visai pamirsau apie savo parasyti - lygiai tas pats, tik pas mane ne nuo darbo. Esu namuose, bet nieko nenoriu. Nenoriu niekur eiti (einu tik kad visai nesedet uzsidarius) guleciau ir guleciau dienu dienas, jei nereiktu rupintis seima. Viska darau save prisivertus, keliuosi, skalbiu, plaunu, valgyt darau, todel kad taip REIKIA. Ne, nesakysiu, kad jau visai blogai, aisku buna dziaugsmo akimirkos, kazkoks ziburelis tolumoje smile.gif . Bet po vieno ivykio (nerasysiu kokio) viskas aptemo, kazka darau todel kad reikia, o anksciau darydavau kad noriu. Kartais atsigulu, uzsikloju galva su antklode ir noriu uzmigt ir miegot ilgai ilgai, kol kazkas manyje pasikeis. Siai dienai noreciau isvis isvaziuoti i kita kontinenta, gyventi visai kita gyvenima, bet realiai tai tik nenormalus norai, nes turiu seima ir labai tikiuosi, kad tokia mano busena kada nors pasibaigs.

QUOTE(cambala @ 2015 02 02, 19:10)
Aisku, kad galvoju ir ieskau kazko tinkamo, tik sunkoka situacija pas mane. Siaip tai as mama slaugau, isejimas is namu ilgesniam laikui tiesiog neimanomas, nes neimanoma, kad namuose butu svetimi zmones(tai vagiama, tai vel kas nors :geda2: , na vnz kaprizai ir aukles isbegiotu). Ant vaistu davimo as jau atsikalus, svetimas nelakstys taip aplinkui.

Nesakysiu, kad tokia busena nuo to slaugymo, jau nebekreipiu demesio, bet kai kas nelabai senai ivyko ir dabar negyvenu, o egzistuoju. Bandau viska trint is atminties, bet sunkiai sekasi, o kai prisimenu, tada buna beprasmis viskas. Va tokia busena, atrodo ir draugiu turiu, bet paskutiniu metu su niekuo bendraut nenoriu. Gerai jauciuosi kai namiskiu nera namie, tada uzsidarau tokiam kaip savo kiaute ir stengiuosi miegot, kad mintys nekamuotu. Bet vel gi yra seima ir rupesciu, kurie neleidzia pasinert i beprasmi miega.
Vienas, kad asaru pas mane nera ir sugebu su namiskiais normaliai bendraut, kazka nuveikt, bet viduj pas mane tuscia ir nyku.

QUOTE(cambala @ 2015 02 05, 23:51)
Nemirsi, jein neduyos biuletenio, issiliek cia, gal kazkie lengviau bus 4u.gif .
As tai nezinau kas darosi, dabartinis laikotarpis vien problemos. Gal pilnatis veikia? Su mama blogai, su kitom problemom blogai, su vaiku susipykstam -susitaikom kas valanda, bet dar bendra kalba randam :super , vyrui darbe(o gal ne tik darbe :oh ) blogai, namuose itampa visa savaite, mintys ''dusina'', vyras kaip ozys savo tiesa irodineja(visiskai nenori suptrast manes), aiskintis nebenoriu, turbut rasysiu jam el. laiska, gal paskaitys, ir rastu zodzius supras ka noriu pasakyti aplamai..., vnz PAVARGAU. Dieve, galvoju kada baigsis s..as, kodel as negaliu gyventi normalaus gyvenimo.? Uz seima sprendziu as, uz buiti as, na finansus vyras + as, bet pastovus nesusikalbejimas, su mama as, nes brolis neturi laiko..., Dieve, kaip norisi, kad sias paprastas gyvenimiskas problemas spresciau ne as, o kartu su kazkuo.
Aplinkui vien egoistai, kuriems svarbu tik jie patys.
Nebegaliu... Siandien maciau savo drauge, kazkaip prisiversiu su ja  susitikt , nes nuprotesiu. Kaip as pavargau gyvent :verysad: , nors dar nesena esu... :oh
Jau imuosi bet kokios veiklos, kazka organizuoju kas kazko papraso, kazka planuoju su kitais, o lieku viena su savo mintim - viskas, juoda, vien blogi prisiminimai ir mintys, kurios neduoda ramybes, nieko nenoriu, noriu, kad greiciau gyvenimas praeitu ir noriu numirt. Tada bus ramu, nieks nekankins, jokia praeitis ar mintys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugsėjo 2019 - 21:34
Sveikinu, lutuke, tu irgi pasiekei cambalos dugna. 4u.gif clap_1.gif first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 30 rugsėjo 2019 - 22:38
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 22:49)
o tau kaip suprantu neiprasta ? lotuliukas.gif dalini save i kaire ir desine neribotai? kiek uztruko vyram, kol tave gautu? cia tavo draugei tai neitikima, ar visgi ir tu ilgai lauzeisi kol davei, kiekvienam ? bigsmile.gif
nunu ir kas gi tu tokia?  bigsmile.gif
Papildyta:

o as tikejausi, kad pati parasiusi bambalienei pastaba, kad bjauri ji, nes lenda i asmeniskumas, tuo keliu pati bent nezengsi  biggrin.gif ypac su tokia pat debilov, nuobodzia, nuvalkiota fantazija...
Papildyta:

ir vel debiliskas melas, as tau sakau raminkis.
tu eik savo gyvenima tvakyiks, o kai paskaiciau apie save, ka rasei man rimtia baisu, kokiam kosmare gyveni, del to taip nukvakai?
Papildyta:
kas cia juokesi si valytojos darbo?Cambala nespausk pasakyks kaip tai parturtejot per 2 metus?  bigsmile.gif

Vajaaaazau vajaaaazau...
Nu bet ir kvailumas moters. Matote nepatiko poniai , kad pasibaisejau jos dziugavimu,, jog vyrams meiles duoti nereikia. Prisikabinai gi kaip šūdas prie šiknos 'paaaiškink....paaaiškink..'.
Tai ir paaiskinau vaizdziai tavo pacios seimynini gyvenima panaudodama kaip pavyzdi. Ko dar nori?
Atsakyti