QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 17:59)
Jai iprasta viska vyrui normuoti

kaip taryb laikais krautuvese.
o tau kaip suprantu neiprasta ?

dalini save i kaire ir desine neribotai? kiek uztruko vyram, kol tave gautu? cia tavo draugei tai neitikima, ar visgi ir tu ilgai lauzeisi kol davei, kiekvienam ?
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 30, 20:01)
Viskas labai paprasta juk. Jei zmogus tiki debiliskais pletkais, tai kas jis toks? Ar tau paciai su tokiu noresis bendrauti? Ar su tokiu, kuris moka atsirinkti ir bet kuo po nosim pakistu netiki?
nunu ir kas gi tu tokia?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 30, 18:27)
Kitokios reakcijos net nesitikejom.
o as tikejausi, kad pati parasiusi bambalienei pastaba, kad bjauri ji, nes lenda i asmeniskumas, tuo keliu pati bent nezengsi

ypac su tokia pat debilov, nuobodzia, nuvalkiota fantazija...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 20:12)
Snd parasei kad turi draugiu lesbieciu. Kada uzsiturejai?
Nes neperseniausiai rasei, kad sm tau brangus, nes neturi su kuo bendraut.
ir vel debiliskas melas, as tau sakau raminkis.
tu eik savo gyvenima tvakyiks, o kai paskaiciau apie save, ka rasei man rimtia baisu, kokiam kosmare gyveni, del to taip nukvakai?
Papildyta:
kas cia juokesi si valytojos darbo?Cambala nespausk pasakyks kaip tai parturtejot per 2 metus?
QUOTE(cambala @ 2015 02 02, 21:10)
As irgi kazkada galvojau kad grazu ramu ir gera. Baigiau kursus, isidarbinau i tokia geliu parduotuve kur geles visoms progoms(ir vainikai irgi). Pabegau is tos parduotuves , nes nebegalejau matyti asaru ir klausytis kas nuo ko ir kaip mire :oh .
Gerai, jei turit nusiziurejus kokia parduotuve, nes siaip tokiose vietose savininkai moka minimuma ir darbo valandos dideles Bent jau pas mane
buvo minimumas ir darbas kiekviena diena nuo 9 iki 19,
paskui dar grindis issiplaut ir iseigine tik sekmadienis ir vienas sestadienis i menesi.
QUOTE(cambala @ 2015 02 02, 15:41)
Gal siai minutei autore nors nuramintu tai, kad jos busena tikrai ne pas ja viena

.
Visai pamirsau apie savo parasyti - lygiai tas pats, tik pas mane ne nuo darbo. Esu namuose, bet nieko nenoriu. Nenoriu niekur eiti (einu tik kad visai nesedet uzsidarius) guleciau ir guleciau dienu dienas, jei nereiktu rupintis seima. Viska darau save prisivertus, keliuosi, skalbiu, plaunu, valgyt darau, todel kad taip REIKIA.
Ne, nesakysiu, kad jau visai blogai, aisku buna dziaugsmo akimirkos, kazkoks ziburelis tolumoje
. Bet po vieno ivykio (nerasysiu kokio) viskas aptemo, kazka darau todel kad reikia, o anksciau darydavau kad noriu. Kartais atsigulu, uzsikloju galva su antklode ir noriu uzmigt ir miegot ilgai ilgai, kol kazkas manyje pasikeis. Siai dienai noreciau isvis isvaziuoti i kita kontinenta, gyventi visai kita gyvenima, bet realiai tai tik nenormalus norai, nes turiu seima ir labai tikiuosi, kad tokia mano busena kada nors pasibaigs.
QUOTE(cambala @ 2015 02 02, 19:10)
Aisku, kad galvoju ir ieskau kazko tinkamo, tik sunkoka situacija pas mane. Siaip tai as mama slaugau, isejimas is namu ilgesniam laikui tiesiog neimanomas, nes neimanoma, kad namuose butu svetimi zmones(tai vagiama, tai vel kas nors :geda2: , na vnz kaprizai ir aukles isbegiotu). Ant vaistu davimo as jau atsikalus, svetimas nelakstys taip aplinkui.
Nesakysiu, kad tokia busena nuo to slaugymo, jau nebekreipiu demesio, bet kai kas nelabai senai ivyko ir dabar negyvenu, o egzistuoju. Bandau viska trint is atminties, bet sunkiai sekasi, o kai prisimenu, tada buna beprasmis viskas. Va tokia busena, atrodo ir draugiu turiu, bet paskutiniu metu su niekuo bendraut nenoriu.
Gerai jauciuosi kai namiskiu nera namie, tada uzsidarau tokiam kaip savo kiaute ir stengiuosi miegot, kad mintys nekamuotu. Bet vel gi yra seima ir rupesciu, kurie neleidzia pasinert i beprasmi miega.
Vienas, kad asaru pas mane nera ir sugebu su namiskiais normaliai bendraut, kazka nuveikt, bet viduj pas mane tuscia ir nyku.
QUOTE(cambala @ 2015 02 05, 23:51)
Nemirsi, jein neduyos biuletenio, issiliek cia, gal kazkie lengviau bus

.
As tai nezinau kas darosi, dabartinis laikotarpis vien problemos. Gal pilnatis veikia? Su mama blogai, su kitom problemom blogai, su vaiku susipykstam -susitaikom kas valanda, bet dar bendra kalba randam :super , vyrui darbe(o gal ne tik darbe :oh ) blogai, namuose itampa visa savaite, mintys ''dusina'', vyras kaip ozys savo tiesa irodineja(visiskai nenori suptrast manes), aiskintis nebenoriu, turbut rasysiu jam el. laiska, gal paskaitys, ir rastu zodzius supras ka noriu pasakyti aplamai..., vnz PAVARGAU. Dieve, galvoju kada baigsis s..as, kodel as negaliu gyventi normalaus gyvenimo.? Uz seima sprendziu as, uz buiti as, na finansus vyras + as, bet pastovus nesusikalbejimas, su mama as, nes brolis neturi laiko..., Dieve, kaip norisi, kad sias paprastas gyvenimiskas problemas spresciau ne as, o kartu su kazkuo.
Aplinkui vien egoistai, kuriems svarbu tik jie patys.
Nebegaliu... Siandien maciau savo drauge, kazkaip prisiversiu su ja susitikt , nes nuprotesiu. Kaip as pavargau gyvent :verysad: , nors dar nesena esu... :oh
Jau imuosi bet kokios veiklos, kazka organizuoju kas kazko papraso, kazka planuoju su kitais, o lieku viena su savo mintim - viskas, juoda, vien blogi prisiminimai ir mintys, kurios neduoda ramybes, nieko nenoriu, noriu, kad greiciau gyvenimas praeitu ir noriu numirt. Tada bus ramu, nieks nekankins, jokia praeitis ar mintys.