QUOTE(cambala @ 2019 10 04, 19:27)
Nu tai jei tu nori pletoti sia tema - tai turetum irgi pasisakyt kas tau yra tas bucinys? Cia kaip izanga i sexsa, tipo pokalbiai pries seksa kuriu tu norejai su savo vyru? Ar kaip?
Tai galiu pasakyt apie save, kad su bernu normaliai pirma kart pasibuciavau 18. Jei tave domina vaikyste - tai budami vaikais zaidem 12 pagaliuku, slepyniu, guma, zirkles...Nesibuciavau. nebent pakstelejimas vaikiskas, be jokiu minciu... Net " vyra " turejau budama 6.
O tu ka? Nu pasakok, pasakok, jei jau tema uzvedei.
O ka jus su vyru dabar? Buciuojates viesoj vietoj? Ar irgi geda?
Mes tai pasibuciuojam pries issiskiriant pries darbo diena, mieste pietu susitikus ar vakare i namus griztant. Ir per sventes. Ir pofig mums kokia bobule, i tave panasi, pasibaises.
A. Dar vienas klausimas:
Tu toj temoj 2013 metu rasei, kad tavo vyras savaitem dirba. Ir ubuntu budama rasei kad savaitem. O pries 3 men neva jis jau isidarbino, kad nereik savaitem dirbt. Nepasiilgdavot vienas kito?
kad sake niekam neidomios mano mintys, nu va tau pasirodo idomios.

Ne bucinys man ne izanga i seksa , tiksliau nebutinai, juk ir taip buciuojames , ne tik pries pasimylejima, o jus ne?
Paauglystei buvo siaip pasizaidimai, o veliau, dabar tai jausmu israiska, artumas ir malonumas aisku...
Mes 8-9 klasej zaisdavom buteli su klasiokais, bet tai nebuvo ten laizeku kokiu siaip tik pakstelejimai i lupas
kodel
irgi geda? kas man dar geda?

ziurint kaip toje viesumoje ir kodel, zinoma vidury miesto nesiglamonejam, o kazkur parke buna ir paisbuciuojam, o ka o jus ne?
nu taip zinoma pasiilgdavom, bet zinoma per metus apsipranti kazkiek, nera jau taip, kaip prisimenu pirma kart issikirti reikejo ilgesnem laikui, tai ir asara nubrauki ....