Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 04, 19:45)
Kad nekurtum temu " ka daro vyrai, kurie negauna sexo"

? logika? tavo vyras vibratorium naudojasi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 04, 19:58)
Hmmm... o jeigu ant jo pritvirtinta tinkama galvutė, taškinis masažas visai būtų įmanomas.
Bet, labai tikėtina, labiau primintų paglostymą.
Nop, reikia tvirtų gerų rankų.

Oi oi pala, suklydau, yra vibrikų masažuoklių, rimtai, tik aš nebandžiau dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 18:47)
kad sake niekam neidomios mano mintys, nu va tau pasirodo idomios. biggrin.gif  Ne bucinys man ne izanga i seksa , tiksliau nebutinai, juk ir taip buciuojames , ne tik pries pasimylejima, o jus ne?
Paauglystei buvo siaip pasizaidimai, o veliau, dabar tai jausmu israiska, artumas ir malonumas aisku...

Mes 8-9 klasej zaisdavom buteli su klasiokais, bet tai nebuvo ten laizeku kokiu siaip tik pakstelejimai i lupas biggrin.gif
kodel irgi geda? kas man dar geda?  blink.gif  biggrin.gif  ziurint kaip toje viesumoje ir kodel, zinoma vidury miesto nesiglamonejam, o kazkur parke buna ir paisbuciuojam, o ka o jus ne?
nu taip zinoma pasiilgdavom, bet zinoma per metus apsipranti kazkiek, nera jau taip, kaip prisimenu pirma kart issikirti reikejo ilgesnem laikui, tai ir asara nubrauki ....

Mes vaikystej zaidem 12 pagaliukiu, slepynes, gaudynes, paslaptis po stiklu ir t. t...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 19:59)
**** tau viskas gyvenime apie vyrus sukasi biggrin.gif niekas manęs neišdavė, nebuvo kada biggrin.gif

Išdavė. Tik tu nežinai. Žvelk plačiau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 04, 20:00)
Mes vaikystej zaidem 12 pagaliukiu, slepynes, gaudynes, paslaptis po stiklu ir t. t...

Dar buvo chaly chalo, rodyklių žaidimai su kreidelėm, ir kvadratas, jau kaip mėgom kvadratą!!!ir protmūšius, klausimai atsakymai
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 04, 20:00)
Išdavė. Tik tu nežinai. Žvelk plačiau.

Bandau.. O čia kažkas be vyro spėjo? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 20:02)
Dar buvo chaly chalo,  rodyklių žaidimai su kreidelėm, ir kvadratas, jau kaip mėgom kvadratą!!!ir protmūšius,  klausimai atsakymai

Guma! Viens du trys viens du trys. Ech.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 19:02)
Dar buvo chaly chalo,  rodyklių žaidimai su kreidelėm, ir kvadratas, jau kaip mėgom kvadratą!!!ir protmūšius,  klausimai atsakymai

Juk patys sexualiausi zaidimai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 19:47)
O kur pristačiau kaip alternatyvą? Beje, jei moteris vieniša, tai išties alternatyva  rolleyes.gif

dar ne karo metai, kad neitu vyro susirasti ir reiktu kazkokiu daiktu.....man jau ir su gumyte nebesmagu tai ka sneketi apie visa daikta is gumos ar silikono , neiznau si ko juos ten gamina...nu bet zinoma, jei gamina vaidnasi kazkam tinka ir patinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 04, 20:03)

O jo, kiek šokinėdavom...O dabar treniruotėje po minutės šokdyne padūstu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 04, 19:03)

Po pazastim ir per liemeni buvo sunkiausia
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 20:04)
O jo, kiek šokinėdavom...O dabar treniruotėje po minutės šokdyne padūstu  unsure.gif  biggrin.gif

Aš tai, žinok, į ID pažiūriu ir nusiraminu. Nu ne 16-likinė jau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 04, 19:57)
Po darbo dienos as noriu tylumos. Darze pasiknist, filma pazeet. Pokalbiu man nereikia. Yra kuno kalba. Bet tu nesuprasi.

klausiu is vyro ar tau nieko nesinori, ten visaks buvo tik pvzdziai, ar tik i lova seksas ir viskas? nei nesisnekat, nei masazo nepadaro?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 19:59)
**** tau viskas gyvenime apie vyrus sukasi biggrin.gif niekas manęs neišdavė, nebuvo kada biggrin.gif

tai kodel taip pasikeite mastymas? nu nebuna, kad bac atsikeli ryte ir perisgalvoji, dabar buciuosiuosi ne is meiles, o is smalsumo doh.gif
Atsakyti