Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 20:04)
dar ne karo metai, kad neitu vyro susirasti ir reiktu kazkokiu daiktu.....man jau ir su gumyte nebesmagu tai ka sneketi apie visa daikta is gumos ar silikono , neiznau si ko juos ten gamina...nu bet zinoma, jei gamina vaidnasi kazkam tinka ir patinka unsure.gif

Taigi yra vibrikų tik klitoriui. Nereikia tada nieko kišti.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 04, 20:06)
Po pazastim ir per liemeni buvo sunkiausia

Ir nesakyk biggrin.gif bet varėm gi. O dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 04, 20:00)
Mes vaikystej zaidem 12 pagaliukiu, slepynes, gaudynes, paslaptis po stiklu ir t. t...

jau rasei biggrin.gif nu vaikystes as jau nebelaikai, kai zmoens eina i 8-9 klase, jau paauglyste biggrin.gif
o vaikysteje ir as zaidziau kieme ivairius zaidimus, paauglysteje prasidejo rimtesni zaidmai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 20:12)
Taigi yra vibrikų tik klitoriui. Nereikia tada nieko kišti.

o tai kam vyras tada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 04, 20:07)
Aš tai, žinok, į ID pažiūriu ir nusiraminu. Nu ne 16-likinė jau.

Nu sunku susitaikyt biggrin.gif atrodo blyn, minutė dvi su šokdyne. Aha..... unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 20:09)
klausiu is vyro ar tau nieko nesinori, ten visaks buvo tik pvzdziai, ar tik i lova seksas ir viskas? nei nesisnekat, nei masazo nepadaro?
Papildyta:

tai kodel taip pasikeite mastymas? nu nebuna, kad bac atsikeli ryte ir perisgalvoji, dabar buciuosiuosi ne is meiles, o is smalsumo doh.gif

O kas sako kad bac? 20 gyvenimo metų yra pakankamas laiko tarpas pokyčiams biggrin.gif aš visada buvau l smalsi šiais klausimais smile.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 20:09)
klausiu is vyro ar tau nieko nesinori, ten visaks buvo tik pvzdziai, ar tik i lova seksas ir viskas? nei nesisnekat, nei masazo nepadaro?
Papildyta:

tai kodel taip pasikeite mastymas? nu nebuna, kad bac atsikeli ryte ir perisgalvoji, dabar buciuosiuosi ne is meiles, o is smalsumo doh.gif

O kas sako kad bac? 20 gyvenimo metų yra pakankamas laiko tarpas pokyčiams biggrin.gif aš visada buvau l smalsi šiais klausimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 20:13)
Nu sunku susitaikyt  biggrin.gif atrodo blyn, minutė dvi su šokdyne. Aha..... unsure.gif  biggrin.gif

Aha aha.
Mamukas “ooooo ... pas tave pilvukas.”
Ne blyn, aš to nepastebiu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 20:13)
jau rasei  biggrin.gif nu vaikystes as jau nebelaikai, kai zmoens eina i 8-9 klase, jau paauglyste biggrin.gif
o vaikysteje ir as zaidziau kieme ivairius zaidimus, paauglysteje prasidejo rimtesni zaidmai lotuliukas.gif
Papildyta:

o tai kam vyras tada? bigsmile.gif

Vyras burnoj.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 20:15)

O kas sako kad bac? 20 gyvenimo metų yra pakankamas laiko tarpas pokyčiams biggrin.gif  aš visada buvau l smalsi šiais klausimais smile.gif

tai nuo keliu metu pradejai jau taip smalsauti ?
kazkaip vistiek galai nesueina, cia zmogaus prigimtis, jei tau buvo svarbu jausmai, kodel tapo nebesvarbu,ar visgi niekad jie tokie svarbus ir nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 04, 20:17)
Aha aha.
Mamukas “ooooo ... pas tave pilvukas.”
Ne blyn, aš to nepastebiu.

biggrin.gif reiks sakyt- ooo, pas tave ilgas liežuvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 20:17)
Vyras burnoj.

bandau suprasti, bet nelabai suprantu vyras be ranku, be liezuvio, be organo? viskos jo tavo burnoje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 20:18)
tai nuo keliu metu pradejai jau taip smalsauti ?
kazkaip vistiek galai nesueina, cia zmogaus prigimtis, jei tau buvo svarbu jausmai, kodel tapo nebesvarbu,ar  visgi niekad jie tokie svarbus ir nebuvo?

Ko čia nesuprasti? 13 Aš jau masturbavausi, jauti? Ir iki 19 maniau, kad noriu ištekėti nekalta biggrin.gif seubas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 20:19)
bandau suprasti, bet nelabai suprantu vyras be ranku, be liezuvio, be organo? viskos jo tavo burnoje?  bigsmile.gif

Smalsu, ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 04, 20:21)
Ko čia nesuprasti? 13 Aš jau masturbavausi, jauti? Ir iki 19 maniau, kad noriu ištekėti nekalta  biggrin.gif seubas  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Ne tikrai nesuprantu tokio asmenybes susidvejinimo, vienu zodziu ta ana puse nugalejo ? biggrin.gif

Tavo tevai gal buvo labai religingi, is kur tokios mintys ir tokie norai? Kodel naudoji zodi nekalta? tai kas ta kalte atnesa, kai vyras ikisa?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 20:19)
bandau suprasti, bet nelabai suprantu vyras be ranku, be liezuvio, be organo? viskos jo tavo burnoje?  bigsmile.gif

Nesuprasi. Geriau palik kaip yra. Ji ligonis - nimfomane. Jos smegenys kitaip veikia ta linkme.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 04, 20:24)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ne tikrai nesuprantu tokio asmenybes susidvejinimo, vienu zodziu ta ana puse nugalejo ? biggrin.gif

Tavo tevai gal buvo labai religingi, is kur tokios mintys ir tokie norai? Kodel naudoji zodi nekalta? tai kas ta kalte atnesa, kai vyras ikisa?

biggrin.gif visai nereligingi, buvau knygų prisiskaičiusi biggrin.gif
Į durnus klausimus apie nekaltybę nesiplėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 04 spalio 2019 - 19:27