Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 07, 16:11)
As praktiskai , nei negyvenau be vyro,kai jau suaugau, metu svos, tai galiu tik speti, nezinau kaip butu  biggrin.gif

O kaip su tuo, kad vyras nutoles ir visur su vaikais?
Atsakyti
Given,
Praktiskai visada vaikai priesinasi naujam zmogui. Ar tai butu vyras, ar kas naujas namuose, lygiavertis gyventojas. Labai daug kalbejau su psichologe apie tai, nes buvo aktualu. Paaulgyste sunkiausias laikotarpis ir nauja zmogu prisileisti gali reiketi metu, o kad pasitiketi kaip artimu savo, ir keleto. Kiek taviskiams?
Jeitu nori dvasiskai kokybisko santykio, visada taip bus, kad prisirisi, nes o kaip gali neprisiristi prie tokio, su kuriuo dvasine kokybe, ir baigsis panasiai kaip dabar.

Lutuke,
Anksciau su dvirka vazinejau i darba, is darbo, i parde, laisvalaikiu, i miesta (net naktini), tikrai yra kur. Sedintiems automobilyje tik atrodo kitaip biggrin.gif. Vazinedavau iki rimtesniu salnu, kai jau sniegas i veida drebia, bet yra kas istisis metus taip, net vaikus vezioja i darza ant kedutes (maciau ne viena toki).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 07, 17:17)
O kaip su tuo, kad vyras nutoles ir visur su vaikais?

nezinau, kaip tau aiskiau si sakini parasyti, ten savo gliuku klausk, as nezinau, kas ten tavo galvoje ar su tavo vyru darosi, su kuiuo nebendraujat ir su jusu vaikais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 07, 17:17)

O jei jau issiskyret, tai pacios matot, kad nera iseities, stebuklu nebuna

Buns buna...Aš is karto susirasciau kita vyrą, jei issiskirciau
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 07, 17:20)
Lutuke,
Anksciau su dvirka vazinejau i darba, is darbo, i parde, laisvalaikiu, i miesta (net naktini), tikrai yra kur. Sedintiems automobilyje tik atrodo kitaip biggrin.gif. Vazinedavau iki rimtesniu salnu, kai jau sniegas i veida drebia, bet yra kas istisis metus taip, net vaikus vezioja i darza ant kedutes (maciau ne viena toki).

Nu taip, kai nereikia 2 vaiku nuvesti i mokykla ir kai nelyja 3 k per diena ir nepucia stiprus vejas ir kai apsiperki ten ka i tasyte susidedi kokius max 5 kg ir kai nereikia siauru keliuku be kelkrasciu vaziuoti, visai imanoma. biggrin.gif

Mane tetis taip veziojo i darzeli, bet tai ir klimatas kitoks Lt ir as viena buvau ir atstumas ten juokingas, pestute butu 15 min. tai oras Lt per tiek tikrai nepasikeicia.
Kai gyvenom mieste dar tai vaikai mano pernai vazinejo su dviraciais, o man tai jau prabanga. Mano darbas toliau, man reiikia buti pasiekiamu atstumu iki vaiku, arba jei prasideda lietus po pamoku juos su dviraciais kartu parvesti namo. biggrin.gif

Dar svarbiausia dalis, reikia labai atidziai pasirinkti dvirati, klausiausi stuburo specialsio, sake stuburui gerai tik tie senoviski smetonisko tipo dviraciai, visi kiti kenkia stuburui. O kur dar vsiokiso truamos nukritus ir t.t. matau pas bendradarbisu pas msu kokie 3 "profesionalus" dviratininkai .

o siaip man labiau patinka pestute, kai neturejau masinos vaiksciojau pesciom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 07, 17:47)
Buns buna...Aš is karto susirasciau kita vyrą,  jei issiskirciau

Susirasti bet ka - jokiu problemu. Ypac jei tinka Afrika ar Azija.
Va geri variantai - visai kas kita
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 07, 17:54)
Nu taip, kai...

O dieve.... wacko.gif
Atsakyti

Šlykštu skaityti senstančių žibučių sapaliones. Fek...

cia nieko dar jaunos.man vienas pasakojo ,kaip su pencininke myledavos . zodziu ,,ten,, jau nebetepa tai reikedavo kremuku tept kad neskaudetu 😁😁😁

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 07, 14:54)
kai nelyja 3 k per diena ir nepucia stiprus vejas ir kai apsiperki ten ka i tasyte susidedi kokius max 5 kg ir kai nereikia siauru keliuku be kelkrasciu vaziuoti,  visai imanoma. biggrin.gif

As kol nepersikrausciau i miesta, kuriame gyvenu, vazinedavau i darba dviraciu. Man i viena puse buvo 11 myliu. O per lietu vaziuoti megau labiau, nes tada i gatves isvaziuodavo maziau turistu ir siaip tu, kurie 'nemoka vazinetis ir nesilaiko taisykliu'.
Atsakyti
Ka ten reik kasdien po 10 kg tampytis? Net kasdien eidama i parde tiek neparsinesu, o galima ir savvaitei apsipirkt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 07, 18:36)
Ka ten reik kasdien po 10 kg tampytis? Net kasdien eidama i parde tiek neparsinesu, o galima ir savvaitei apsipirkt.

vaisiai daug sveria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 07, 18:10)
Nu va, Given, tu  pvz, kaip visdelto tokie santykiai tik skaudina, teoriskai tik gerai skamba meiluziu turejimas, o realiai reikia kurti santykius ir seima. ir nieko blogo naujas vyras namuose, jei jis normaus vyras ir nori buti tevu vaikam, nes tai butu grazus pvz, kaip kurti visgi siema, is ko gi vaikam mokytis?

Bet tam, kaip moko vedos butent reika ieskoti ne meiluziu, o paskui juos bandyti kazkaip isprausti i gyvenima, o ieskot vyro seimai, susilaikant kuris laikas nuo seks

Nesamone.
Atsakyti