Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 07, 21:12)
kas vėl kvailutę galvelę kamuoja? biggrin.gif

Manes tai niekas, o tave stai apleido truputi elfai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 07, 21:17)
Manes tai niekas, o tave stai apleido truputi elfai biggrin.gif

bandai pėdas mėtyt ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 07, 21:23)
bandai pėdas mėtyt ir tiek biggrin.gif

Visa diena metei padjobkes neva zinai, kad mano gimtaaadienis siandien biggrin.gif graudziai juokinga, ant kiek reikia netureti gyvenimelio, kad konspektuoti nariu gyvenimo faktus, ar, dar blogiau, viska but isiminus biggrin.gif o dar blogiau, kad tavo kristolinis rutulys iskilo ir mano gimtadienis ne siandien lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 07, 21:32)
Visa diena metei padjobkes neva zinai, kad mano gimtaaadienis siandien biggrin.gif graudziai juokinga, ant kiek reikia netureti gyvenimelio, kad konspektuoti nariu gyvenimo faktus, ar, dar blogiau, viska but isiminus biggrin.gif  o dar blogiau, kad tavo kristolinis rutulys iskilo ir mano gimtadienis ne siandien lotuliukas.gif

kokią čia diarėją dabar paleidai? biggrin.gif kur sakiau, kad tavo gimtadienis šiandien? biggrin.gif
jokių faktų aš niekur nekonspektuoju, tos, kurios arti prie manęs lendat - pačios kaip ant delno, nu ką aš galiu padaryti? pas mane tokios siurbiančios programos biggrin.gif žiūrėk, kurios narės nelenda, gražiai diskutuoja, jokių faktų ir neišsiduoda. Mokykis.

Bet visgi kokia tu baili ir isteriška biggrin.gif Nuo pat ryto iki vakaro nešiojiesi rytinį postą galvoje? biggrin.gif Kodėl?Nešik žmonėms į akis ir nereikės tau nieko bijoti po to 4u.gif Suauk, metai gi tai eina, šiandien ar ryt, ar poryt tas gimtadienis bebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 07 spalio 2019 - 20:39
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 07, 21:36)
kokią čia diarėją dabar paleidai? biggrin.gif  kur sakiau, kad tavo gimtadienis šiandien? biggrin.gif
jokių faktų aš niekur nekonspektuoju, tos, kurios arti prie manęs lendat - pačios kaip ant delno, nu ką aš galiu padaryti? pas mane tokios siurbiančios programos biggrin.gif žiūrėk, kurios narės nelenda, gražiai diskutuoja, jokių faktų ir neišsiduoda. Mokykis.

Tavo uzuominos visa diena labai aiskios, apie tortus, progas, pasenejima, o kai apsimeciau slanga, isvadinai melage biggrin.gif bet dabar vartysies kaip asiliukė biggrin.gif

Bijoti? Ko? Taves? hihihi.gif ir ka tu man su mano gimimo data padarysi? Gal isbursi ka? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 07 spalio 2019 - 20:41
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 07, 21:40)
Tavo uzuominos visa diena labai aiskios, apie tortus, progas, pasenejima, o kai apsimeciau slanga, isvadinai melage biggrin.gif bet dabar vartysies kaip asiliukė  biggrin.gif

bet niekur nerašiau, kad ŠIANDIEN.

Bet tu pati labai išsiduodi, esi žiauriai nesaugi. Blogai. Bet da rkartą sakau, nešik žmonėms ir neteks bijot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 07, 21:42)
bet niekur nerašiau, kad ŠIANDIEN.

Bet tu pati labai išsiduodi, esi žiauriai nesaugi. Blogai. Bet da rkartą sakau, nešik žmonėms ir neteks bijot mirksiukas.gif

Tai tu zmones vaisini gimtadienio tortu visiskai random diena? biggrin.gif
Ir neparasei, ko bijot. Jeigu tavo paspygavimu cia, tai mat ji velniai, isgyvensiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 07, 21:54)
Ir neparasei, ko bijot. Jeigu tavo paspygavimu cia, tai mat ji velniai, isgyvensiu.  biggrin.gif

Ale tai tų nzn kaip būrėjos veikia? Nuteisti paslaptingą miną ir sakai- maaaatau, laukia kelionė.... ir akurat, pyst po pusmečio išvyksti-va, sakai kaip numatė
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 07, 21:56)
Ale tai tų nzn kaip būrėjos veikia? Nuteisti paslaptingą miną ir sakai- maaaatau,  laukia kelionė.... ir akurat, pyst  po pusmečio išvyksti-va, sakai kaip numatė

Teko lankytis pas bureja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 07, 16:45)
nezinau, kaip tau aiskiau si sakini parasyti, ten savo gliuku klausk, as nezinau, kas ten tavo  galvoje ar su tavo vyru darosi, su kuiuo nebendraujat ir su jusu vaikais  mirksiukas.gif

Pas mus vienas vaikas.
Ko suki tema? Kam tau tas satja, jo paskaitos, jei pas tave seimoj ok? Kam kisi kazkoki debila?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 07, 16:54)
Nu taip, kai nereikia 2 vaiku nuvesti i mokykla ir kai nelyja 3 k per diena ir nepucia stiprus vejas ir kai apsiperki ten ka i tasyte susidedi kokius max 5 kg ir kai nereikia siauru keliuku be kelkrasciu vaziuoti,  visai imanoma. biggrin.gif

Mane tetis taip veziojo i darzeli, bet tai ir klimatas kitoks Lt ir as viena buvau ir atstumas ten juokingas, pestute butu 15 min. tai oras Lt per tiek tikrai nepasikeicia.
Kai gyvenom mieste dar tai vaikai mano pernai vazinejo su dviraciais, o man tai jau prabanga. Mano darbas toliau, man reiikia buti pasiekiamu atstumu iki vaiku, arba jei prasideda lietus po pamoku juos su dviraciais kartu parvesti namo.  biggrin.gif 

Dar svarbiausia dalis, reikia labai atidziai pasirinkti dvirati, klausiausi stuburo specialsio, sake stuburui gerai tik tie senoviski smetonisko tipo dviraciai, visi kiti kenkia stuburui. O kur dar vsiokiso truamos nukritus ir t.t. matau pas bendradarbisu pas msu kokie 3 "profesionalus" dviratininkai .

o siaip man labiau patinka pestute, kai neturejau masinos vaiksciojau pesciom.  biggrin.gif

O kur tavo vyras? Kodel tau vienai reik vaikus vezioti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 07, 19:21)
I lietuvius neziureciau,  tas tiesa. Anglas arba italas butu.

Babajus, kuris gavo gyvenima uk. Arba lietuvis. Nupirdes toks.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 07, 21:57)
Teko lankytis pas bureja? biggrin.gif

Aš ką, durna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 07, 21:54)
Ir neparasei, ko bijot. Jeigu tavo paspygavimu cia, tai mat ji velniai, isgyvensiu.  biggrin.gif

nu dar pasakyk, kad pavasarį gimus biggrin.gif
aš žmones vaišinu jais pačiais biggrin.gif matai kokia tu vėpla, pati save pakišai, būtum ėjus ir praėjus, niekas gi net nepastebėjo, nesusidomėjo rytiniu pokalbiu, bet tu kvaišiukė pati prie jo grįžai ir išsidavei biggrin.gif 4u.gif
Jei nebijotum, pokalbio šio nebūtų. Prisikarksi, o po to bijai ax.gif
Atsakyti