QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 17:03)
Ir vel savo varai brieda. Net pati nesuvoki, kad tavo gyvenimo, pavadinkim, stilius, nera visuotine tiesa. TAI TAVO NUOMONE. O tu akis isvertus "nu kaip netiesa, bet juk... (ir pasipila tryda).

tavo asmenine nuomone nera tiesa. Tiesa ji tik tau paciai. Kiti gyvena kitaip ir tai nereiskia, kad jie maziau teisus pasaulio "skaleje".
O tu sventai isitikinus, kad ryza spalva baisiau uz juoda ir varai savo nesamones paklodemis. (nesusipratelei primenu, kad tai velgi tik alegorija).
dabar vel plaki i kruva As skiriu savas tiesas, bendras moralines normas ir kazkokias filosofijas, pvz vedines tiesas, ir siaip faktines tiesas, pvz kad zeme apvali, o tu tuos dalykus skiri? atskiri kada as apie ka sneku?
Tai, ka vadini tryda yra argumentai, jei jie netinka gali gincyti juos, bet kai tavo argumentai nuolat tu neteisi,o va tu tai taip darai, gyveni ir t.t. tai nelabai yra ka tau atsakyti
jei as zinau(ir ci ane alegorija), kad pvz dazyti juodai plaukus kenkia labiau nei raudonai, as taip ir sakau ir argumentuoju, jei mano nuomone, kad raudoni grazia, nei juodi, as irgi taip ir pasakau. O, jei pas jus juodi ar raudoni plaukai ir jus is kart i viska reguojat asmeniskai tai jusu bedos
galu gale koks jums skirtuma smano pasaulio teisingumo matas? juk turit savaji, kodel taip norisi nuneigti manaji?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 08, 17:03)
Dar karta pakartosiu - moterytei su sauksto dydzio smegenim neturiu ka atsakyt.
Negi tau sitas nedasunta?
o tiek zinuciu man siandien skyriai, kodel?
tai ka gaila paskayti tik skaiciu kiek k per menesi, metus?

tiek gal suprasiu?
tiek cia kartu gilinaisi i mano intymu gyvenima, tiek aiskinai kaip reikia, o dabar uzspaudei, nesakai,kaip pas tave pacia?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 08, 17:07)
Neskaitau...tikrai neskaitau taves. Praskrolinu
nu i slava bogu
o as jau susipergyevnau,kad kankinu zmones, verciu skaityti savo nuobodzius tekstus
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 08, 17:06)
Tai, kad as visai nenorejau pasakyti, jog issiskyre vyrai
butinai turi buti blogi. </p>
as irgi neturejau