Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 08, 19:28)
Isprotejusiems padeda psichiatrai ir gydymas.
Tik isproteje nesuvokia kad serga. Jus gi to nesuvokiat.

nu taip, dėl to tu ir bijai psichiatrų, slepiesi už mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 18:49)

Mergos ar daug geriat vandens per diena? Tuos rekomenduojamus 2L? Ar tik pag poreiki? [/color]

Kazkada sake, kad reikua isgert 3 l.
Niekada neskaiciuoju. Geriu kada yra poreikis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 08, 18:51)
nu taip, dėl to tu ir bijai psichiatrų, slepiesi už mamos 4u.gif

Tu bijai.
Nes tau visi sako kad esi beprote.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 08, 19:55)
Papildyta:

Tu bijai.

Siaio ten kuno kilogramui reik kazkiek ml, tai tie 2L manau viduyinio svorio zmogui tiesiog. Druckiui reiktu 3 ar net 4 L biggrin.gif
O tai koks poreikis pas tave? Nes man naturaliai labai mazai norisi... Ir suprantu, kad ner gerai
Papildyta:
Papildyta:

Tu bijai.

Siaio ten kuno kilogramui reik kazkiek ml, tai tie 2L manau viduyinio svorio zmogui tiesiog. Druckiui reiktu 3 ar net 4 L biggrin.gif
O tai koks poreikis pas tave? Nes man naturaliai labai mazai norisi... Ir suprantu, kad ner gerai
Papildyta:
Papildyta:

Tu bijai.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 19:04)
O tai koks poreikis pas tave?  Nes man naturaliai labai mazai norisi... Ir suprantu, kad ner gerai
Papildyta:

O tai koks poreikis pas tave?  Nes man naturaliai labai mazai norisi... Ir suprantu, kad ner gerai

Neskaiciavau kiek isgeriu. Dabar ok, paskaiciuojam - ryte stikline pries nat spaustas sultis. Dienos metu kada noriu. Arbata irgi i vandeni ieina - karsta, pusiau ataususi, salta.
Nekalbu apie arbatas bambaliuose( tokiu neperkam).
Kai vasara karsta buvo - is zalios girios darbe bambaliai ejo.. Zmones, kaip gyvunai, jaucia kada jiems reikia vandens
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 08, 20:12)
Neskaiciavau kiek isgeriu. Dabar ok, paskaiciuojam - ryte stikline pries nat spaustas sultis. Dienos metu kada noriu. Arbata irgi i vandeni ieina - karsta, pusiau ataususi, salta.
Nekalbu apie arbatas bambaliuose( tokiu neperkam).
Kai vasara karsta buvo - is zalios girios darbe bambaliai ejo.. Zmones, kaip gyvunai, jaucia kada jiems reikia vandens

Skaiciau, kada jau zmogus jaucia troskulis, tai pas ji JAU dehidratacija, o jos jis oasiekti neturetu...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 19:14)
Skaiciau, kada jau zmogus jaucia troskulis, tai pas ji JAU dehidratacija, o jos jis oasiekti neturetu...

Skaityk kaip nori.
Int erdvej daug nupususiu kaip lutuke raso.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 19:49)
Pas mus tai visaip buna, ir mane vilioja, ir as vilioju, ir greituku buna, ir mano iniciatyvos, ir su greitukais. Nu zodziu  rolleyes.gif

Mergos ar daug geriat vandens per diena? Tuos rekomenduojamus 2L? Ar tik pag poreiki?

Manau, per mažai geriu.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 10 08, 18:13)
As tai suprantu ubuntes vyra. Kad jis nebuna namuose. Koks zmogus galetu pakesti tokia kaip ji. Forume erzina visus, o jei reiketu realybeje gyvent.

Beje, kur buvo tavo vyras, kai sveciuose buvo given? Sakei, kad jau seniai namuose gyvena. O ji sako, kad vyro nebuvo.

dar viena bureja lotuliukas.gif
Tai, kad buna jis namie beveik visada, kai ne darbe, kartais, retai su sunum isvyksta zvejoti. O siaip arba namie, arba visi kartu kazkur vaziuojam mirksiukas.gif

nesakiau senai sakiau, keli menesiai, o Given buvo pries metus, dirbo tada.

Patenkinau smalsuma, nebeniesti? lotuliukas.gif
klausyk as gla tavo mociute uzmusiau ar ka tau padariau, ko tu tokia pikta mano atzvilgiu, ko tiek visko issigalvoji, kaip ligone bambaliene? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 08, 18:13)
Nu ir busi durnelės vietoj. Ot džiaugsmas

Burbanti, tu jauciu neisivaizduoji iki kokios man vietos, kas as jums jusu vaizduotei mirksiukas.gif

Tu grynai kaip bambaliene, ji draskosi cia man irodinedama, kokia as kvaila, nieko verta, kaip mano postai niekam neidomus, butu nieko tik tai ji daro 2+ metu blink.gif lotuliukas.gif
o tu dabar is paskos ..... biggrin.gif

tu manai man tu ar nors viena cia is jusu burio bureju, esat nors kiek svarbios ar tavo nuomone? siek tiek issipagiriok, atsipalaiduok ir gyvenk savo gyvenima mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 08, 19:29)
Pas jus fantazijos truksta. Galima ir uzsinoreti ir inicijuoti. Tai nebutinai turi buti visada, bet ta sugebet, gal nera taip blogai.

Man siaip pikta, as irgi noreciau, kad mane sugundytu, uznorintu, bet va gyvenimee nenuskilo, tai teko ismokti gal nebudingu dalyku.
Kuo jus geeresnes. Ismokit uzsinorinti, tai imanoma ir tuo to nemirstama

tai cia taip kersiji moterim del to? lotuliukas.gif

siaip nereikia niekam nieko uznorint ar uzsinorint labiau, tai labai paparsta, uztenka apsikabinti pabuciuti, svelniai prisiliesti ir viskas, o tu per aplinkui kazkaip viska.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 08, 19:47)
Susitiko dvi ryskiai nelaimingos moterys - viena vyra turi ir tuo paciu neturi, kita iesko vyro ir nk nesigauna... Kazkas bendro risa.

tai kaip ten pas jus kaip daznai mylites su tavo esamu, mylimu , supratingu vyru, su kuriuo nei nesisneki? Kuris tave pazysta super gerai ir zino tavo visus norus ?bigsmile.gif

jo risa mes realus gyvi mzones, ne veidmainiai ir ne melagiai ,kaip nekurios, pagraiznanciso savo niure realybe, nesugebancios nei dienos pabuti be sm savo tobulam pasualyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 spalio 2019 - 20:32
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 08, 20:28)

jo risa mes realus gyvi mzones, ne veidmainiai ir ne melagiai ,kaip nekurios, pagraiznanciso savo niure realybe, nesugebancios nei dienos pabuti be sm savo tobulam pasualyje lotuliukas.gif

Kas risa? Ka risa?
Pas mus Lt 10, pas tave 8 vakaro.
Paziurek i savo postus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 08, 22:02)
Kas risa? Ka risa?
Pas mus Lt 10, pas tave 8 vakaro.
Paziurek i savo postus mirksiukas.gif

nu butent , ko nesildai savo vyro sono? tai kaip, kiek jis tave lovoje pavolioja smagiai? ar jau pamisrai ta skoni del to cia putojiesi kas diena? gal eik koki darbuka susirask? ar vyra nauja? bigsmile.gif nereiks apie kitu zmoniu intymu gyvenima fantazuotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 spalio 2019 - 21:10
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 15:51)
Bet tikrai, kodel esi tokia veidmaine?  Na given gyvenimas irgi gana spalvotas vyru atzvilgiu, bet nei zodzio necyptelejai, bet cia ardaisi nuolat del nekaltybes, istikimybes, kontracepcijos, santuokos ir tt.
Ar pagal tavo supratima given ne su vienu vyru nepaleistuvavo?  Juk pastoti tai kazin ar norejo..... Ir toli jau grazu ne su tikslu susituokti draugavo. Pati raso, del malonumu, lengvumo bendravo, ypac su paskutiniuoju.

Tai tik atskleidzia, kad nesi nuosirdi savo pasakojimuose ir isitikinimuose, nes palaikai "draugytes" uzsimerkus i tai, ka pati smerki.

Aš tau galiu atsakyti į šį postą rolleyes.gif
Supranti, žmogus žmogui nelygus yra. Vat pažiūrėkim į žvaigždes pvz. Kaip tau J.Lo? Man jinai yra nereali, šilta, faina, savo vietoje moteris. Toksai širdies žmogus, nevaidinantis kažko tokio. Tai vat net kai jinai išsiskiria ir susiranda n-tąjį vyrą, ji kažkodėl neatrodo nusivalkiojusi šliukelė. Nu vat tiesiog nėra jai tokios asociacijos dėl jos kitų būdo bruožų, kuriuos ji demonstruoja pasauliui. Ir iš širdies norisi jai mintyse laimės palinkėti. Tai manau, kad dėl given444 vyrų irgi juntamas panašus efektas ir netgi Lutuke negali ant jos nieko pasakyti, nes žmogus nepaisant savo gal ir audringo gyvenimo yra labai mielas, geraširdis ir visoks kitoks.
Tuo tarpu tokia kaip tu ar cambalinė galite nors vienuolėm tapti, neišeis jūsų padoriomis ir švariomis laikyti dėl jūsų elgesio, išraiškos. Supranti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 08, 21:28)
Tu grynai kaip bambaliene, ji draskosi cia man irodinedama, kokia as kvaila, nieko verta, kaip mano postai niekam neidomus, butu nieko tik tai ji daro 2+ metu  blink.gif  lotuliukas.gif
o tu dabar is paskos ..... biggrin.gif

šiaip tai lygai 3,5 metų. Jauti kaip jai žmogui (o gal labiau antžmogiui jau) negerai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 08, 22:09)
Aš tau galiu atsakyti į šį postą rolleyes.gif
Supranti, žmogus žmogui nelygus yra. Vat pažiūrėkim į žvaigždes pvz. Kaip tau J.Lo? Man jinai yra nereali, šilta, faina, savo vietoje moteris. Toksai širdies žmogus, nevaidinantis kažko tokio. Tai vat net kai jinai išsiskiria ir susiranda n-tąjį vyrą, ji kažkodėl neatrodo nusivalkiojusi šliukelė. Nu vat tiesiog nėra jai tokios asociacijos dėl jos kitų būdo bruožų, kuriuos ji demonstruoja pasauliui. Ir iš širdies norisi jai mintyse laimės palinkėti. Tai manau, kad dėl given444 vyrų irgi juntamas panašus efektas ir netgi Lutuke negali ant jos nieko pasakyti, nes žmogus nepaisant savo gal ir audringo gyvenimo yra labai mielas, geraširdis ir visoks kitoks.

Tuo tarpu tokia kaip tu ar cambalinė galite nors vienuolėm tapti, neišeis jūsų padoriomis ir švariomis laikyti dėl jūsų elgesio, išraiškos. Supranti? smile.gif

Manau esme yra jausmai, meile, nuosirdumas, jei viskas daroma is to tai ir atrodo kitaip, nei tos, kuriom tik niesti klyna pasikasyti ar iesko ka isnaudoti biggrin.gif . Kaip bebutu nieko asmeniskai nesmerkiu del partneriu skaiciaus ar kitu gyvenimo pasirinkimu, ne mano reikalas kitu gyvenimai. Turiu drauge, kuri vedusi vyra turejo meiluzi, issikyre zinoma senai jau, netrunka tokia dalykai amzinai, bet tai ju keliai ju gyvenimai, ne is gero gyvenimo tokie pasirinkimai kyla...bet vis tiek uz viska patiem, ne kaimynam reikia atsakyti, tai ka is tu smerkimo, sau galima tik pamastyti, koks elgesys geriau paciam bus. Ir tos visos morlaes normos dazniausiai ir tera tam, kad zmogus elementariai laimingesnis ir sveikesnis butu, o ne kad imkim dabar ir smerim ar keikim zmones doh.gif

BUTENT 4u.gif tikrai kale, vadinama ne del vyru gausumo dazniausiai moteris. biggrin.gif
Atsakyti