Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 10:28)
Dabar mes mokinames gyventi be vaiko. Galvojom tai bus lafa ,  duosimes kaip triusiai,  visur lakstysim....O Abu verkiam karts nuo karto,  skauda,  liudna,  sunku. Nakum tas davimasis net nerupi kol kas man. Man širdis kraujais apsipylus dabar ir tokia baimė-  o jei temperatura,  o jei jis nepaziures,  o jei jis vel mirs ir manes nebus salia-  niekas jo neisgelbes. Baimė, savo replemis ji mus sukauscius dabar. NepaleidIa.
Bet visa laime,  kad tai laikina. Visi mylintys tevai per tai praeina, as manau.

Bet ka cia norejau pasakyti...a...
Taup, baisi nykuma mano gyvenime dabar. Kaip kiti tevai tik rankomis trina,  Kai vaikai palieka namus -  nesuprantu

Ta prasme? Vyrukui kiek, 20 metu? Ir bijai viena palikt , neisgyvens su temperatura?

(dabsr galesi mest korta kokia as baisi motina paliekanti savo vaika biggrin.gif)

Vakar klausiausi psichologo podkasto, kad perdetas ruoinimasis vaiku irgi blogai kaip ir nedasirupinimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 10:38)
Del amziaus. MB sako, kad vyru buti yra geriau, nes gali issirinkti jaunesne moteri.
O jeei moteris, tai man beliktu tik kretantys viena koja grabe diedai...
Na aisku yra variantas - "italai" is Maroko ar Tuniso

kodėl tu taip? reikia gerai prižiūrėti vyrą, rūpintis, tai dar pačią pergyvent gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 10:36)
Nu tai aš apie tą laikotarpį ir sakau (Kai tuokiausi su exe tai stebeejosi, kad ji ne su pilvu ir vestuves ne is reikalo.) Apie dabartinius 60-ečius ar 60+. Tikrai ne visi ilgai draugavo, susimylavo, susiburkavo kaip turi būti. Didelė dalis dar tuokėsi, kad: pažiūrėk ji darbšti, naginga, padori, pažiūrėk jis negeria, darbštus biggrin.gif Nors relaiai ir gerdavo ir nebūtinai darbštus ar darbšti smile.gif

Tuokesi, kad gautu.

Tuo metu buvo populiarus trumiausias anekdotas:

Vesi? Ne. Nulipk.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 10:39)
Išsidavei nenoredamas  biggrin.gif
Lovos vykruntasai tau ne draugai. Itariu pataluose naudoti tris poouliariausias pozas -  misionierius,  šuniukas ir jojikė. Joms stipriu ranku vargu ar reikia  biggrin.gif

Ti ka visos pozos, kur JAI uztenka guleti ir nejudeti. Jojike netinka.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 10:39)
Išsidavei nenoredamas  biggrin.gif
Lovos vykruntasai tau ne draugai. Itariu pataluose naudoti tris poouliariausias pozas -  misionierius,  šuniukas ir jojikė. Joms stipriu ranku vargu ar reikia  biggrin.gif

Uztenka vienos. Svarbu ne poza, tai neesmini dalykas. Juk niekas nesidomi, kokia poza ziurejai telika ar sedi prie kompo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 10:43)
Uztenka vienos. Svarbu ne poza, tai neesmini dalykas. Juk niekas nesidomi, kokia poza ziurejai telika ar sedi prie kompo

Vargu ar labai gerqi butu ziuret ilga filma sedint ant taburetes, arba aujstyn galva stovint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 10:39)
Ta prasme? Vyrukui kiek, 20 metu? Ir bijai viena palikt , neisgyvens su temperatura?

(dabsr galesi mest korta kokia as baisi motina paliekanti savo vaika biggrin.gif)

Vakar klausiausi psichologo podkasto, kad perdetas ruoinimasis vaiku irgi blogai kaip ir nedasirupinimas.

Mylimuke. Pas tave gi kitaip. Tu savo mergaite viena numesdavai naktimis maziuke ir eidavai su diedais i naktinius klubus. Diedus ji tavo jau nelabai ir suskaiciyiti gali, nes visada gyvenai tik del saves. Vaika pas psichologa vedzioji
del kokios priezasties? Del to kad tau visada labiausiai rupejo tik tu pati. Pas tave nera motinos instinkto.

Ir cia yra teisybe. Netgi pati tai parasei 'galesi dabar...'
Taip. Galiu. Nes tai tiesa.

Del temperaturos...jis jau kazkada viena karta buvo mires ant mano ranku nuo roto, ačiū Lietuvos greitukei ir Klinikoms uz sugrazinta sunu. Tu niekada tokios baimes neturesi. Duck Dieve niekada.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 10:43)

Manau pats sypranti, kad nusišneki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 10:36)
Tai jau isvaziavo?
Paverksi dar kelis men ir praeis. Kai pana susiras - bus dar ramiau.

Zinau, maciau drauges verkiancias. 'Vsai nupušo ' tada galvojau biggrin.gif . O dabar pati ju pedomis einu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2019 - 09:57
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 11:28)
Dabar mes mokinames gyventi be vaiko. Galvojom tai bus lafa ,  duosimes kaip triusiai,  visur lakstysim....O Abu verkiam karts nuo karto,  skauda,  liudna,  sunku. Nakum tas davimasis net nerupi kol kas man. Man širdis kraujais apsipylus dabar ir tokia baimė-  o jei temperatura,  o jei jis nepaziures,  o jei jis vel mirs ir manes nebus salia-  niekas jo neisgelbes. Baimė, savo replemis ji mus sukauscius dabar. NepaleidIa.
Bet visa laime,  kad tai laikina. Visi mylintys tevai per tai praeina, as manau.

Bet ka cia norejau pasakyti...a...
Taup, baisi nykuma mano gyvenime dabar. Kaip kiti tevai tik rankomis trina,  Kai vaikai palieka namus -  nesuprantu

Kaip islydejus viena vaika is namu sakau grubiai- raminkis. biggrin.gif
As tai dziaugiuosi vaiko gyvenimu, jo pasiekimais, kad savarankiskas, kad ne mamlius, kad eina i prieki, masto, priima sprendimus, kad kai reikia ateina pas mus pasitarti. Jokios nykumos nera. Yra tik dziaugsmas uzauginus brandu zmogu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 10:53)

Manau pats sypranti,  kad nusišneki  biggrin.gif

Ot kad nenusisneku. Pozas kaitaliot butina tiems, kas nemato turinio, tai bent ivairove. O siaip tai ribotas malonumo padidinimas
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 10 11, 10:54)
Kaip islydejus viena vaika is namu sakau grubiai- raminkis.  biggrin.gif
As tai dziaugiuosi vaiko gyvenimu, jo pasiekimais, kad savarankiskas, kad ne mamlius, kad eina i prieki, masto, priima sprendimus, kad kai reikia ateina pas mus pasitarti. Jokios nykumos nera. Yra tik dziaugsmas uzauginus brandu zmogu.  4u.gif

Paskaityk mylimukei skirta posta, as ka tik dadejau viena pastraipa. Suprasi mano demonus.

O seip pas mane jis visada savarankiskas buvo . Ana diena sako - ačiū kad man davet daug erdves, del to as esu toks komumikabilus ir draugu susirasti man ne problema.

Labai dziaugiuosi jo einamu keliu dabar. Tikiuosi niekur nenusuks beeidamas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 10:55)
Ot kad nenusisneku. Pozas kaitaliot butina tiems, kas nemato turinio, tai bent ivairove. O siaip tai ribotas malonumo padidinimas

O jau ką, jau pakeisti poza karta kita, tai jau baisiai sunkus darbas? Kad ir ribotas, bet malonumo padidinimas. Argi blogai kai malonu?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 08:22)

Taigi, sau tariau: ramiai given, dabar laisvai gali gyventi be vyru.
Kol neatejo sis….beldes, ejo, ejo….itikint norejo, kad jis ir jo du vaikai ir as, ir mano du vaikai – viskas bus super cool. Nu ką, ok. Patikejau. Pradžioj ilgai netikejau, bet paskui labai gražiai iklimpau, nes tikrai buvo grazi meile, gražus santykiai.

Taip pat skaitausi patobulejusi todel, kad visai nebijau gyventi be vyro.

Kazkas ne taip. Arba tu save apgaudineji
Tu iki siol dvesi del to kuris i seima grizo. Tai buvo pries kelis ( turbut 3 metus). Jau tu dabar kita pensininka kazkoki turi.Tai kaip cia iseina, kad tu gali gyventi be vyru. Siaip tai brandaus amziaus moteris kaip tu, turetu isgyvent ta issiskyrima, kazkaip nepult vyru ieskot, susivokt savyje, nurimt viduj.
Tai persasi mintis, kad tu sita pensinyka susiradai kad anam vedusiam pavyda sukelt
Nes butent ir pabrezei, kad anas suzinojo, pavydi...
Nesuprantu kaip issiskyrus galima greziotis atgal ir tampytis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 11:04)
O jau ką,  jau pakeisti poza karta  kita,  tai jau baisiai sunkus darbas? Kad ir ribotas,  bet malonumo padidinimas. Argi blogai kai malonu?

nu, žiū gal ir daugiau prasmės Idomucios gyvenimas įgautų, naujų skonių biggrin.gif
Atsakyti