Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 10:53)
Mylimuke. Pas tave gi kitaip. Tu savo mergaite viena numesdavai naktimis maziuke ir eidavai su diedais i naktinius klubus. Diedus ji tavo jau nelabai ir suskaiciyiti gali,  nes visada gyvenai tik del saves. Vaika pas psichologa vedzioji
del kokios priezasties? Del to kad tau visada labiausiai rupejo tik tu pati. Pas tave nera motinos instinkto.

Ir cia yra teisybe. Netgi pati tai parasei 'galesi dabar...'
Taip. Galiu. Nes tai tiesa.
Del temperaturos...jis jau kazkada viena karta buvo mires ant mano ranku nuo roto,  ačiū Lietuvos greitukei ir Klinikoms uz sugrazinta sunu.  Tu niekada tokios baimes neturesi. Duck Dieve niekada.
Papildyta:

Manau pats sypranti,  kad nusišneki  biggrin.gif
Papildyta:

Zinau,  maciau drauges verkiancias. 'Vsai nupušo ' tada galvojau  biggrin.gif . O dabar pati ju pedomis einu  biggrin.gif

Ka ir sakiau rolleyes.gif
As nekalta del to, kokie mano buvo/yra tevai,ir kad neturejau gero auklejimo pvz, bet sakyti, kad noras susikalbeti su savo vaikus, istaisyti savo (savo!) klaidas ir nedaryti ju daugiau yra mano egoizmas, tai gali tik slyksti boba, kuri specialiai nori ikasti. Bet zinok manes jau seniai neveikia tavo atsipe dantys.
Geriau susitvarkyk su savo neapykanta meiluzems, nes akivaizdu, kad dar labai daug skauduliu is praeities nesioji. mirksiukas.gif Ir kai liksit/likot tik vienu du su vyru, jie gali buti islys visu grazumu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 11:05)
nu, žiū gal ir daugiau prasmės Idomucios gyvenimas įgautų, naujų skonių biggrin.gif

Ot parodytu čia daugelis jam kelią į žvaigždes, ane? biggrin.gif
O dabar - susirado kažkokią plekšnę ir vargsta.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 11:09)
Ka ir sakiau  rolleyes.gif
As nekalta del to, kokie mano buvo/yra tevai,ir kad neturejau gero auklejimo pvz, bet sakyti, kad noras susikalbeti su savo vaikus, istaisyti savo (savo!) klaidas ir nedaryti ju daugiau yra mano egoizmas, tai gali  tik slyksti boba, kuri specialiai nori ikasti.  Bet zinok manes jau seniai neveikia tavo atsipe dantys.
Geriau susitvarkyk su savo neapykanta meiluzems, nes akivaizdu, kad dar labai daug skauduliu is praeities nesioji.  mirksiukas.gif  Ir kai liksit/likot tik vienu du su vyru, jie gali buti islys visu grazumu.

Nieko tu nesugebejai. Pas psichologus vaikai su nesujaukta psichika nevedziojami. Tu pati jai ta psichika sujaukei, ne tavo artimieji ir chachaliai. Su artimaisiais tu irgi nesugebi bendrauti. Greiciau gal - nesugebi atleisti, todel pati ir 'sergi'.

As renkuosi kitokio tipo vyrus, nei tu rinktumeis, todel baimes del meiluziu ir likimo vienai neturiu. Gali isivaizduoti? Ne ten kandi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2019 - 10:25
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 11:09)
Ot parodytu čia daugelis jam kelią į žvaigždes,  ane?  biggrin.gif
O dabar -  susirado kažkokią plekšnę ir vargsta.

Manes moterys siaip nelabai ir traukia. Pas mane spec. programine iranga, parastai nenulausi pavizginus uodega.

Buvo kitas forumas... tai tada susitikau real su keliomis. Manau, kad jos tenbuvo susisporrinusios, kad suvilios. Viena net ismoko ypatingu triuku, sakysim pareiksdavo, kad didziausia moters laime atsiduot ir suteikt laime vyrui. Matot kokia gabi mokine, jums iki tokio lygio tolokai...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 10:09)

Geriau susitvarkyk su savo neapykanta meiluzems,

Keistai kazkaip susiskaite.
O tu savo draugo meiluzes( jei tokios butu) tortais ir kava vaisinsi ir buciuosites kaip given su meiluzio zmona?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 11:16)
Manes moterys siaip nelabai ir traukia. Pas mane spec. programine iranga, parastai nenulausi pavizginus uodega.

Buvo kitas forumas... tai tada susitikau real su keliomis. Manau, kad jos tenbuvo susisporrinusios, kad suvilios. Viena net ismoko ypatingu triuku, sakysim pareiksdavo, kad didziausia moters laime atsiduot ir suteikt laime vyrui. Matot kokia gabi mokine, jums iki tokio lygio tolokai...

biggrin.gif as tai jo - išvis nebaraška. Nesisporinu del vyru biggrin.gif

Vat idomu apie ta programele butu suzinoti. Musu moterys biškį ciekaunos čia. Kas do per programinė iranga ir jos panaudojimas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2019 - 10:24
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 11:13)
Ot parodytu čia daugelis jam kelią į žvaigždes,  ane?  biggrin.gif
O dabar -  susirado kažkokią plekšnę ir vargsta.
Papildyta:

Nieko tu nesugebejai. Pas psichologus vaikai su nesujaukta psivhika nevedziojami. Tu pati jai ta psichika sujaukei,  ne tavo artimieji ir chachaliai. Su artimaisiais  tu irgi nesugebi bendrauti. Greiciau gal -  nesugebi atleisti,  todel pati ir 'sergi'.

As renkuosi kitokio tipo vyrus,  nei tu rinktumeis,  todel baimes del meiluziu ir  likimo vienai neturiu. Gali isivaizduoji?  Ne ten  kandi.

Uzputojo akys? Nes akivaizdu, kad neperskaitei ka rasiau. Mano dukra eiline tipine paaugle su paaugliskom problemom ) , ir taip, as ne viska zinau, kaip elgtis. O tai, ka zinau, man netinka/nepatinka. Esi nenormali, jeigu manai, kad pas psichologus einama tik kazkokiais baisiais protu nesuvokiamais atvejais.
Ir geriau jau savo artimuju ziurek, neatsimenu, kad butum rasius, kaip myluojiesi su savo mama, sese ar vyro giminem. O varei cia ne karta ant ju. Taigi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 11:19)
biggrin.gif  as tai jo -  išvis nebaraška. Nesisporinu del vyru  biggrin.gif

Vat idomu apie ta programele butu suzinoti. Musu moterys biškį ciekaunos čia. Kas do per programėlė?

Viskas jau paaiskinta daug kartu, tokia programele jus savo makauleje turit, tik va siuo atveju ji imontuota buvo ne i ta devaisa per kazkokia klaida.

Bet taip idomiau, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 11:16)
Keistai kazkaip susiskaite.
O tu savo draugo meiluzes( jei tokios butu) tortais ir kava vaisinsi ir buciuosites kaip given su meiluzio zmona?

Kodel keistai? Pykt ant vyro reikia, kad neistikimauja. Ar tu su tom meiluzem susizenijus, su jom vaikus augini, bendra buiti vedi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 11:27)
Uzputojo akys? Nes akivaizdu, kad neperskaitei ka rasiau. Mano dukra eiline tipine paaugle su paaugliskom problemom ) , ir taip, as ne viska zinau, kaip elgtis. O tai, ka zinau, man netinka/nepatinka. Esi nenormali, jeigu manai, kad pas psichologus einama tik kazkokiais baisiais protu nesuvokiamais atvejais.
Ir geriau jau savo artimuju ziurek, neatsimenu, kad butum rasius, kaip myluojiesi su savo mama, sese ar vyro giminem. O varei cia ne karta ant ju. Taigi. mirksiukas.gif

Burbė tipiška homo sovieticus, psichologai tik trenktiems, o po to tokios stebisi, ale kaip čia vaikas nusižudė etc,
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 11, 11:29)
Burbė tipiška homo sovieticus,  psichologai tik trenktiems, o po to tokios stebisi, ale kaip čia vaikas nusižudė etc,

O tu psichiškai nesveika nimfomanė. Ir ką?

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 11:27)

Uzkabinau, ane? Teisybe akis pradejo badyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2019 - 10:33
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 10:29)
Kodel keistai? Pykt ant vyro reikia, kad neistikimauja. Ar tu su tom meiluzem susizenijus, su jom vaikus augini, bendra buiti vedi?

Nu tada ir ant vyro pykt negalima. Kaltint reikia tik save.
O siaip padori moteris nesiduos su vedusiu. Pati i given pirstais badai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 11:28)
Viskas jau paaiskinta daug kartu, tokia programele jus savo makauleje turit, tik va siuo atveju ji imontuota buvo ne i ta devaisa per kazkokia klaida.

Bet taip idomiau, ar ne?

Kalbek zmoniskai - kaip vyras, o ne ITyšnikas chrienavas biggrin.gif
Atsakyti