Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 21:18)
Nu gerai,   jus kaip norit,   o as einu vartytis pataluosna su vyru  biggrin.gif

kokia bus poza šikart?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 11, 21:19)
As norejau laiko kartu, demesio ir t.t., bet ne tokio lygio isipareigojimu.

ne, nu gi viskas ok. mano abi sesės tokios. biggrin.gif
tai ką taviškis anas?
gerai reagavo?
sakau - jei abu atitikot, fain.
jei lūkesciai išsiskyre, jei anas liko su nuoskauda...tai...
nu bet tai jo karma. lai mokosi. smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 22:22

o ką? 25 - labai normalus amžius.
siūlai 17?
man kaip tik baisesnes tos visos 17-18, net 16kos "nekaltybes nuemimo" istorijos.
kiek bernai man pasakojo: mergoms skaudejo, anie is gedos, pusiau nebaige, nusmigdavo...blyn blyn.....

Nu tarkim amzius labai normalus. Tas vyras iki tiek « saugojes » save neatrode nei normalus, nei laimingas. :) Apie visus nekalbu. 

Mane lb vargina SM ejimas i krastutinumus. Arba vestuves, arba tik fiziologiniu poreikiu tenkinimas. Sitame komentare va tik 16os girtam krumuose, arba uzspaudus kojas iki pirmuju rauksliu. Daugiau variantu nera.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 23:12)
viskas ok, jei abu LYGIAVERTIŠKAI nori sexo, nori lengvu jausmu, nori neprisirišti, bet faktiškai vienam is ju būna blogiau, ir vienas iš ju - kencia.
bet gi žmones daro ką nori, ir rankiojasi savo pamokas.

tame ir esme, kad nezinai , kada imsi ir prisirisi....ar kitas prisiris, as tai is vis neisivaizduoju, kaip imanoma neprisiristi... as matyt dar tokia pat naivi kaip paaugle , as nesuprantu kaip zmones taip gyvena...

va kokios bezabrazijos gaunasi, kaip zmones eina pries gamta ir normalius santykius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 spalio 2019 - 22:32
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 23:18)
imtum savo amžiaus ir nekalta vis dar?
manai, tik su istorija moteris būna sugadinta?
jei moters niekas niekad nenorejo ir ji nerado jokio vyro, visi jai buvo lo.chai ir tiek.
nebijotum atgul nakciai su tokia?  biggrin.gif

Na as ypatingas individas su sakykim nepaprastomis savybemis. Tai ka rasai negasdina, bet moteris neturi buti buka. Bukaportiskumo jokia pleve neatpirks, mesineje yra pleviu papigiai
Atsakyti
Iš-Šviesos, yra variantu, yra. biggrin.gif
yra ir dar kitas variantas: romantiški santykiai, gilūs, rimti, bet be S.
mano jauniausias brolis toks idealištikšas yra.
nu žiūresim, kiek jis temps tas mano gražuolis.
aš prieš ji - tai magdalena jauciuos. rolleyes.gif

bet sulyginti, kad neturejai sekso, tai lygu turi psich problemu, tai hmm.
sutik, ju turi daugiau tie, kurie bet kada skuba prarasti nekaltybe, arba būtinai pasibarškinti, kad neatrodyti baltais varnais 40ties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 22:25

Iš-Šviesos, yra variantu, yra. biggrin.gif
yra ir dar kitas variantas: romantiški santykiai, gilūs, rimti, bet be S.
mano jauniausias brolis toks idealištikšas yra.
nu žiūresim, kiek jis temps tas mano gražuolis.
aš prieš ji - tai magdalena jauciuos. rolleyes.gif

bet sulyginti, kad neturejai sekso, tai lygu turi psich problemu, tai hmm.
sutik, ju turi daugiau tie, kurie bet kada skuba prarasti nekaltybe, arba būtinai pasibarškinti, kad neatrodyti baltais varnais 40ties.

as manau jokie krastutinumai nera gerai.

Ir reikia matyti skirtuma, kai gyvenimo kelias yra samoningas pasirinkimas ir kai gyveni kazkaip, nes kitaip tiesiog nesigauna. As apie antra varianta kalbu. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 21:23)
tas matyt dar tokia pat naivi kaip paaugle ,

as irgi naivi, ir kai kur ziauriai.
kitur tik tokia apsimetu.

bet dar ką sužinojau per gyvenimą. rolleyes.gif
vyrai jokie ne kietiakai. jie prisiriša ir kencia labiau (jei ne labiau) nei moterys.
yra tokie pat pažeidžiami, gal net labiau - o visuomeneje kokius turi vaidinti. unsure.gif
ne veltui, pagal vedas: moteris esti 9 kartus psich ir emociskai stipresne už vyrą.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 11, 23:22)
Mane lb vargina SM ejimas i krastutinumus. Arba vestuves, arba tik fiziologiniu poreikiu tenkinimas. Sitame komentare va tik 16os girtam krumuose, arba uzspaudus kojas iki pirmuju rauksliu. Daugiau variantu nera.

Yra, bet daugiau variantu nereiskia, kad kazkaip pasiteisins nusivalkiojimai. Taai asmeninis zmogaus pasirinkimas...
Gerti ir degraduot
Dirbti prostitute
isiglinti i karjera ir tureti asmenini gyvenima.
Noreti susirasti savo zmogu ir save braginti jam ir sau.
Eiri i davatkas vienuoles etc.

Ka bepasirinksi - kazka gausi kazko neteksi.
Man reikejo anttros puses o ne kazkokio darbo.
Kitiem kitaip.
Bet vertinciau tik panasu asmeni, nors nesmerkiu nei vienuoliu nei prostituciu, nei karjerisciu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 21:24)
, bet moteris neturi buti buka.

tu neskatini savo moters dirbti, vergauti. tas gerai, jei darbas nekenciamas.
bet kaip sprendi ji buka, ar ne?
tu taip ir neatsakei apie zmonos hobius.
smegenys turi dirbti. kažkaip. zmona turi dometis, ji turi laiko i valias, narsyti, skaityti, savanoriauti, labdariauti. kaip visos turtingos ponios, karalienes.
ot gyvenimelis tokiai moteriai.
tikrai gyvenime tiek pilna idomios veiklos - kad palyginus su nekenciamu 8-5h darbu, geriau zinoma, dometis tuo, kas patinka, baigti kad ir 10-20kursu.
smgenu neuroplatiškumas yra jeginis dalykas.

taigi, kaip nusprendei kad taviske ne buka, atmetus linksejimas pagal kito nuomonę?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 23:12)
ar jus bent suprantat, kad saipotes is tokios skaudizos situacijos, juk zmogus, drauge, mama nusiszude, vaikai mazi liko be mamos, drauge nori padeti kazkiek, paklausti ar reikai pagalbos, nors kiek maziausiasi ribeles jausk. unsure.gif

nu, o dar man kažkokius onkoligoniukus bado, kai aš tik pasakiau, kad patys tėvai daug kalti, kad vaikai tokie gimsta. Niekas juk po to neprisipažįsta, kad parūkė, pagėrė, batonus su kefyru ėdė. Visi patampa šventi ir skaidrūs, tik vaikai iš šventosios dvasios sužaloti.
Na bet kas nežino, kad ji didžiausia išverstaskūrė čia, tai kitus puola, kad save pridengtų
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 21:29)

1. Eiti i davatkas vienuoles etc.

2. nesmerkiu nei vienuoliu nei prostituciu, nei karjerisciu

1. eiti i dušą.

2. nuo kada?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 23:15)
kaip ten sake jezus, atleisk Viesaptie jiems,  jie nezino ka daro... unsure.gif

blogai sakė, tokiems atleisti negalima, nes visai ant galvos užlips
Atsakyti