Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 21:55)
Mes sunui esam sake -  duokis su guma,  nes yra tokiu chytruoliu,  kurios specialiai pastoja,  kad berna suvystyti  biggrin.gif

As labai nenoreciau kad mano sunus susidetu su kokia lutukes dukra...
Ten butu totalus kosmaras. - fantaziju nerasysiu.
Nes ubunte yra rasius kaip estu jauna seima..
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 21:58)

Tai jis su senomis bobomis duodasi? Jei su jaunomis, tai is Sviesos jau pasake, kad dabartine karta isteket nenori

Ar tu bent isivaizduoji i koki smegenu lesimo kalejima marti ar zentas papultu?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 11, 23:19)
1. Toks jausmas, kad santykiai yra arba vestuves su puodais beigi vaikais, arba dulkinimasis. Galima tureti bendru pomegiu, veiklu, zavetis zmogumi, bet kazkokia kliutis neleidzia galvoti apie vestuves. Arba DAR tiesiog nesinori. 2. As nzn ar 18os m bunant reikia aiskinti bernui, jog ne faktas, kad santykiai pasibaigs vestuvemis. Tipo visi tokio amziaus tik apie tai ir svajoja? Butu man koks pasakes, kad nori vestuviu ir vaiku - deciau i krumus. As norejau laiko kartu, demesio ir t.t., bet ne tokio lygio isipareigojimu. </p>

ne apie tai kalba, zinoma 17-18 gal ir negalvoji apie vestuves, kad jos bus, bet dar labiau negalvoji ,kad, ai sitie santykiai tikrai nesibaigs vestuvem, KAD TAI LAIKINI SANTYKIAI.
santykiai BUNA kaik urie, pas kazka laikini, bet taip zmones apie juos is anksto negalvoja dazniausiai..... unsure.gif

mano viena ta drauge tokia buvo, visiskai salta, kaip reptilija, sirdyje , bet karsta lovoje...ji ten dulkinosi su visais be sidries grauzimo, bet pas ja traumos is vaikystes nuo mamos ir tevo nebuvo , mama labai egoiste, ir galimai zinoma ir pacios tokia asmenybe, nors siaip kaip drauge vsiai gera buv,o, zmogus irgi geras, bet meiles vyrams 0, ji sakiau ir su moterim kuri laika gyveno, dabar vel susituokusi su vyru. Turi susikurusi labai grazu is isores gyvenima, kaip viduje jauciasi nezinau, nes issikele toli i kita pasaulio krasta, tai kazkaip artimai nebebendraujam,,,
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 23:32)
bet kaip sprendi ji buka, ar ne?

taigi, kaip nusprendei kad taviske ne buka, atmetus linksejimas pagal kito nuomonę?

Neblogai sprende IQ testus ir mane supranta.

Kai zmogus kazk supranta, tai jis savarankiskai analizuoja ir pateikia naujus vertingus dalykus.
Kadangi zmones ne vienodi, tai taip jie vienas kita papildo.
Koks cia dar linksejimas?

Man reikia protingos mastytojos. Exe buvoo taip pat labai nuovoki...

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 23:28)
as irgi naivi, ir kai kur ziauriai.
kitur tik tokia apsimetu.

bet dar ką sužinojau per gyvenimą. rolleyes.gif
vyrai jokie ne kietiakai. jie prisiriša ir kencia labiau (jei ne labiau) nei moterys.
yra tokie pat pažeidžiami, gal net labiau - o visuomeneje kokius turi vaidinti. unsure.gif
ne veltui, pagal vedas: moteris esti 9 kartus psich ir emociskai stipresne už vyrą.

visokiu tu vyru yra ir visokiu moteru, bet pastebejau kad skaudzios patirtys zmones padaro toliais keitekais, kai nusivilia daznai meile, kai buna iskaudinti, tada kai kurie pasileidzia....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 23:29)
Ka bepasirinksi - kazka gausi kazko neteksi.
Man reikejo anttros puses o ne kazkokio darbo.
Kitiem kitaip.
Bet vertinciau tik panasu asmeni, nors nesmerkiu nei vienuoliu nei prostituciu, nei karjerisciu

super pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 21:38)

karma is the bitch, kaip sakoma. biggrin.gif

Iš-Šviesos, geriau del SM nesinervink. biggrin.gif aš cia nuo 2003m, kai man vaikis gime, o jam db 16ka. buvo kiti laikai, ir tokie rietenu tikrai nebuvo. kalbedavom gražiai, buvo aistru, karscio, arsumu, bet nebuvo tokiu juodu ad hominem.

moderatoriai banindavo visas iškart.
kalbu gal kaip pensininke.
bet teisingai Mont pasake: forumas tikrai mirštantis, ir kai kurios cia spardosi valtyse prieš savo "good hour".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 22:47
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 23:38)
Ten butu totalus kosmaras. - fantaziju nerasysiu.

Ubuntiene irgi nenoretu, nes pagalvotu, kad koks tevas toks ir sunus. Kiek supratau kazi ar pavyzdys
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 22:12)
ar jus bent suprantat, kad saipotes is tokios skaudizos situacijos, juk zmogus, drauge, mama nusiszude, vaikai mazi liko be mamos, drauge nori padeti kazkiek, paklausti ar reikai pagalbos, nors kiek maziausiasi ribeles jausk. unsure.gif

Nea. Nesuprantu. Bobai 40, bobos drauge ta buvo. Boba suskaite kazja ziniose, kad ana nysisove ( nes bobai visos drauges - Mia, Zasimauskaute, fitneso meistre, dar bobule, dar tu, dar as ir aimeja, dar ciocia su dviraciu ? kuria kalbino prie pardes).
Cia ne drauge. Drauges zino kontaktus ir joms listi ir baladotis i naslio/ vieniso / vedusio namus nereikia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 21:43)

Man reikia protingos mastytojos.

ar jūsu nuomone sutampa visais klausimais?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 23:46)
karma is the bitch, kaip sakoma.  biggrin.gif
Iš-Šviesos, geriau del SM nesinervink.  biggrin.gif aš cia nuo 2003m, kai man vaikis gime, o jam db 16ka. buvo kiti laikai, ir tokie rietenu tikrai nebuvo. kalbedavom gražiai, buvo aistru, karscio, arsumu, bet nebuvo tokiu juodu ad hominem.

Buvo kiti forumai tada. Sakysim asirtu, ten viena nare mane norejo paskandinti klosete uz tas pacias kalbas apie besalygiska davima ir aukeljimus kumsciais
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 21:48)
Drauges zino kontaktus ir joms listi ir baladotis i naslio

tai aš ir žinojau drauges kontaktus, bendravau su ja, o ne su jos vyru. kam man vyro tel? seimomis nebendravom.
turbūt man reiktu nueiti i kapus ir pasiklausti vyro kontaktu, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 23:32)

taigi, kaip nusprendei kad taviske ne buka, atmetus linksejimas pagal kito nuomonę?

buvo minejas, kad ji fotografija uzsiima.

o kad zmogus nebukas gana lengva pamatyti bendraujant elementariai....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 23:48)
ar jūsu nuomone sutampa visais klausimais?

Ant daug ko sutampa, pagrindemis vertybemis, bet kitais klausimais riejames iki noro nusizudyti. Edames konkreciai. Pav ar automobili geriau pirkti Lietuvoje ar Vokietijoje
Atsakyti