Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 12, 11:49)
Man idomu kiek is cia esanciu susituokusios su pirma meile. Dauguma issisiskiria.

mes smile.gif nes kažkokių kvailų "meilių" prieš tai neskaitau. Ten tiesiog buvo susižavėjimas, nes žmogus gražus, žavus ir tiek. Bet ne daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 12, 11:59)
Seni žmonės taip daug kas kankinosi,  skirtis buvo nepadoru, moterys viską kęsdavo, o senatvėje, vyrams pasišalinus kiek, lengviau atsikvėpdavo. Kas per gyvenimas...amžinai laukti gerų santykių, taisyti juos, nervintis...Baisu.

visaip būna. Mano mama pažinojo senukų porą, kur žmona vis duodavosi ant vyro ir lauikdavo jo mirties. Po jo mirties mama pas ją užėjo, sako kaip laikaisi, atsikvėpei lengviau be jo? O ta kad ėmė raudoti, sako neįsivaizduoji kaip man jo trūksta, kaip gaila, kad mirė ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Susižavėjimas ar pirmą meilė, čia kaip pavadinsi taip nesugadinsi. Bet kokiu atveju nebrandu, gražu, bet laikina.
Atsakyti

mes smile.gifnes kažkokių kvailų "meilių" prieš tai neskaitau. Ten tiesiog buvo susižavėjimas, nes žmogus gražus, žavus ir tiek. Bet ne daugiau.

Cia taikliai. As irgi kazkokiu draugysciu nelaikau meilemis. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 12, 11:14)

Geras parasas😊.
Nebijai kad busi nulinciota, nes prasmiu tai daug? biggrin.gif
Atsakyti
O kur ta riba (jums), tarp siaip tokio susizavejimo, ir tos jau tikrai meiles, kur mini Is Sviesos? Kuo jos jums skiriasi?
Atsakyti
As buciau gyvenes su exe ikii grabo.
Dabar galiu palyginti ir tikrai jinai tiko. SU MB irgi gyvensiu.

O tos ala drauges, tai didziausia problemu buvo JU PURVINA ISTORIJA. O jos nesijautes kaltos kurioms reikia ispirkinet kazka.

Va su tokiomis gyventi neimanoma.

Su tyru zmogumi galima susitarti, o jei kas susitepes tai turi ispirkinet kaltes.

Visi kiti suderinamumai yra techninis dalykas. Gal kai kai kas sunkiai suderinama, sako, kad ne anie galai kartais nesusiderina, bet cia isimtys...

Esme dvasinis rysys, tik jis laiko keiciantis viskam aplink. ZMones keiciasi
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 21:44)

Nes pas tave kaip ir pastovaus vyro ner.

kas bendro tarp pastovaus vyro ir draugiu vyru kontaktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 12, 12:27)
Geras parasas😊.
Nebijai kad busi nulinciota, nes prasmiu tai daug? biggrin.gif

sm nieko nebijau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 12, 12:32)
O kur ta riba (jums), tarp siaip tokio susizavejimo, ir tos jau tikrai meiles, kur mini Is Sviesos? Kuo jos jums skiriasi?

Kai myli nekyla abejonių, žinai, ko nori, matai senatvėje save su tuo žmogumi. Žinai, kad santykiai džiugins.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 12, 12:32)

žmogumi, kuriuo susižavėta. Esu pvz. buvusi su vienu užsieniečiu. Na bet tik tam kartui, gražiai laiką vasarą praleisti, nes aš žinojau, kad aš pargrįšiu į Lietuvą, nesiruošiau likti jo šalyje, o jis nesiruošė važiuoti pas mane. Be to, iš karto išlindo jo minusai. Būnant prie vandens jis parodė man savo brolį su žmona, su kuriuo net nesisveikina. Mol' dėl jo žmonos, nes jinai labai bjauri, brolį nuteikia, brolis su šeima nebebendrauja. O po to išsišnekėjo iki galo, kad ir pats žmoną jau turėjęs, noirs buvo tik 24-25 m. jam. Ir tipo jo buvusioji irgi padla ir visokia kitokia, irgi su jo mama labai nesutarė ir pan. Man tada panašiau, kad tai jų šeimynėlė pačių problematiška, mama jo galbūt labiausiai. O dar pridėjus tai, kad primygtinai man pildavo lygiai tiek pat vyno kiek sau ir vis pabrėždavo: jūs gi norėjote lygių teisių...
Na, man tiek ir užteko, Aš vadovaujuosi protu, nemoku aklai įsimylėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 10 12, 11:41)
kas bendro tarp pastovaus vyro ir draugiu vyru kontaktu  unsure.gif

Jei nesupratai ankstesniu postu - tavo problemos.
Eik skaityk kas buvo rasyta auksciau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 12, 11:47)
žmogumi, kuriuo susižavėta. Esu pvz. buvusi su vienu užsieniečiu. Na bet tik tam kartui, gražiai laiką vasarą praleisti, nes aš žinojau, kad aš pargrįšiu į Lietuvą, nesiruošiau likti jo šalyje, o jis nesiruošė važiuoti pas mane. Be to, iš karto išlindo jo minusai. Būnant prie vandens jis parodė man savo brolį su žmona, su kuriuo net nesisveikina. Mol' dėl jo žmonos, nes jinai labai bjauri, brolį nuteikia, brolis su šeima nebebendrauja. O po to išsišnekėjo iki galo, kad ir pats žmoną jau turėjęs, noirs buvo tik 24-25 m. jam. Ir tipo jo buvusioji irgi padla ir visokia kitokia, irgi su jo mama labai nesutarė ir pan. Man tada panašiau, kad tai jų šeimynėlė pačių problematiška, mama jo galbūt labiausiai. O dar pridėjus tai, kad primygtinai man pildavo lygiai tiek pat vyno kiek sau ir vis pabrėždavo: jūs gi norėjote lygių teisių...
Na, man tiek ir užteko, Aš vadovaujuosi protu, nemoku aklai įsimylėti smile.gif

Aha. Ir sito aprasyto tavo seimynele problematiska, o ypac mama jo problematiska.
Ir dabartinio tavo seima bloga, isgelbejai tu savo vyra is tis nedoros seimos. biggrin.gif

Tau nieko tai nesako apie tavo charakteri ir pavyda net giminems?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 12, 12:54)
Aha. Ir sito aprasyto tavo seimynele problematiska, o ypac mama jo problematiska.
Ir dabartinio tavo seima bloga, isgelbejai tu savo vyra is tis nedoros seimos. biggrin.gif

Tau nieko tai nesako apie tavo charakteri ir pavyda net giminems?

ne, man ta nieko nesako. Su mano uošviais mano vyras bendrauja daugiausiai iš visų jų vaikų. Vienas jų vaikas apskritai nuo jų pabėgęs ir apskritai nebendrauja, jie net jo telefono numerio nežino.
Tai man regis visgi apie juos tai kažką sako, o ne apie mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 12, 12:00)
ne, man ta nieko nesako. Su mano uošviais mano vyras bendrauja daugiausiai iš visų jų vaikų. Vienas jų vaikas apskritai nuo jų pabėgęs ir apskritai nebendrauja, jie net jo telefono numerio nežino.
Tai man regis visgi apie juos tai kažką sako, o ne apie mane smile.gif

Tavo issireiskimai kad " anyta i graba netilps" ar kad" vyra isgelbejai nuo jo seimos" ir kad rasei, jog tikrinai telefona, atradai jo zinutes su giminem, o jis tau nepasake! - labai daug ka pasako apie tave.
Gali cia nesiteisnt. Anksciau ar veliau jis supras( nes ir dabar supranta, susirasineja su giminem ir tau nesako), kad jo seima yra ne tik isterike.
Atsakyti