QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 22:15)
Bet fb rastume be problemu,
fb rastum ką? vyro tel nr, jei drauge jau kapuose?
labas rytas
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 22:10)
1. Tau i az atsiust ta tavo tema? Apie Piju?
2. Aukletoju gejum piktinaisi
1.atsiusk. prisijungiau cia 2003m, tik del to, kad gime Pijus ir reikejo pradeti pasnekesius tam tikra vaiko tema.
tuomet mazdaug sis forumas atsirado/klestejo, ir daugiausiai mamos kalbejo vaiku temomis.
2. nesipiktinau. skaityk is naujo. sakiau, kad mano mamai buvo shokas...
ko tu tokia pikta Cambala, ant manęs? asmeniskai, butent? dar iš seno? as gi cia net nepasirodau dažnai. aš tau maišau gyventi, ar kaip?
p.s. seima neiskaudinta. zmona man padekojo. ne tau suprasti. istoriju simtai. pasaulis margas. seimos ten seniai nebera. as esu trecioji, net ne pirmoji, (kuri "isimaise") per ju seimos 19 gyvenimo metu.
nes !!! zmona niekaip nesupranta, nori to vyro, ar ne.
kai tik atsiranda kita moteris, ji vel vyra parsivaro. tebunie ir vyras be stuburo, ok.
bet kai man dabar jo nebereikia, kai niekam jo nereikia, tai ir zmonai vyro nebereikia.
teisingai mano draugas pasake (kai mano sirdis dar kraujavo): "given, kol dar tavo sirdis neabejinga, zmona apie vyra kaip ant cypacku vaikscios. kai tau tavo meile pataps nebereikalingas, jinai ji vel po padu uzspaus."
taip ir yra. jiedu vel atskirai, senokai jau atskirai.
mano mirusioji drauge man irgi patare: "given, jei kada tavo meile vel pas tave parbegs, nebelisk ten. tarp ju ten - tamsioji skyle. visus susiurbs."
būna gi zmones istisus metus nei myli, nei neapkencia. tiesiog gyvena susaistyti baisiu priklausomyniu. psichologai tai vadina "stipriu neigiamu rysiu".
ir beje as nemyscioju apie meiluzi. tai jis db myzcioja apie mane.
antra. tu nuolat iskeli sia tema man apie vaiku sirdeles, ir isvis pacia tema iskeli, tai klausiu, man reaguot, ar ne? galiu ereugot, o tu virk savo fantazijose.
Lutuke tu bari, kad ji reaguoja i postus.
as ne Lutuke, ne ant tokios pataikei.
manes ilgai nepraprovokuosi.
as leidžiuosi tik tiek, kiek pati noriu.