Nu jau tikejima norit keisti i babaju
)))
o del skurdziu tai nera pas juos pastovumo, jie ta diena gyvena. ateities planu nera ,tai ko gali is ju tiketis
O ateities planai, garantuoja auksta pragyvenimo lygi? Tada AS nuo siandiena pradesiu planuoti. 😏😂
nenoreciau valgyti is vienos lekstes. Nenoreciau valgyti vienu saukstu. Nenoreciau valgyti is vyro lekstes ir nenoreciau, kad vyras valgytu is mano lekstes.
Is viso man atrodo didziule nesamone, kaip maciau pvz. kavinej viena porele pietavo. Moteris kazkokias salotas uzsisake, vyras kazka rimciau. Paskui abu kavos ir vyras pyrago gabala. Moteris pradejo jo pyrago vis sauksteliu atsignybt. Vyras paklause ar jai uzsakyt pyrago, tai atsake Ne ir vel sieke JO pyrago gabalelio. Va tokio elgesio vyro vietoj visai nepakesciau. Jei as uzsisakiau pyraga, tai ir noriu ji suvalgyt. O ne kad kazkas puse jo sudorotu. Kitas reikalas, jei abu zmones savanoriskai kazkuo dalijasi. Bet tokio: "nu duok paragaut (bent puse)", tai nepakesciau per joki pasimatyma.
Man irgi. Nelendu i vyro lekse ir nenoriu, kad jis lystu i mano. O dosnuma ir rupesti gaunu is vyro. 😏
Visiskai sutinku.
O ka jos tiksliai gauna ir turi? As gyvenu salyje, kur musulmonu kiekis arba vienas didziausiu, arba diziausias Europoje kalbant salies mastu. Gyvenau mieste, kuriame daugiausiai imigrantu is vieno musulmonisko regiono visoje Europoje. Visi vargingiausi rajonai musulmoniski (su atitinkamu nusikaltimu skaiciumi), geriausi - “balti”. Tai as nzn ka jos gauna, bet vietiniai gyventojai gyvena turtingiau, ju vaikai lanko geresnes mokyklas, veliau aukstuosiuos ir dirba geresnius darbus. Kad niekas badu nemirsta, tai taip. Bet vietiniu gyvenimo lygio dauguma nepasiekia. Ir cia faktas. Isimciu aisku buna, bet as kalbu apie tendencijas.
Yra kategorija zmoniu, kurie keliauja i kitas salis ir prasosi prieglobcio. Jie yra tiesiog, kaip cia graziau isireiskus? Na tokie zmones, kurie nenori mokytis gaudyti zuvi. Nori ja gauti jau iskepusia. Pagal juos, mes negalime spresti apie musulmonus. Taip, kaip negalime spresti apie mus, uzvaziavus i koki Lietuvos gluskaimy, kur dauguma gyvena is pasalpu. Geria, musasi ir letai degraduoja. 😏