Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 10 14, 20:58)
Bet juk buvo 18, ne 13 metu...

As pati vartoju alkoholi, bet musu seimos-gimines vaikai nera girdomi. Priminkite man, 18 metu cia nuo kada laikomi mazameciais.

Todel mane neitikinsite, 13 meciu vaiku gyrdymo nauda is serijos laigeria prie akiu, nes vistiek gers. Tai nera norma.


Nu taip, ne 13, bet apie 18 (nesu tikra, bet galėjo ir 17 būti, nes lyg mintis buvo, kad va jau tuoj tuoj legaliai galės, tai dabar jau paragauti gali). Aišku, jau dabar sunku tiksliai būtų pasakyti, detalės jau išplaukusios smile.gif Dar pamenu, kai senelis mano broliui (nu tikrai nebuvo didesnis nei kokių 10 metų) davė pirštą į alaus putą įmerkt ir nulaižyt. Man labai juokinga buvo, o nuo mamos senelis velnių gavo smile.gif

Kažkaip tais laikais bent jau mūsuose tikrai nebuvo alkoholis kažkoks siaubingas tabu. Kaip čia jau buvo minėta, visi namie, su savais, švęsdavo. Dauguma saikingai ir tvarkingai, bet dideliuose giminės baliuose visko yr buvę - ir padauginusių, ir saikingai besilinksminančių, ir visai negeriančių. Kažkaip visi sutilpdavo, o vaikai aplink sukdavomės. Niekas kažkaip nedarydavo baubo nei iš alaus bokalo, nei iš šampano taurės. Nesaikingo gėrimo tik netoleruodavo ir greit miegot nuvesdavo tuos, kurie kažkokią ribą peržengdavo.

Čia taip sakydavo. Nei ten naudos kokios buvo, nei ką. Tiesiog posakis toks. Tikrai esu girdėjusi. Nežinau, gal ne visur taip. Nu ir aišku, ne 13 metų. Čia jau tiems, kurie arti pilnametystės, būdavo skirta. Bet vis tiek. Dabartiniais standartais gi nelegalu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 spalio 2019 - 21:15
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 20:53)
Vienai svarbiau, kad pinigus uždirbtų, kitai - kad sielos draugas būtų, trečiai - kad lovoje visad pasiruošęs būtų. Visoms svarbi tam tikra savybių kombinacija, kuri kiekvienuose santykiuose yra savita. Todėl bet koks bandymas surasti visoms tinkamą standartą yra beprasmis. Man pvz. tai, kad vyras mane gali išlaikyti yra nulio vertės privalumas. O vat kad sergančiai nepamirštų arbatos paduoti, kad pavargusiai lieptų eiti ilsėtis ir viską perimtų ant savęs, kad neknistų proto kai jo nereikia knisti ir neaiškintų kaip man reikia gyventi, kai niekas jo nuomonės neklausia - nerealiai svarbu. Kitai svarbu kiti momentai ar kitų savybių rinkinys. Kiekvienam savo.

Kad pinigus uzdirbtu, tai cia jau pats zemiausas laiptelis, ci akiap higiena elementari, kultura, ir pan, o visa kita jau priedai, pagal skoni ir serganciai padeti, ir nuliudusia isklausyti ir dovanom pradziuginti ir t.t.
Atsakyti
Jooo, laikai keičiasi. Labai. Mes dar gaudavome , vaikai jau nebe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 22:15)
Kad pinigus uzdirbtu, tai cia jau pats zemiausas laiptelis, ci akiap higiena elementari, kultura, ir pan, o visa kita jau priedai, pagal skoni ir serganciai padeti, ir nuliudusia isklausyti ir dovanom pradziuginti  ir t.t.

Bet tu labiausiai pinigus ir dovanas akcentuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 14, 20:55)
biggrin.gif pas mus vyras sumoka, aš bet nežinočiau kur žiūrėti,  kam ir kaip pervesti pinigus biggrin.gif nzn kiek už elektrą mokam ar vandenį biggrin.gif
Ir pas gydytoją internetu užregistruoja mane, tik laiką suderinam biggrin.gif

pas mus viska siseina direct debitu is saskaitos, svarbu pinigu butu biggrin.gif

pas gydytojus taip daznai neinam, kad i tai is vis demesi kreipti,jei susergi, kai reikia paskambini uzsiregistruoji ir nueini.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 22:12)
Dar pamenu, kai senelis mano broliui (nu tikrai nebuvo didesnis nei kokių 10 metų) davė pirštą į alaus putą įmerkt ir nulaižyt. Kažkaip tais laikais bent jau mūsuose tikrai nebuvo alkoholis kažkoks siaubingas tabu. Kaip čia jau buvo minėta, visi namie, su savais, švęsdavo. Dauguma saikingai ir tvarkingai, bet dideliuose giminės baliuose visko yr buvę - ir padauginusių, ir saikingai besilinksminančių, ir visai negeriančių. Kažkaip visi sutilpdavo, o vaikai aplink sukdavomės. Niekas kažkaip nedarydavo baubo nei iš alaus bokalo, nei iš šampano taurės. Nesaikingo gėrimo tik netoleruodavo ir greit miegot nuvesdavo tuos, kurie kažkokią ribą peržengdavo.

vat būtent, gerai, kad dar yra forume blaiviai mąstančių nepaisant to, kad mūsų šalis išties labai prasigėrusi net pgal statistikas skaitosi ir dabar su alkoholiu įvairiais įstatymais kovoje. Na buvo ir buvo taip. Galime rusus kaltinti, ką norime. Bet toli gražu tie visi taip darę žmonės nebuvo paskelbti asocialais, tai kam čia dabar išversti ir įžeidinėti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 14, 21:11)
Būreliai taip
Maistas ne. Kas eina tas moka. Aš retai einu.

tai del to ir neini, kad nereiktu moketi lotuliukas.gif
Atsakyti
Va kokie vargsai taupo

https://www.lrytas.l...taupo-12179950/
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 14, 21:28)
Dabar vadinamieji “ boyfriend jeans”

nelabai, siek tike panasus,

Asaka, jus 90+ Lietuvoje negyvenot?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 14, 21:35)
biggrin.gif žinau kur jo pinigai, ir ką? biggrin.gif
Kiek tu uždirbi, kad taip vargsti?

is kokio tavo isgascio as dabar vargstu? lotuliukas.gif ar tau taip smagiau galvoti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 22:19)
tai del to ir neini, kad nereiktu moketi  lotuliukas.gif

Ne, nes netampau maišųsmile.gif plius po darbo lekiu vest šunį urcį sportą. Nėra laiko su terbom tampytis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 14, 22:19)

aha, vargingai valgydami gali ir nesulaukti to laiko smile.gif
Atsakyti
Mano vyras kiles is panasios asocialios seimos kaip ir pagerinta. ASocialumas gi pasizymi mastyme, situacijos vertinime, kas atsispindi ir zmoniu gyvenimui. VAikai-berniukai buvo girdomi. Kai buvo vaikais girdomi alumi, neva vitamino E saltinis. Ugteleje, mamute siunte 13 metu vyrensneli su samagono buteliu, kad atsiskaitytu su traktoristu uz nuveiktus darbus. Anas, traktoristas, na negers gi vienas, tai...

Taigi ir rezultatai tokie kokie yra...

TAi nera norma, bet as nesupantu, kam meluoti sau ir kitiems ir ieskoti tokiems veiksmams pateisinima ir neigti realybe.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 21:35)
Mums irgi apie 18 gimtadienį pamenu davė paragauti šampano biggrin.gif Su tuo pačiu argumentu - geriau jau prie akių, nei pasislėpus. Dar kaimynė pamenu yra sangrijos įpylus po kažkiek ten (kaimynės dukros mano bendraamžės buvo). Bet vis tiek daugiau esu paauglystėj išgėrus už akių, nei prie suaugusių biggrin.gif

P.S.: ir nė kiek man dėl to negėda ar ant tėvų nepikta  rolleyes.gif  tongue.gif

nu man jau ir 14 ipildavo siek tiek , bet lygiai taip pat su draugais tikria isgedavom daugiau, nieka snepaskaojo apie alko zala, svarbu buvo alkoholiku nebutu, buvo tok ssupratimas doh.gif

Man irgi, buvo kaip buvo, leimei laiku supratau, kas yra kas. tevai buvo tvakringa,normali siema, kaip ir dauguma kitu, tetis i svis otks inteligentas, domejosi antikvaru labai, tape paveikslus, geras zmogus buvo...
Atsakyti