Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 14, 22:32)
Ne ne ne...ne tik islaikyti,  bet ir apgaubti rupesciu ir demesiu.
Dabar gi ans net galiu nedovanoja (todel sakai kam tos geles,  pateisindama jo nedemesinguma),  dovanomis nenustebina (kam tos dovanos,  man ju nereikia -  sakai,  velgi gindama vyro skūpumą).
Negalima taip ginti vyru,  kurie visai nebaraškina kaip elgtis su savo moterimi. Toks vaizdas,  kad jie nelabai galvoti.

Pirms posts buvo apie išlaikymą, tai aš tik ties tuo ir pasirašau.

Dovanoja gėles, bet tik vazonuose. Tokis mano nurodymas. Ir tik kartą metuose. Nes nereikia man tų šluotų, kur paskui dar savaitę galvoju ar jau padoru išmesti tą vystantį daiktą, ar dar laikyti, nes tipo vienas iš penkių žiedų dar padoriai atrodo. Feee. Dovanas dovanoja. Bet neorginaliai. Pastaruosius metus kelis jau visom progom po naują Pandoros cvambaliuką. Idealus variantas. Daug vietos neužima, gali parinkti su idėja, sugalvoti su kuo sieja ir man tinka. Bet ne tame esmė. Man dovanos nedaro tokio įspūdžio, kokį galbūt galėtų/turėtų daryti. Žinot, kai vaikams padovanoji kokį žaislą - jie taip apsidžiaugia pirmas kelias minutes. Tada dar dieną ar dvi pažaidžia. O tada ta dovana nugula į kampą. Vat taip ir man. Aš prisimenu iki detalių akimirkas, kai jis man padėjo, kai jis manim pasirūpino, kai jis tyliai buvo šalia. Bet nepamenu dovanų. Todėl būkit gera, Jūs man neaiškinkit, ką man galima ir negalima daryti. Ką aš turiu ar neturiu ginti. Gyvensiu aš taip, kaip man gera. Ir su tais, su kuriais MAN gera. Jūs mėgaukitės tuo, kas Jums svarbu. O aš mėgausiuosi tuo, kas man. Ok? Bet jei pradės mane išlaikyti, tai būtinai kreipsiuos patarimo - kaip čia su tuo man gyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 14, 22:53)
kad ten tokių lobių būna, kad...
vyrui pripirkom būtent medvilninių džempų, paskutinės mados ir jie netgi nauji, nebent tik matuoti, bet pardėje irgi gi matuojasi. Baisu net kainą sakyti, po 7 eurus bigsmile.gif Gal pardavėjas madose neraukia, sudėtyse neraukia, kad taip nupigino smile.gif

tai taip buna daug ir esu nusipirkusi su etiketem, airiai dar maziau raukia sudetyse, kiek silkiniu rubu esu nusipirkusi, kasmyro, merino, lino , medvilnes, kiek dizainieriu rubu biggrin.gif
pries krize dar gamindavo daug kokybisku, tai dabar as juos dauguma randi tik devetuose. Panesioji , isaugi, ar vaikai siaga ir vel nunesi.

ir siaip labai fainai Airijoje, pirma tos parduotuveles yra labdaros istaigos, kiekviena renka pinigus kazkokiam fondui, tu atnesi rubus, kas nusiperka tai gerai ir tam zmogui ir pinigai eina geriem tikslam, o dirba daznai savanoriai, pvz bedarbiai zmones, jie gauna pasalpas ir priedo gali dirbti ir gauti darbo patirties, paskutiniu metu daug matau labai musulmoniu moteru, juk gerai, kad taip integruojasi i visuomene ir pensininkes iseina pabendrauja ir t.t.
vienu zodziu visapusiska nauda visiem..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 14, 23:39)
Analogiskai peradresuoju visa tavo rasliava tau.

Kakodel galvoji, kad visa tai ka rasai kitiem tau negalioja.

Baik tu lygiuotis i mane. Manimi niekada nebuvai ir nebusi. Aš nevaidinu teisuolės. Aš cia ateinu jus pašandinti. Jus - nešti savo žodı zmonijaiiiiiiiiii!
Oi...nuviliat mane, moteriškės.

Dirbdama megstamą darba gyvenime nearsi, netgi nesuprasi ka tai reiškia - arimas. O tu lygini hobi su arimu. Bože bože.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 14, 23:03)
ESme tame, kad joks vyras Zemeje mane nesulaikys nuo to kas teikia man malonuma.

keista, kai moteriai pagimdzius vaika labiau teikia malonuma eiti i darba ir apmoketi saksaitas... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 23:04)
Aš labai mėgstu alų. Ir geriu jį kai noriu. Ir gersiu toliau, kai tik norėsu smile.gif

Čia šiaip. Pasigyriau biggrin.gif

aluje moteriski hormonai, kai ju truksta, tai ir norisi bent is kazkur gauti , bet anot Moontes jus asociali mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 23:42)
Pirms posts buvo apie išlaikymą, tai aš tik ties tuo ir pasirašau.

Dovanoja gėles, bet tik vazonuose. Tokis mano nurodymas. Ir tik kartą metuose. Nes nereikia man tų šluotų, kur paskui dar savaitę galvoju ar jau padoru išmesti tą vystantį daiktą, ar dar laikyti, nes tipo vienas iš penkių žiedų dar padoriai atrodo. Feee. Dovanas dovanoja. Bet neorginaliai. Pastaruosius metus kelis jau visom progom po naują Pandoros cvambaliuką. Idealus variantas. Daug vietos neužima, gali parinkti su idėja, sugalvoti su kuo sieja ir man tinka. Bet ne tame esmė. Man dovanos nedaro tokio įspūdžio, kokį galbūt galėtų/turėtų daryti. Žinot, kai vaikams padovanoji kokį žaislą - jie taip apsidžiaugia pirmas kelias minutes. Tada dar dieną ar dvi pažaidžia. O tada ta dovana nugula į kampą. Vat taip ir man. Aš prisimenu iki detalių akimirkas, kai jis man padėjo, kai jis manim pasirūpino, kai jis tyliai buvo šalia. Bet nepamenu dovanų. Todėl būkit gera, Jūs man neaiškinkit, ką man galima ir negalima daryti. Ką aš turiu ar neturiu ginti. Gyvensiu aš taip, kaip man gera. Ir su tais, su kuriais MAN gera. Jūs mėgaukitės tuo, kas Jums svarbu. O aš mėgausiuosi tuo, kas man. Ok? Bet jei pradės mane išlaikyti, tai būtinai kreipsiuos patarimo - kaip čia su tuo man gyventi 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif kai perskaiciau 'dovanoja geles, bet tik vazonuose' vos neišvirtau is klumpiu besijuokkdama. Joooooooooo....Nu ka cia daugiau ir pasakyti...daugiau ir neskaiciau net, nera tolko
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 22:37)
o tai ko tiek mazai zindei ir kas vaikus augino?
jo salia, abiem po bulviu maisa ir lygeverciai eiti... unsure.gif

kodel tu taip isverti, kur sakiau, kad kancia, kaip tik palaima, maloniausias uzsiemimas, bet tai ,kad tai uztikritnu vyras zmonai ir turi islaikyti seima, o ne, kad numesti vaikus i institucijas ar auklem.

Ok, su visa pagarba, bet jau tikrai ne Jūsų reikalas kiek aš savo vaikus žindžiau. Kiek norėjau, tiek. Vaikus augino jų tėvai, t.y. aš ir mano vyras.

Kur Jūs tuos bulvių maišus tampot aš nežinau, todėl susilaikysiu nuo bandymo pakomentuoti.

Tai kol vaikus auginau, užtikrino. Du vaikai po du metus - keturi metai viso. Kadangi negimdžiau 15 vaikų, tai dar lieka daug gražaus darbingo laiko, kada aš mėgaujuosi tuo, ką noriu, ką mėgstu ir ką man tikrai sekasi daryti. Ir niekam manęs išlaikyti nereikia. Tuo labiau nereikia manęs ant rankų nešioti. Bent jau kol sveika esu ir kojas veikiančias turiu.

Dėl vaikų auginimo institucijose gal jau nebesiplėsiu. Jūs likit su savo nuomone, aš su savo. Kiek norėjau, tiek savo vaikus auginau namuose. Kai nebenorėjau, išėjau į darbą ir mes radome mums priimtiną vaikų priežiūros variantą. Kas nori vaikus namie auginti iki pilnametystės - laisvi tai daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 14, 23:06)
Visi alkoholikai pradeda nuo gurksnio, o nusirita iki kibiro...
Pro sali, as dar negaliu, del objektyviu priezasciu, bet per Naujuosius butinai isgersiu, esu pilnamete.

jo suprantu ir ant jusu labai matosi nervai jau nelaiko, kad isgerti neina , lomkes gliukos puola visi kiti asocialai vaidenasi lotuliukas.gif kol kas negalit, ir seniau geret ir vel gersit, laikinas priverstinis susilaikymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 14, 22:49)
biggrin.gif  biggrin.gif  kai perskaiciau 'dovanoja geles,  bet tik vazonuose' vos neišvirtau is klumpiu besijuokkdama. Joooooooooo....Nu ka cia daugiau ir pasakyti...daugiau ir neskaiciau net,  nera tolko

Nu bent jau neliūdna ant nakties biggrin.gif Jūs daugiau ir neskaitykit. Per daug gali būti nesveika 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 14, 23:11)
O štai ryzaplauke rusaite. Pasaka

vau koks grozis, kaip jau ir sakiau , man kazko raudonplaukiai labai zmones pradejo patikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 23:51)
Nu bent jau neliūdna ant nakties  biggrin.gif Jūs daugiau ir neskaitykit. Per daug gali būti nesveika 4u.gif  biggrin.gif

Ne ne...Aš paklodziu neskaitau, tik pirmus kelis sakinius. Isimties tau nedarysiu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 14, 23:21)
Mano galva tai tu nepagauni minties, kad kai kuriu zmoniu darbas ir hobis sutampa. Cia panasiai jei pati turetum galimybe, atsiduoti juvelyrikai ir tai taptu vieninteliu tavo pragyvenimo saltiniu.

.......................

Man ryzaplaukiai patinka, kaip ir visi kiti NESIDARKE SAVE ZMONES.
Siaip tikros rusaites yra saltu spalvu.

kai reikia pragyventi is hobio, tai jau tampa komercija, o ne hobiu....

tikros lotuliukas.gif sita netikra
Atsakyti
Nu gerai, mergos, Eikit jūs švilpt, kiek galimas čia Su jums lialiakinti.Laikas eiti miegoti. Senatvė biggrin.gif
Atsakyti