QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 23:49)
Ok, su visa pagarba, bet jau tikrai ne Jūsų reikalas kiek aš savo vaikus žindžiau. Kiek norėjau, tiek. Vaikus augino jų tėvai, t.y. aš ir mano vyras.
Kur Jūs tuos bulvių maišus tampot aš nežinau, todėl susilaikysiu nuo bandymo pakomentuoti.
Tai kol vaikus auginau, užtikrino. Du vaikai po du metus - keturi metai viso. Kadangi negimdžiau 15 vaikų, tai dar lieka daug gražaus darbingo laiko, kada aš mėgaujuosi tuo, ką noriu, ką mėgstu ir ką man tikrai sekasi daryti. Ir niekam manęs išlaikyti nereikia. Tuo labiau nereikia manęs ant rankų nešioti. Bent jau kol sveika esu ir kojas veikiančias turiu.
Dėl vaikų auginimo institucijose gal jau nebesiplėsiu. Jūs likit su savo nuomone, aš su savo. Kiek norėjau, tiek savo vaikus auginau namuose. Kai nebenorėjau, išėjau į darbą ir mes radome mums priimtiną vaikų priežiūros variantą. Kas nori vaikus namie auginti iki pilnametystės - laisvi tai daryti
ne mano, bet tai kad man pripaiset kazkokias kancias

man tai buvo malonumas, o jei malonumas, tai kodel sau tai riboti?

kaip abu auginot, jei ejot dirbti po2 m.... butent darbinis amzius kazkur 45+ m, tai nejau tuos 10 bent metu negalima skirti savu vaiku auginimui? juk tai malonumas ar jau nebe, jau yra kitu malonesniu veiklu pasirodo?
tai tik alegorija, del pakeleiiu vienodu pareigu ir aplamai to 50/50 gyvenimo, nes niekad nebus sitaip niekada, ypac is moters puses vyras fiziskai stipresnis, maziau pazeidziamas ir t.t. o bulviu maisas tai gerai atspindi ar panestumet veienoda svori su vyru? jei ne, tai ko verziates i ta 50/50 gyvenima, jums blogai, kai vyras jumis rupinasi, ar norisi tik , kad kai sergat rupintusi?
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 10 14, 23:59)
Kodėl, gyvenau, bet tokių madų nepamenu, ir net neįsivaizduoju, kaip tos "piramidės" galėjo atrodyti. Googlė irgi nieko nesako...
platus sveisus dzinsai,siaurejantys i apacia, auksto liemens, nejau nematet tokiu aplink, kokius matet dizinsus tuo metu?

buvo labai madingi ir buvo nelengva gauti
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 00:01)
Mano vaikas, jau uzaugintas, ir gyvena savo gyvenima, turi savo seima
As gerbiu jo ir jo zmonos privatuma. MOtinos meile nebutinai privalo buti egoistiska. Man pakanka bendrvimo telefonu, savaitiniu seimos pietu.
AS neinu i darba, nes mane supa darbas, budama nemie as bet kada galiu dirbti, kiek noriu ir kada noriu. Taip, o siaube, bet as kaifuoju dirbdama, man darbas tapatu it kvepuoti. Ir o taip, man teikia malonuma, kad mano darbas vertinamas, uz tai moka nemazus pinigus, tad man nereikia kitu pagalbos isigyti tai ko noriu as, investuoti juos i mano sirdziai mielus projektus ir t.t. ir t.t.
Siaip saksaitas apmoka mano namu pagalbininke.
prie ko cia jusu vaikas?

ko jus ta sav vaika visur kisat ir savo ar kitu seimas, as gi bendrai apkomentavau i jusu minti, nei jum, nei kam kitam netaikiau....ir sneku apie mazus vaikus gi

dzyni dzyni, jus matau nuo savo to sunau sniekaip atsiristi negalit....
nu kaip nepasigyrus

man tai zinokit bankas apmoka
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 00:05)
va va, kad sau pritaikytumet