Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:20)
nelabai, siek tike panasus,

Asaka, jus 90+ Lietuvoje negyvenot?

Kodėl, gyvenau, bet tokių madų nepamenu, ir net neįsivaizduoju, kaip tos "piramidės" galėjo atrodyti. Googlė irgi nieko nesako...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 23:24)
Aš nežinau, kurie turi didesnę tikimybę. ar tie, kurie vaikai būdami paragavo, ar tie, kurie paragavo jau suaugę.

https://www.youtube....8AHODc6phg&t=5s

jei idomu, man tos mintys patiko, priklausomybe sukelia ne pati medziaga, bet butent zmogaus psichine busena,butent pati fizine priklausomybe tera labai menka ji per 2-3 dienas praeina...

ta pati raso ir Allen'as Carr'as savo laiku teko daug dometis.

Is usu draugu, kklaisoku burio, su kuriais baliavodavom, durniuodavom, tai 2 liko su pirklausomybem, vienas menininkas jau vidurineje buvo bedu jam, bet labai nuostabiai paiso, nezinau kaip dabar lyg isiskapste. O kitas net su mzona issikyre, dabar vienas, ir kaipsuprantu nemazai pageria... unsure.gif

o is merginu is vis nei viena kazkokiu neturim bedu, aisku geriau budu nevartoti visai, bet kaip ir sakiau nezinojom apie tai nieko, svarbu buvo nepasigerti ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:47)
keista, kai moteriai pagimdzius vaika labiau teikia malonuma eiti i darba  ir apmoketi saksaitas... unsure.gif

Mano vaikas, jau uzaugintas, ir gyvena savo gyvenima, turi savo seima mirksiukas.gif
As gerbiu jo ir jo zmonos privatuma. MOtinos meile nebutinai privalo buti egoistiska. Man pakanka bendrvimo telefonu, savaitiniu seimos pietu.

AS neinu i darba, nes mane supa darbas, budama nemie as bet kada galiu dirbti, kiek noriu ir kada noriu. Taip, o siaube, bet as kaifuoju dirbdama, man darbas tapatu it kvepuoti. Ir o taip, man teikia malonuma, kad mano darbas vertinamas, uz tai moka nemazus pinigus, tad man nereikia kitu pagalbos isigyti tai ko noriu as, investuoti juos i mano sirdziai mielus projektus ir t.t. ir t.t.

Siaip saksaitas apmoka mano namu pagalbininke.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 14, 23:34)
Visu pirma, as nekalbu apie ragavima, kai ikisamas liezuvis, tevam nematant, as kalbu apie gerima. 13 metu vaikui sampano taure jau yra gerimas, kaip ir stikliukas degtines. Tai nera butinybe, be kurios vaikas negali apsieti.

Jus su draugemis gerete trilitrini degtines skiesta alumi? Idomus kokteiliukas pasirinktas, jums nekyla klausimas kodel vaikai pasidare butent toki?

Hmmm, as puikiai zinau kas yra alkoholizmas, koks buna latentinis alkoholizmas, apie priklausomybes ir t.t.

BEt, faktas yra faktu, NERA NORMA KAI TEVAI TOLERUOJA, KAD PER GIMINES SUSITIKIMUS GIRDOMI JU NEPILNAMECIAI VAIKAI.

Mes suage zmones, suvokiam kad trylika metu tai ne 18 ir ne 17.

is kur 13 mtuu atsirado, nu nors biski nors metus reikia paankstinti? lotuliukas.gif

cia mane turit omeny, kada as trilitriniais degtine geriau? lotuliukas.gif cia is cambalos sapnu??lotuliukas.gif
siaip geriau degtine su alum RAGAVAU, kai jau buvau studente ir istekejusi mirksiukas.gif

O kas pasikeicia 18??? jau alkoholis tampa nebekenskmingu???? blink.gif
taip teisini savo alkoholizma?

dieve dieve Moonte ar tu jauti kokia melage patapai, smeizike, kaip tu su savim gyveni, kad ir forume, nu nejaugi sitaip ramu sazinei? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 14, 23:47)
Baik tu lygiuotis i mane. Manimi niekada nebuvai ir nebusi. Aš nevaidinu teisuolės. Aš cia ateinu jus pašandinti. Jus -  nešti savo žodı zmonijaiiiiiiiiii!
Oi...nuviliat mane,  moteriškės.

Dirbdama megstamą darba gyvenime nearsi,  netgi nesuprasi ka tai reiškia - arimas. O tu lygini hobi su arimu. Bože bože.

Nulip nuo piedestalo, as ir veltui nenoreciau keistis su tavimi vietomis. Likime kiekviena prie savo.

VAidini, kitokiu atveju nerasytum, tokiu postu kaip viska neva zinanti teisuole.

Pasakok pasakas kam nori...

Zadinotja tu musu.

Buckis pries miega i nosyte.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 00:05)

dieve dieve Moonte ar tu jauti kokia melage patapai, smeizike, kaip tu su savim gyveni, kad ir forume, nu nejaugi sitaip ramu sazinei?  blink.gif

Kuri cia melage?

QUOTE(Aimeja @ 2019 10 13, 17:51)
21 psl. Montes postas 245, ubuntes 247

senbuvis 

2017 11 25, 16:24

Paskelbta: #245

Pamenu mano vyras sunui pasake:- kad jei i namus nakvynei parsives mergina, ji mums automatiskai taps marti. Anot vyro, TEVU namai ne bordelis i kuri galima temptis visas pasismaginimui sutiktas merginas.

Todel visiskai normaliai reaguoju, kad merginos, pirmo sutikto, vos menesi pazinoto, vaikino nelikusios pazindinti su tevais.
Ubuntu***Super senbuvis 
25, 16:53

Paskelbta: #247

Namai ne bordelis, bet sunus kurvininkas vis tiek iseina taip, tik kad ne namie dulkinasi doh.gif ta prasme bordeli kitur randa doh.gif  ir kaip mamos sunus aukleja doh.gif 

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 23:49)
Ok, su visa pagarba, bet jau tikrai ne Jūsų reikalas kiek aš savo vaikus žindžiau. Kiek norėjau, tiek. Vaikus augino jų tėvai, t.y. aš ir mano vyras.

Kur Jūs tuos bulvių maišus tampot aš nežinau, todėl susilaikysiu nuo bandymo pakomentuoti.

Tai kol vaikus auginau, užtikrino. Du vaikai po du metus - keturi metai viso. Kadangi negimdžiau 15 vaikų, tai dar lieka daug gražaus darbingo laiko, kada aš mėgaujuosi tuo, ką noriu, ką mėgstu ir ką man tikrai sekasi daryti. Ir niekam manęs išlaikyti nereikia. Tuo labiau nereikia manęs ant rankų nešioti. Bent jau kol sveika esu ir kojas veikiančias turiu.

Dėl vaikų auginimo institucijose gal jau nebesiplėsiu. Jūs likit su savo nuomone, aš su savo. Kiek norėjau, tiek savo vaikus auginau namuose. Kai nebenorėjau, išėjau į darbą ir mes radome mums priimtiną vaikų priežiūros variantą. Kas nori vaikus namie auginti iki pilnametystės - laisvi tai daryti smile.gif

ne mano, bet tai kad man pripaiset kazkokias kancias unsure.gif man tai buvo malonumas, o jei malonumas, tai kodel sau tai riboti? bigsmile.gif kaip abu auginot, jei ejot dirbti po2 m.... butent darbinis amzius kazkur 45+ m, tai nejau tuos 10 bent metu negalima skirti savu vaiku auginimui? juk tai malonumas ar jau nebe, jau yra kitu malonesniu veiklu pasirodo? unsure.gif

tai tik alegorija, del pakeleiiu vienodu pareigu ir aplamai to 50/50 gyvenimo, nes niekad nebus sitaip niekada, ypac is moters puses vyras fiziskai stipresnis, maziau pazeidziamas ir t.t. o bulviu maisas tai gerai atspindi ar panestumet veienoda svori su vyru? jei ne, tai ko verziates i ta 50/50 gyvenima, jums blogai, kai vyras jumis rupinasi, ar norisi tik , kad kai sergat rupintusi?
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 10 14, 23:59)
Kodėl, gyvenau, bet tokių madų nepamenu, ir net neįsivaizduoju, kaip tos "piramidės" galėjo atrodyti. Googlė irgi nieko nesako...

platus sveisus dzinsai,siaurejantys i apacia, auksto liemens, nejau nematet tokiu aplink, kokius matet dizinsus tuo metu? biggrin.gif buvo labai madingi ir buvo nelengva gauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 00:01)
Mano vaikas, jau uzaugintas, ir gyvena savo gyvenima, turi savo seima mirksiukas.gif
As gerbiu jo ir jo zmonos privatuma. MOtinos meile nebutinai privalo buti egoistiska. Man pakanka bendrvimo telefonu, savaitiniu seimos pietu.

AS neinu i darba, nes mane supa darbas, budama nemie as bet kada galiu dirbti, kiek noriu ir kada noriu. Taip, o siaube, bet as kaifuoju dirbdama, man darbas tapatu it kvepuoti. Ir o taip, man teikia malonuma, kad mano darbas vertinamas, uz tai moka nemazus pinigus, tad man nereikia kitu pagalbos isigyti tai ko noriu as, investuoti juos i mano sirdziai mielus projektus ir t.t. ir t.t.

Siaip saksaitas apmoka mano namu pagalbininke.

prie ko cia jusu vaikas? blink.gif ko jus ta sav vaika visur kisat ir savo ar kitu seimas, as gi bendrai apkomentavau i jusu minti, nei jum, nei kam kitam netaikiau....ir sneku apie mazus vaikus gi doh.gif dzyni dzyni, jus matau nuo savo to sunau sniekaip atsiristi negalit....

nu kaip nepasigyrus lotuliukas.gif man tai zinokit bankas apmoka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 00:05)
Nulip nuo piedestalo....

va va, kad sau pritaikytumet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 00:26)

va va, kad sau pritaikytumet  mirksiukas.gif

O tu tai kaip tupi, taip ir tupek ant laktos. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 15, 00:16)
Kuri cia melage?

taigi jau buvo ikelta dura tu dura, skaityti nemoki, ka ikeli???? doh.gif jei tau idomu jus su Moonte ta tema pavarykit, as jau daugiau apie tai nekomentuosiu pusprotem vis tiek nieko neaisikinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 15, 00:27)
O tu tai kaip tupi, taip ir tupek ant laktos. lotuliukas.gif

Jinai ne tavo mados biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 00:05)
Nulip nuo piedestalo, as ir veltui nenoreciau keistis su tavimi vietomis. Likime kiekviena prie savo.

VAidini, kitokiu atveju nerasytum, tokiu postu kaip viska neva zinanti teisuole.

Pasakok pasakas kam nori...

Zadinotja tu musu.

Buckis pries miega i nosyte.

As? Pjedestalo?
Nepatiko, kad pasukiojau pirstu palei smilkini, kai pradejai nesamones rasineti apie mano hobi ir vyrą, kad mol oi paziureciau jei jis tau neleistu (cia pagal savo vyrą sprendi?)
Ar tau visi namie?

Mergos, niekas is jusu nesijuoktu, jei nenusisneketumet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 spalio 2019 - 23:37
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 00:26)

prie ko cia jusu vaikas? blink.gif ko jus ta sav vaika visur kisat ir savo ar kitu seimas, as gi  bendrai apkomentavau i jusu minti, nei jum, nei kam kitam netaikiau....ir sneku apie mazus vaikus gi doh.gif dzyni dzyni, jus matau nuo savo to sunau sniekaip atsiristi negalit....

nu kaip nepasigyrus lotuliukas.gif man tai zinokit bankas apmoka lotuliukas.gif
Papildyta:

va va, kad sau pritaikytumet  mirksiukas.gif

Visu pirma vaikai nebutinai yra mazi. Zmones vaikais buna iki tol kol gyvi ju tevai.

Antra. As ne tamsta, mano mintys, teiginiai, anot jusu filosofija, yra neatsiejama mano gyvenimo dalis.

Kaip sakoma, ne zodziais, o realiais darbais pagrindziu, savo pozicija.

Sunus yra mano vaikas, kuri as pagimdziau. Dirbau visa savo samoninga gyvenima ir dirbsiu iki savo mirties, kiek isgalesiu. Ir kaifuosiu, kad savo saskaitas galesiu apmoketi pati.

ESu isitikinusi, kad moteris negali uzsicinklinti ties vaikais, nes vaikai isauga, kuria savo gyvenimus. Darbas-kuryba yra viena is galimybiu sukurti sau alternatyva, pilnavertiskai gyventi, kai moters gyvenime ivyksta desningi pokiciai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 00:40)
Visu pirma vaikai nebutinai yra mazi. Zmones vaikais buna iki tol kol gyvi ju tevai.

Antra. As ne tamsta, mano mintys, teiginiai, anot jusu filosofija, yra neatsiejama mano gyvenimo dalis.

Kaip sakoma, ne zodziais, o realiais darbais pagrindziu, savo pozicija.

Sunus yra mano vaikas, kuri as pagimdziau. Dirbau visa savo samoninga gyvenima ir dirbsiu iki savo mirties, kiek isgalesiu. Ir kaifuosiu, kad savo saskaitas galesiu apmoketi pati.

ESu isitikinusi, kad moteris negali uzsicinklinti ties vaikais, nes vaikai isauga, kuria savo gyvenimus. Darbas-kuryba yra viena is galimybiu sukurti sau alternatyva, pilnavertiskai gyventi, kai moters gyvenime ivyksta desningi pokiciai.

ka jus ci akliedit, pasti su savim padiskutuojat, tai ko mane cituojat?
Atsakyti