Bring up the environment as follows
$ cd $HOME/src
$ vagrant up
Go have a coffee - this will take a while

Jie parašė 'eik kavos isgerti', o ne 'sedek visa diena mamkose'

Na ir gurmanė
9-10 mėnesių per metus valgau tik naminius, anytos laikomų vištų, kiaušinius, bet kai tenka pirkti parduotuvėje, jokio skoninio skirtumo nejaučiu (ir, beje, juoką keliai "laisvai laikomų vištų" kiaušiniai viduržiemyje). O "plastmasinių" pomidorų skonis didele dalimi priklauso nuo veislės, o ne nuo auginimo sąlygų. Pabandykite užsiauginti pomidorų iš parduotuvėje pirktų pomidorų sėklų. Jei pavyks, skonis bus toks pats.
Kai gaminu tiramisu, pagal receptą reikia būtent naminių kiaušinių.Bet kartą neturėjau tokių, gaminau iš parduotuvinių, išėjo taip pat gerai.
Mano vaikai ima iš giminaičių kaimiškus kiaušinius.Vištos laisvos, mato gaidį, kartais net vanagą ir lapę.Šeriamos KG kombinuotais pašarais.Pati atvežu.Tai kur čia ekologija?O jei atvirai, tai man ta ekologija didžiulis muilo burbulas.
Džiuljetą valgiau, pomidorų veislė, jei kas ne taip pagalvojote.Laikosi gerai, bet neskani.Paskutinio skynimo iš viso guminiai.Nebesodinsiu kitais metais.Man juoduliai patinka,auginau kažką, pamečiau pokiuką, nepamenu pavadinimo.
Ale, tuo mus mergos išmes iš čia,lieps eiti pas daržynikus-sodinykus
o ka daryti, jei kavos negeriu?
Papildyta:
keista, kai gamindavau tiramisu italu restorane dirbdama, tai ten jokiu kiausiniu nereikejo, nebent tu sausainius pati kepiesi? Kur ten jie dedasi?
Šnapsą gerk, jei kavos negeri.
Kiaušinių baltymai plakami iki putų,tryniai plakam atskirai , ir maišoma su maskarponės sūriu.Tokio kur nėra kiaušinių negaminau,net nežinau kaip gamintųsi.