Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 15:18)
Nu matai nuo aplinkos priklauso, cia rimti zmones dirba, ir tokiom blevyzgom neuziima, nezinau ar del to,kad mandagus zmones cia ar siaip bijo kaltinimu visokiais priekabiavimais,bet abejoju ar cia butu imanoma kalbos apie botoksines lupas unsure.gif , ypac musu kompanijoje,o restorane kai dirbau, zinoma daugiau snekedavom ir su vyrais, ir moterimis, nes visai kitokia darbo specifika.

Jei tu manai, kad as kalbu tokiom temom darbe, kaip forume tai tau visai kuku? doh.gif aplamai kas gyvenime kalba su bendradarbiais intymiom temom? Jei bendradarbiai manes imtu klausinteti, kaip jus kiek miegu su vyru ar pasakotis, kruis kokia mergina, meiluze susirado... tai zinok irgi ne kazin kas butu, tai jus taip kalbat gyvenime, tai net nezinau, keistoka... unsure.gif
Musu temos pokalbiu darbe oras, brexit, sportas, ivykiai mieste, siek tiek apie kitas salis su uzsienieciais pasnekam ,vieno kolegos mzona pagimde, tai siek tiek apie vaikeli pasnekam, nes jam vsiaks nauja pirmas vaikas, o mes su juo ir mokemes kartu, o daugiausia apie darba.
Papildyta:

HUMORISTĖ tu HUMORISTĖ mirksiukas.gif

kas tu pagal profesija, jei sakei, kad ne destytoja?
Papildyta:

nu zinok as irgi  mirksiukas.gif tik sneka buvo ne apie radima , ka pasneketi, o apie snekejimo dazni ir laika  mirksiukas.gif

Su tavim nesneka, nes kiekviena tema pradedi paklodes varyt. Matyt jau visi ten pasimoke.
Liudna, kai visa diena darbe sedi ir tegali korektiskai apie brexita ir sporta pasisakyt. Su rimtumu cia nieko bendro. Tik pati bandai tokia kauke primest.
Atsakyti
O kaip galima nebendrauti? Ir pasijuokiam ir patylim ir pasipykstam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 23, 14:53)
Dirbau su vyrais kabinete, bet kalbos budavo oho, zvengdavom iki apsimyzimo ir kalbet galejom apie viska. Nuo auto detaliu iki botoksiniu lupu. Jeigu lutuke darbe sneka kaip cia su mumis, visai nesistebiu, kad kolegos "labai nekalbus" biggrin.gif

Jo. Tas tiesa.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 23, 15:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72527436" data-time="1571830302"><div><p>Brestam vartotojo įkelta nuotraukaaha aha...perbrendę jau...tuoj pradesim džiūti, kaip ant medžių obuoliai žiemą vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Ne džiūnam,o konservuojamės.Pati sakei,visur ieškoti tik pozityvo.Tai,va grėbiu lapus,ir nešiaip sau grėbliu mojuoju,o meniškai grėbiu elegantiškais judesiais</p><p></p>

O jo jo jo jo...pozityvasssss...sakau isdziusim kaip gazelės ir straksėsim liaunos aplink daržus biggrin.gif
Atsakyti
Moteris kaip geras vynas, turi but subrendus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 23, 15:26)
Su tavim nesneka, nes kiekviena tema pradedi paklodes varyt. Matyt jau visi ten pasimoke.
Liudna, kai visa diena darbe sedi ir tegali korektiskai apie brexita ir sporta pasisakyt. Su rimtumu cia nieko bendro. Tik pati bandai tokia kauke primest.

Tu net neisivaiduoji jauciu kaip tu nusisneki arba specialiai trolini , bet man vis tiek juokinga biggrin.gif
Jie tarpusavyje taip snekasi, pvz dabar per pietu pertrauka aptarinejo kazkokio futbolo zaidejo ten zaidima, detales, as isejau pasivaikscioti. Pas mus grupeje yra 3 gana rimtai sportuojantys , 2 is ju treneriai ir kiti dar 2 dviratininkai gana i tai pasinere, ju dviraciai jauciu brangensi uz mano masina biggrin.gif , jau rasiau tai ir temos ju pagrinde buna apie tai, dar apie technologijas, hardware ir projektus, o del manes vengimo, tai atvirksciai, jei as nekalbu, mane pakalbina, paklausia kaip sekasi, kaip isikuriam naujam name, kaip vaikam sekasi ir t.t. problema nera del pokalbiu temu ar pacio kalbejmo, paparsciausiai kai dirbama, niekas nepliurpia, nori pasisneketi eini kur lauk is kabineto, kad netrukdyti kitiem, elementarus mandagumas. mirksiukas.gif
Jei dirbai kur palaidoj pabloj, kad ten daugiau pliurpet, nei dirbot, tai zinok, ne visur taip biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 23, 15:30)
O kaip galima nebendrauti? Ir pasijuokiam  ir patylim ir pasipykstam biggrin.gif

nu taip ir mes pasijuokiam per pasitarimus, pvz , kai daugiau pasisenkam,o darbo metu tyla dazniausiai buna, o pyktis dar neteko, kas dirbtu tokiam darbe, kur pysktamasi? blink.gif uztenka mandagumo ir i asmeniskumsu jokius neinam, botokso lupu, intymiu dalyku neaptarinejam. Personal space labai gerbiama cia ir vengiama kazkokiu temu, kur kazkas galetu ne taip ka suprasti.
Atvaziavus tik is LIetuvos i Airija man cia zmones pasirode 10 k mandagesni.

tai kur dirbi nepasakysi, paslaptis? bent sfera pasakyk, nereikia darbovietes pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 spalio 2019 - 15:35
Lutuke
https://m.demotyvaci...kalbejimas.html
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 16:31)
Tu net neisivaiduoji jauciu kaip tu nusisneki arba specialiai trolini , bet man vis tiek juokinga  biggrin.gif
Jie tarpusavyje taip snekasi, pvz dabar per pietu pertrauka aptarinejo kazkokio futbolo zaidejo ten zaidima, detales, as isejau pasivaikscioti. Pas mus grupeje yra 3 gana rimtai sportuojantys , 2 is ju treneriai ir kiti dar 2 dviratininkai gana i tai pasinere, ju dviraciai jauciu brangensi uz mano masina  biggrin.gif , jau rasiau tai ir temos ju pagrinde buna apie tai, dar apie technologijas, hardware ir projektus, o del manes vengimo, tai atvirksciai, jei as nekalbu, mane pakalbina, paklausia kaip sekasi, kaip isikuriam naujam name, kaip vaikam sekasi ir t.t. problema nera del pokalbiu temu ar pacio kalbejmo, paparsciausiai kai dirbama, niekas nepliurpia, nori pasisneketi eini kur lauk is kabineto, kad netrukdyti kitiem, elementarus mandagumas. mirksiukas.gif
Jei dirbai kur palaidoj pabloj, kad ten daugiau pliurpet, nei dirbot, tai zinok, ne visur taip  biggrin.gif

....pasake lutuke, kuri istisas darbo valandas praleidzia tarskindama SM biggrin.gif
Man tikrai neidomu, kas ten tokie pas tave dirba, bet tu tokia rimta apsimeti, kad net juokas ima. Geda pripazint, kad esi nuoboda ir tiek, arba tiesiog nedatempi iki ju su savo ezoteriniais pomegiais ir vedine filosofija. O dar prasedejus namie 10 metu, uzsifarsiravus tarp puodu ir dulkiu sluostinejimo. Normalioj komandoj bendravimas gyvas, su juokeliais ir viskuo, o ne kaip numireliu. Bet greiciau tu jiem net neidomi, nes paprastai randama tokiu temu, kur visi gali pasneketi, o visais mandagumais ir aptakumais tik pridengiamos tuscios saltos sielos. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 23, 16:42)

Omg kaip taikliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 23, 16:47)
....pasake lutuke, kuri istisas darbo valandas praleidzia tarskindama SM biggrin.gif
Man tikrai neidomu, kas ten tokie pas tave dirba, bet tu tokia rimta apsimeti, kad net juokas ima. Geda pripazint, kad esi nuoboda ir tiek, arba tiesiog nedatempi iki ju su savo ezoteriniais pomegiais ir vedine filosofija. O dar prasedejus namie 10 metu, uzsifarsiravus tarp puodu ir dulkiu sluostinejimo. Normalioj komandoj bendravimas gyvas, su juokeliais ir viskuo, o ne kaip numireliu. Bet greiciau tu jiem net neidomi, nes paprastai randama tokiu temu, kur visi gali pasneketi, o visais mandagumais ir aptakumais tik pridengiamos tuscios saltos sielos.  mirksiukas.gif

Kas idomiausia tai esu visai priesingas zmogus, nei tu isivaizduoji biggrin.gif

Kokioj tu ten normalioj komandoj dirbai? lotuliukas.gif man taip neatrodo is jusu pokalbiu temu, kazin ar jie tave gerbe? komanda kokiam autoservize skiriasi nuo komandos, kur atleikami mosklini atyrinejima mirksiukas.gif

Neisivaiduoju ka su tavim butu galima kalbetis, kad nei rasytinio teksto tu nei skaitai nei suvoki, nors siaip gyvenime neturiu probelmu nei su jokiu mzogum pasiklabeti lotuliukas.gif
Pagal tavo logika iseina, kad as tokia neidomi tai jie ir taprusavyje mazai bendrauja ir tokiom temom? lotuliukas.gif is kersto man jauciu ar ne? lotuliukas.gif

Ne, mandagumas yra labai faina, tai atstumo islaikymas ir maloni atmosfera darbe, kai nera kaip sako Montekrista pykciu kazkokiu, apkalbu, lindymu ir t.t. , ko matyt jus nesuprasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 23, 15:26)
Pomidoru gurmanems siulau seklu isigyti cia
https://www.mountainseed.no/
Brangokai, bet tikrai verta.

Oi, ačiū, reikės "prasišniot"
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 23, 16:47)
Omg kaip taikliai biggrin.gif

tikrai tiksliai paie tave ir tavo bendradarbsiu, su kuriais nuolat plepejot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 16:59)
tikrai tiksliai paie tave ir tavo bendradarbsiu, su kuriais nuolat plepejot  mirksiukas.gif

Niekur nerasiau, kad nuolat mirksiukas.gif
Gali vartytis kaip nori, bet pakankamai jau esi cia pripasakojus, ir kaip vyro neina prakalbint, ir kaip draugiu nebeturi su kuo pasneket, ir net darbe tenka tylet. Aciu dievui mane supa zmones, su kuriais galima kalbetis apie daug ka. Ir matyt tik ti gali isvartyt, kad "apie dauga ka" reiskia lindima i triusikus. Bet, kaip sakoma, kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lutuke rase, kad net autobusu stotelej zmones kalbina.
Jei ji dirba - tai isivaizduoju ka apie ja galvoja bendradarbiai ir aplamai kokie kaimynai - o , ta glusa ateina.
Atsakyti