Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

tu pas mus labai stipri ant statistikos, tai skaau, prasibėk per temas, kur nevaisingos bėdavojasi ir padaryk greitai apklausėles miestietės jos ir kaimietės
nu ir žinosim, medalį tau duosim, ką čia dabar sausai kabinėjies?

Kadangi as stipri ant statistikos, tai per temas nebegsiu, nes ne taip statistika renkama. :) 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 17:18)
tikrai? o gal tu buvai geresnė? nepagalvojai? dabar gi seki cambalinės pėdom, net vartoji jos žodžius, pvz. parašei Lutukei "inkšti". Juk tai tos debilės žodžiai.
Kiekvienas normalus žmogus kažkiek slepiasi, pamaišo faktų, gi ir tu nepasirašei RRRR, o Mylimukė, ania? Gimtadienio savo neišviešini? Nervyjies, kai pabaksnojau tau biškį biggrin.gif  mirksiukas.gif

As taves neatsimenu is tu laiku. Reiskiasi slypejai kazkus kitose temose, nes zinojai kad nepritapsi prie linksmos senosios gvardijos.
Dabar atejo tavo zvaigzdziu valanda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 spalio 2019 - 16:42
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 17:25)
Tai tu teigi, kad yra kazkokia tendencija. Mol gatvemis vaikstancios maziau vaisingos. Pageindimo nebus, aisku. smile.gif 

nu taip yra, kur daugiausia problemu su vaisingumu?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 17:26)
aš ir nekalbu apie tai, ką tu buvai rašiusi

Vadinasi prisipazinai ka tik, kad specialiai mane ciokinai.
Liudnas gyvenimukas tavo, kad kitais tenka tiek dometis, ania, pupule? lady.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 17:26)
As tyciojuos? Tu ilindai su savo keista pasaulėžiūra mol darbas - by.bis,  svarbu save myleti. Tai ir sukioju pirstu palei smilkini.

o kaip pavadinti kreipini asile? draugiskas gal? taip tave gal vyras vadina? biggrin.gif

Tai as ta ir sakau,kad tau atrodo visi kiti durni, urie masto kitiap nei tu ar ne?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 17:29)
Tu esi energetinis vampyras. Forumas tau - gera maitinimosi terpė.

lotuliukas.gif sunku tikriausiai gyevnti, kai esi uz save neatsakanti ir savo gyevnimo nevaldanti auka?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 17:39)
Liudnas gyvenimukas tavo, kad kitais tenka tiek dometis, ania, pupule?  lady.gif

nail.gif sakai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 17:42)
o kaip pavadinti kreipini asile? draugiskas gal? taip tave gal vyras vadina? biggrin.gif

Tai as ta ir sakau,kad tau atrodo visi kiti durni, urie masto kitiap nei tu ar ne?
Papildyta:

lotuliukas.gif sunku tikriausiai gyevnti, kai esi uz save neatsakanti ir savo gyevnimo nevaldanti auka?
Papildyta:

nail.gif sakai? biggrin.gif

Taip tave vadinu AŠ biggrin.gif
O vyrui sakau - eik tu bl nebaraška bungį biggrin.gif biggrin.gif

Tu gali sau leisti taip pasakyti vyrui, nebijodama gauti i snukį?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 17:45)
Taip tave vadinu AŠ  biggrin.gif
O vyrui sakau -  eik tu bl nebaraška bungį  biggrin.gif  biggrin.gif

butu keista gyventi su vyru, jei jo bijotum, ar bijotum zodi pasakyti unsure.gif bet siaip nekeikiu zmoniu , nu kartais pasakau ar tau visai kuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 17:32)
As taves neatsimenu is tu laiku. Reiskiasi slypejai kazkus kitose temose,  nes zinojai kad nepritapsi prie linksmos senosios gvardijos.
Dabar atejo tavo zvaigzdziu valanda  biggrin.gif

daug temų buvo, nereikėjo dėl vieno vyruko kapotis biggrin.gif aš esu tavo niką mačiusi, užkliūvantis jis toks, ne tiek jau ir daug papiktintų nikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 17:45)
Taip tave vadinu AŠ  biggrin.gif
O vyrui sakau -  eik tu bl nebaraška bungį  biggrin.gif  biggrin.gif

Jai nei keiktis nereikia, parvirsta aukstielninkas nuo tokios zodines diarejos "po spaudimu".
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 17:50)
butu keista gyventi su vyru, jei jo bijotum, ar bijotum zodi pasakyti  unsure.gif bet siaip nekeikiu zmoniu , nu kartais pasakau ar tau visai kuku  biggrin.gif

Tu? Nesikeiki? biggrin.gif
Oi negaliu biggrin.gif paskutinė sapožnikė buna kartais, o sako 'as nesikeikiu'

Negaleciau gyvai bendrauti su tavimi. Po pirmo pusvalandzio apsisukciau ir nueiciau. Per didelė tryda esi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 17:39)
Vadinasi prisipazinai ka tik, kad specialiai mane ciokinai.
Liudnas gyvenimukas tavo, kad kitais tenka tiek dometis, ania, pupule?  lady.gif

nu kad neliūdnas, kaip tik labai linksma man dabar bigsmile.gif kad kai nesivaldei, nes tau bloga diena buvo ir užvarei ant manęs negražiai nepelnytai, užėjau į tavo profilį ir vualai, radau RRRR biggrin.gif
tuoj nusiųsiu tave Lutukei, nes ir ant jos varai. Nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 17:51)
daug temų buvo, nereikėjo dėl vieno vyruko kapotis biggrin.gif aš esu tavo niką mačiusi, užkliūvantis jis toks, ne tiek jau ir daug papiktintų nikų biggrin.gif

Papiktintų?
Ka tai reiškia?
Atsakyti