Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 17:10)
Tame ir esme. Taip bijai pasirodyt neteisi ir ne tokia protinga, kad kovoji, ardaisi uz kiekviena posta, kad tik tavo zodis butu paskutinis.

Pasirodyti is vis niekaip nebijau, buti neteisi irgi nebijau, man labai patinka zmones su priesinga nuomone, bet tokie, kurie sugeba argumentuotai, kulturingai sneketi, netgi noretusi,kad kas kazkaip kitaip mane itikintu del kai kuriu dalyku, butu patogiau gyventi biggrin.gif
O del protigumo, tai velgi man ne 5 m, kad buciau priklausoma nuo jusu nuomone apie mane, zinau savo proto pajegumus. Nu nesu matomai labia kvaila , jei dirbu,ka dirbu ar ne? biggrin.gif Nors ir pries 3 m kvaila neisjauciau biggrin.gif Ci ane kosk nuoplenas, kuriuo didziuociausi, tai genai tik, nuo vaiksytes buvau gana protinga, bet prota spats saviame, kaip jau rasiau gyvenime ne kazin ka aprendzia, tai nelabia zinau ko tu ji vis kisi? ci akaip buti pvz grazia? nu grauzus zmogus pvz ir ka ?
Jei noreciau pasirodyti kazkokia tai bendrauciau siek tiek kitaip, nemanai?

Paparsciausiai kai APIE MANE rasinejat nesamones atrodo juokinga, paneigiu ir tiek, o kad jum tiek rupi mano gyvenmimas, tai jau nezinau, ci ajusu reiktu klausti. i rkodel kas ryta tau atejus ci ariekai man kazka brudno parasyti, kaip ir Moonte uzejus butina pamineti kazkokaip slyskciai mane. Cia jau i savo vidu turit ziuretis, ka jumyse kabinu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 16:32)
Anksciau forumas buvo daug nuosirdesnis, zmogiskesnis, dabar turi kur kas daugiau priezasciu meluoti. Juolab, prisipazinai, kad esi linkusi tai daryti smile.gif  ypac, kai pati visas is eiles ciokini  rolleyes.gif

tikrai? o gal tu buvai geresnė? nepagalvojai? dabar gi seki cambalinės pėdom, net vartoji jos žodžius, pvz. parašei Lutukei "inkšti". Juk tai tos debilės žodžiai.
Kiekvienas normalus žmogus kažkiek slepiasi, pamaišo faktų, gi ir tu nepasirašei RRRR, o Mylimukė, ania? Gimtadienio savo neišviešini? Nervyjies, kai pabaksnojau tau biškį biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 17:14)
Kiek tokiu nevaisinguma gydosi? smile.gif 

ka tu vadini gydymusi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 24, 16:55)
Neminek Dievo vardo be reikalo.
Kai sekso ner - tai is kur pas tave vaiku bus, jei nesisaugai. Va ir visas ats.

pragydo mat dievobaimingoji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 17:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72528122" data-time="1571920159"><div><p>ir kiek tokių nevaisingumą gydosi? nu bet rimtai vartotojo įkelta nuotraukao kaime žiūrėk net asocialai, išgėrinėjantys kepa vieną po kito vaikelius vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kiek tokiu nevaisinguma gydosi? smile.gif </p>

gali vien šiasme forume pasiskaičiuoti ir mums po to tiksliai parašysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 15:40)
aš apie tas nevaisingas šeimas šiaip jau. Vien šioje temoje 2 su endometrioze, o temutė tai su mažai narių. Nevaisingumo problema gana didelė ir didėja pasaulyje, ir pažiūrėk kiek tokių tarp atrodo tvarkingų šeimų, normalių, miestiečių, kur visi patogumai, švara, higiena ir t.t.

Ne. Tu rašei : NETGI aspcialios seimos bla bla bla

Ne. Vat butent asocialios šeimos daugiausiai ir gimdo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 17:22)
Ne. Tu rašei : NETGI aspcialios seimos bla bla bla

Ne. Vat butent asocialios šeimos daugiausiai ir gimdo.

taip ir rašiau. Nors neteigiau, kad asocialių šeimų nebūna nevaisingų, aišku būna, bet šiaip jau statištiškai gimdo jie labai neblogai rolleyes.gif
tuo tarpu iš tų miestietiškų, tvarkingųjų asfaltinių oi ne kiekviena vaisinga, ne kiekviena
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 17:18)
tikrai? o gal tu buvai geresnė? nepagalvojai? dabar gi seki cambalinės pėdom, net vartoji jos žodžius, pvz. parašei Lutukei "inkšti". Juk tai tos debilės žodžiai.
Kiekvienas normalus žmogus kažkiek slepiasi, pamaišo faktų, gi ir tu nepasirašei RRRR, o Mylimukė, ania? Gimtadienio savo neišviešini? Nervyjies, kai pabaksnojau tau biškį biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tu esi totaliai nenormali, jeigu manai, kad as jaudinuosi, jog atseit isviesinai ta, ka as pati cia buvau rasius.
Atsakyti

pragydo mat dievobaimingoji biggrin.gif
Papildyta:
gali vien šiasme forume pasiskaičiuoti ir mums po to tiksliai parašysi 4u.gif

Tai tu teigi, kad yra kazkokia tendencija. Mol gatvemis vaikstancios maziau vaisingos. Pageindimo nebus, aisku. :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 17:24)
Tu esi totaliai nenormali, jeigu manai, kad as jaudinuosi, jog atseit isviesinai ta, ka as pati cia buvau rasius.

aš ir nekalbu apie tai, ką tu buvai rašiusi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 16:23)
Tai tu manai , kad visi kas nesutinka su tavim yra asilai?  Taip, mano nuomone, svarbiausia meile sau aplinkiniam, tu turi teise galvoti kitaip, as del to is taves nesiruosiu tyciotis. Be to as ir isssakiau argumentus, o jei neturi ka atsakyti ir temoki tyciotis, gal nei nepradek klausti? mirksiukas.gif

As tyciojuos? Tu ilindai su savo keista pasaulėžiūra mol darbas - by.bis, svarbu save myleti. Tai ir sukioju pirstu palei smilkini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 spalio 2019 - 16:26
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 17:25)
Tai tu teigi, kad yra kazkokia tendencija. Mol gatvemis vaikstancios maziau vaisingos. Pageindimo nebus, aisku. smile.gif </p>

tu pas mus labai stipri ant statistikos, tai skaau, prasibėk per temas, kur nevaisingos bėdavojasi ir padaryk greitai apklausėles miestietės jos ir kaimietės
nu ir žinosim, medalį tau duosim, ką čia dabar sausai kabinėjies?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 16:40)
forumas nera nei draugiskas, nei nedraugiskas, jame bendrauja zmoens, kaip bendrauja tap ir yra, nereikai kaltinti misitiniu forumu...

Tu esi energetinis vampyras. Forumas tau - gera maitinimosi terpė.
Atsakyti