tu cia taip isivaizduoji, kad daug ka ismanai, ir net neprileidi minties, kad ir kiti gali ismanyti , o tu gali klysti, bet tai tavo kelias tau juo ir eiti.
As nemanau, kad ismanau daug ka. Ismanau tai, ka studijavau ir ka dirbu. Dar dalykus, kuriais dometis mane priverte gyvenimas ir tuos, kurie man idomus, tad pati daug laiko tam skiriu.
Siaip cia yra pilna nariu, kurios turi ziniu visiskai man nepasiekiamose temose. Ir tas akivaizdziai matosi. Smagu skaityt tokius komentarus.
Tu tikrai kartais labai isitikinusi sneki temomis, kuriose realiai nieko nerauki ir dar akis draskai tiems, kas zino.
Niekad nerasiau, kad nuosavam. Vilniuj vos ne centre butu biski brangoka
O darzai sklypuke, visai salia Vilniaus .
Maisto bankui neperku, padedu kuom noriu kuom galiu be akciju.
Skaidriausia yra duoti zmogui tiesiai i rankas tam, kam is tiesu reikia.
Ar matet filmuka? Grazi ta musu sostine vis tik
https://youtu.be/KdPCxj1Yd2U
As tau az parasiau. Nematei kaip suprantu.

Maisto bankui neperku, padedu kuom noriu kuom galiu be akciju.
Skaidriausia yra duoti zmogui tiesiai i rankas tam, kam is tiesu reikia.
Ar matet filmuka? Grazi ta musu sostine vis tik

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/KdPCxj1Yd2U'>https://youtu.be/KdPCxj1Yd2U</a></p></div></blockquote><p>As tau az parasiau. Nematei kaip suprantu.

Nerode jokiu nauju zinuciu, bet jau radau

Niekas manes dabar jau neitikins, kad gyvenantys gatveje - vargšai. Niekas niekada. Cia toks gyvenimo budas ju. Laisva valia pasirinktas.
Kazkas siaubingo. Kas ju galvose dedasi...

aciu ,kad informavai, buciau nesusipratusi, ir dazniau pakartokit, kad vis nepamirsciau

Papildyta:
Nesuprantu kam detis tuo, kuo nesi.
Visai nenuostabu kodel tokiam " darbukyje" neva vadove vaiksto su tympem ir suknele ir vyrai menedzeriak su sortais ir maikem.
taip vaiksto ir dar idomiau daugumoje tokiu kompaniju, jaunimas gi pagrinde dirba

man tai juokingiau,kai tu vaizduoji kazka suprantancia

ne, bet cukinijas praktiškai kasdien valgom

Lutuke paskaicius tai pries akis stojasi vaizdas, kad pasalpu nieks nebemoka, kokia uzimtumo tarnyba nusiunte i pradedanciuju kompu kursus, tai ta dabar patapo " visazine programuotoja".
kompus pirziuri, jis system administrator geriausiu atveju, ne software developer, tai vissikai skirtingi darbai

baik tu, as is vis niekur nedirbu,kokie dar kursai? pasalpas gaunu ir gyvenimu dziaugiuosi

Bet tai kad lutuke nusipeza - aisku visiem

Taks, mano žvėris šiuo metu kompiliuoja su visual basic, praėjusiais metais rašė metu darbo projektą (ir kompiliavo matematikos testo programėlę) pascal. Pradėjo nuo scratcho, po to gilinosi beveik 3 metus ir žaidė su EV3. Dabar (su mokyklos vadovybės palaiminimu) organizuoja VEX būreli mokiniams. Papildomai mokosi kurti su Unity, Wix. Bandė kramtyti html, kol kas padėjo į šoną.
Bet rašyti normaliai taisyklingai ir gramatiškai nemoka

Cambala,
Tvarkyti kompus ir atnaujint programas tai ne programavimas, tiek as suprantu, bet lutuke apsijuoke.... 10 metu smirdo namie ir pyst sove i programeriu aukstumas

tavo pirmas siandien postas

ir kuom as apsijuokiau jei taip yra?

Papildyta:
<div>
<p>Lutuke paskaicius tai pries akis stojasi vaizdas, kad pasalpu nieks nebemoka, kokia uzimtumo tarnyba nusiunte i pradedanciuju kompu kursus, tai ta dabar patapo " visazine programuotoja".</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ir dar kas man krito į akis.Tai jos rašyba, tiksliau beraštiškumas.Žmogus su keliais aukštaisiais negali daryti tokių gramatinių klaidų, stiliaus taipogi.Vartoja žodžius, kurie yra nevartotini, barbarizmus visokius.</p>
<p>Aš nekalbu apie praleistas,sumaišytas ar neįrašytas raides.Mes visos tą darome, kas per skubėjimą, kas per išsiblaškymą.Ir dar nuolat pabrėžiama, kad ji itin išsimokslinusi.Va, tas nemaloniai nuteikia.Jei kam kils klausimų, aš be aukštojo išsilavinimo, profkinė.</p>
<p>Mylimuke, nuostabus rytas

<p>Šiandien vyks Maisto banko akcija.Kaip jūs į tai žiūrite?</p>
kaip lt kalba surista su mano dabartiniu issilavinimu(airisku) ir darbu?

kas man neleidzia rasyti forumuose kaip noriu?

kur as tai pabreziu?

jus su tais turi, privalo, atrodot labai juokingai ir labai isispraudusios mastyma i narva

neigiamai labai ziuriu.