Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 25, 12:37)
tavo pirmas siandien postas lotuliukas.gif

ir kuom as apsijuokiau jei taip yra?  bigsmile.gif kas butu jei pamatytm, kur dirbu ir kuom dirbu?atsiprasytum uz viska?  bigsmile.gif
Papildyta:

kaip lt kalba surista su mano dabartiniu isisilavinimu ir darbu?
kas man neleidzia rasyti forumuose kaip noriu? lotuliukas.gif

kru as tai pabreziu? lotuliukas.gif

jus su tais turi, privalo, atrodot labai juokingai ir labai isispraudusiso mastyma i narva  mirksiukas.gif nu va matot, pati be ausktojo, tai ka zinai ka tose ausktosiose moko? lotuliukas.gif

neigiamai labai ziuriu.

Tiesiog tu akivaizdžiai nemokytina. Neimli. Nenori mokytis, tobulėti. Todėl ir atrodo, kad darbas neaiškus, tokio žmogaus samdyti niekas nenorėtų.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 25, 08:41)
<p>Nuperku ir aš.Geriau yra duoti nei prašyti.
</p><p>Bet kai šalia yra neįgaliųjų draugija, matau kokie žmonės ateina davinių.Yra tokių, kuriems tie krepšiukai tikras išsigelbėjimas, bet matau ir tokių ir su tokiomis mašinomis atvažiuojant, tai ką aš žinau. vartotojo įkelta nuotrauka.
</p><p>Gal geriau sudarysiu lauknešėlį savo draugei, kuri sunkau laikosi.Tada žinosiu,kad niekur nenubyrės pro šalį
</p><p>.Aukojimas, dalijimasis yra geras dalykas, tik reikėtų daugiau skaidrumo.
</p>

Zinau ne viena seima gerai gvenanci ir einancia i maisto banka pasiimti daviniu. Tai yra kazkas tragisko, valstybe turi uztirkinti,kad sveiki, suauge zmones gautu pakankamai lesu pragyvenimui,kad dribtu ir uzsidribtu, cia kaip koks pokaris, baisu. Remti galima kokiais kuponais, kur zmogus, nusipirks ka nori, zmones, kruie papuole i bed alaikinai, o ne pastoviai, auginama parazitu visuomene...cia yra zmogaus orumo zeminimas, duganas visiskas...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 25, 09:21)
As nemanau, kad ismanau daug ka. Ismanau tai, ka studijavau ir ka dirbu. Dar dalykus, kuriais dometis mane priverte gyvenimas ir tuos, kurie man idomus, tad pati daug laiko tam skiriu.</p><p>Siaip cia yra pilna nariu, kurios turi ziniu visiskai man nepasiekiamose temose. Ir tas akivaizdziai matosi. Smagu skaityt tokius komentarus. </p><p>Tu tikrai kartais labai isitikinusi sneki temomis, kuriose realiai nieko nerauki ir dar akis draskai tiems, kas zino. </p>

kaip tu elemenatraiu dalyku net ensupranti, ka reiskia zino? pagal tavo pasauleziura ar pagal mano?
as neikad nesneku apie temas, kuriu nezinau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 12:31)
ne, bet cukinijas praktiškai kasdien valgom biggrin.gif

as pasigendu Airijoej dideliu cukiniju, ci apopuleriausios tos maziukes dar nesuaugusios, o man skaniau dideles, gal kad taip ipratusi.
bet siaip megstu beveik vsias darzoves ir vaisius, ir cukinj alabai patinka.

mastau pirkti slow cooker pot, gal kas turit, girdziu gerus atsiliepimus, turetu skaniai gautis darzoviu troskiniai.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 25, 12:33)
Papildomai mokosi kurti su Unity, Wix. Bandė kramtyti html, kol kas padėjo į šoną.

Bet rašyti normaliai taisyklingai ir gramatiškai nemoka smile.gif Kol kas lietuvių k. vidurkis 7,54.

mokosi unity ir padejo i sona html, tai juk html palyginus su Unity vaiku zaidimai biggrin.gif

mano vidurkis ir egzai buvo 8 uz lietuviu kalba, bet tai buvo pires 20+ m, dabar visai sugedau lotuliukas.gif jei ne sis forumas is vis gal nebemokciau rasyti lotuliukas.gif o isiap man vsiai dzin, kas nori supranta, ka rasau... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 25, 12:40)
Tiesiog tu akivaizdžiai nemokytina. Neimli. Nenori mokytis, tobulėti. Todėl ir atrodo,  kad darbas neaiškus, tokio žmogaus samdyti niekas nenorėtų.

del to kad jusu neklausau, neieiciu pasauleziuros ir nepradedu lietuvsikai taisyklingai rasyti,tokia isvada padarei? lotuliukas.gif
nu matot, kaip jums blogia atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Taip, tavo bukas užsispyrimas labai akivaizdus. Tokių nelanksčių niekas nenori.
Atsakyti
nu ka einu heloween'o darbe svesti tongue.gif ikelsiu paskui gal foto i Fb, galesit Aimejos paklausti, kaip atrodziau ,ka apsirengusi buvau, siaip ji jau senai zino kur dirbu tikriausiia, jei sake mato mane FB. mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

as neikad nesneku apie temas, kuriu nezinau

Nu jo, pagal tave tai uztenka koki pseudomokslo straipsni perskaityti arba paziureti video su storu isminciumi ir tu tema jau zinai, tad gali drasiai sneketi.

Tu kartais kai keli savo saltinius, tai varge vargeli, geriau tu ju isvis neskaitytum, eitum kokiu pritupimu padaryti. O dabar kemsi galva kazkokiais kliedesiais. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 25, 12:28)

aciu ,kad informavai, buciau nesusipratusi, ir dazniau pakartokit, kad vis nepamirsciau  biggrin.gif ir aciu ,kad to demesio suteiket smile.gif

Nepergyvenk, ne tu viena čia tokia
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 25, 12:52)
nu ka einu heloween'o darbe svesti  tongue.gif  ikelsiu paskui gal foto i Fb, galesit Aimejos paklausti, kaip atrodziau ,ka apsirengusi buvau, siaip ji jau senai zino kur dirbu tikriausiia, jei sake mato mane FB.  mirksiukas.gif

Niekam nerūpi tas tavo FB
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 25, 11:33)
Taks, mano žvėris šiuo metu kompiliuoja su visual basic, praėjusiais metais rašė metu darbo projektą (ir kompiliavo matematikos testo programėlę) pascal. Pradėjo nuo scratch’o, po to gilinosi beveik 3 metus ir “žaidė” su EV3. Dabar (su mokyklos vadovybės palaiminimu) organizuoja VEX būreli mokiniams. Papildomai mokosi kurti su Unity, Wix. Bandė kramtyti html, kol kas padėjo į šoną.

Bet rašyti normaliai taisyklingai ir gramatiškai nemoka smile.gif Kol kas lietuvių k. vidurkis 7,54.

Vaikai turi buti tobulesni uz tevus. Tuo ir dziaugiuosiu.
Ka tu cia parasei - man tamsus miskas.
Sunus grizes kompe mirksta, o man neidomu, nk nesuprantu.

Lietuviu vidurkis normalus, sakyciau.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 25, 11:52)
nu ka einu heloween'o darbe svesti  tongue.gif  ikelsiu paskui gal foto i Fb, galesit Aimejos paklausti, kaip atrodziau ,ka apsirengusi buvau, siaip ji jau senai zino kur dirbu tikriausiia, jei sake mato mane FB.  mirksiukas.gif

As fb zinau durneliu, kurie pasirase kad dirba direktoriais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 25, 13:04)
Vaikai turi buti tobulesni uz tevus. Tuo ir dziaugiuosiu.
Ka tu cia parasei - man tamsus miskas.
Sunus grizes kompe mirksta, o man neidomu, nk nesuprantu.

Lietuviu vidurkis normalus, sakyciau.

Man irgi jau tamsus. Aš galiu nebent padeti sudėlioti algoritmus, procesus. Rašyti jau nelabai ką ir pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 25, 11:53)
arba paziureti video su storu isminciumi

Kaip tu dristi vedu satja taip vadint?😂
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 25, 11:52)
nu ka einu heloween'o darbe svesti  tongue.gif 

Ant tiek demesio stoka, kad net sumaisei laika?
Helowynas uz savaites, gluse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 25, 13:27)
Ant tiek demesio stoka, kad net sumaisei laika?
Helowynas uz savaites, gluse.

matosi, kad niekur nedirbi biggrin.gif
Kalėdos irgi 25, o darbo kolektyvuose žmonės ir 19 švenčia biggrin.gif
Atsakyti