Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 15:01)

tai,akd ne, zmogus tik raso apie papildus, domisi, naudoja, is kur isdygo platinimas, vietoj to ,kad parasytum, jog susimaisei,suklydai, toliau dergiesi.

Klausyk, gluse, tu zinai kas ka per az susirasineja?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 15:06)
Tai jo, nusipirkdavai  interu ir platinai visur. Net SM per az.

pateik įrodymą, kad kažkas iš manęs tiesiogiai pirkosi, o ne iš tos parduotuvės, bjaurybe prakeikta
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 16:08)
Klausyk, gluse, tu zinai kas ka per az susirasineja?

Nuostabus kreipiniai, pilni pozityvizmo ir ramybes biggrin.gif
tai nejaugi tau vienai tik siule is viso forumo, ir to negali net irodyti?
ot platintoja vienu klientu apisriboja biggrin.gif
Be to as zinau tavo kliedesiu lygi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 14:42)
vat butent, vakaru kultura atnese, jaunystes kulta, kai buti jaunu norima bet kokia kaina, kad ir tik imituojant ta jaunyste, senatve pateikiama, kaip kazkoks blogis, zili plaukai, rauksles, viska reikia slepti,

Senatve aisku blogis.
Seni automobiliai, elektronika turi buti utiliuojami, seni arkliai - uzmigdomi ar nusaunami, seni baldai sudeginami, ir t.t.

Tik senas vynas ir konjakas yra vertybe.

Paskutiniai skaityti straipsniai:
70+ metu Pugaciova atrodo kaip jauna mergaite,
Mama giriasi, kad su sunumi atrodo kaip sesuo su broliu.

Taip pastatomas atskaitos taskas. Tarp graziu ir bjauriu dalyku...

Manau, kadd jus tuos visos pasensit... horrmonu neegeriat saujomis, tai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 15:10)
pateik įrodymą, kad kažkas iš manęs tiesiogiai pirkosi, o ne iš tos parduotuvės, bjaurybe prakeikta

As kalbu apie save. Jei siuntei man i az tuos savo taukus su kaina, galiu galvoti kad platini ne tik man.
Nes anoks cia stebuklas omega 3 taukai, kai visose vaistinese ju buvo. Pas tave pigiau. Ir ka? As geriau pirksiu vaistinej, o ne pas bobule is sm.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 15:14)
As kalbu apie save. Jei siuntei man i az tuos savo taukus su kaina, galiu galvoti kad platini ne tik man.
Nes anoks cia stebuklas omega 3 taukai, kai visose vaistinese ju buvo. Pas tave pigiau. Ir ka? As geriau pirksiu vaistinej, o ne pas bobule is sm.

kieno ta kaina? mano, man mokėtum ją ar parduotuvei, bjaurybe tu prakeikta?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 29, 16:13)
Senatve aisku blogis.

matau ir tave paveike tas vakaru virusas biggrin.gif Senatve blogis, tik kai netobuleji, kai degraduoji, nes kas belieka senatveje tik kunas pasenes..
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 16:14)

tai taip ir sakyk,kad ne taip supratai, kam dabar sneketi vejus ? sakyk nesigaudau as tuose internetinese parduotuvese, man pasiule nusipirkti is interneto pigiau, bet nesupratau, pamaniau, kad is jos, kam tiek metu sita neigti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 15:15)
kieno ta kaina? mano, man mokėtum ją ar parduotuvei, bjaurybe tu prakeikta?

Nebesidraskyk, visai nebesivaldai. Juk puikiai turetum atsiminti ka man siulei ir uz kiek.
Ir nebesivartyj su ta ala int parduotuve. Slykstu jau nuo tavo vartymosi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 16:18)
Nebesidraskyk, visai nebesivaldai. Juk puikiai turetum atsiminti ka man siulei ir uz kiek.

tai visgi siule is jos pirkti, pervesti pingus i jos saskaita ar grynais atiduoti? ir kaip siule papildus tau perduoti ?
tai visgi sugebesi rasti zinute pas save ar tai tau per daug sudetinga irgi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 15:17)
matau ir tave paveike tas vakaru virusas  biggrin.gif Senatve blogis, tik kai netobuleji, kai degraduoji, nes kas belieka senatveje tik kunas pasenes..

Senatvine demencija turbut yra tobulejimo pikas. Jei kunas supuva tai ir smegenys puva.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 15:18)

įrodyk dabar viską šmeižike, bjaurybe tu prakeikta kvadratu!
kur ten buvo mano kaina???????
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 15:41)
įrodyk dabar viską šmeižike, bjaurybe tu prakeikta kvadratu!
kur ten buvo mano kaina???????

Tu man atsiuntei nuoroda kaip atrodo dezute , parasei kad pas tave ta omega pigiau nei nurodyta tenai.
Ilgai dar inksi? Gi sutrauks visai 4u.gif .
Atsakyti