Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 15:53)
Tu man atsiuntei nuoroda kaip atrodo dezute , parasei kad pas tave ta omega pigiau nei nurodyta tenai.
Ilgai dar inksi? Gi sutrauks visai 4u.gif .

ką????????? prakeikta parazite, staigiai įrodyk savo briedus!!!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 15:59)
ką????????? prakeikta parazite, staigiai įrodyk savo briedus!!!

Jau buciau ikelus tavo tas az - su tuo ka man siulei, ir paskui su kazkokia int parde is amerikos( tik ne ta, kuria aktualijose kelei). Per daug zinuciu reiskias buvo, nauju nepaskaitysi, jei vietos mazai.
Juk pati irgi nebeturi tu az. Nes tikrai butum ikelus ta kita zinute su parde.
Bet tu purtykus kiek nori - abi zinom kad omega taukus man siulei asmeniskai pigiau nei buvo prie tos nurodytos kainos.
Melage. Vieno nesuprantu - platini ar platinai, tai ko cia vartaisi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 16:06)
Jau buciau ikelus tavo tas az - su tuo ka man siulei, ir paskui su kazkokia int parde is amerikos( tik ne ta, kuria aktualijose kelei). Per daug zinuciu reiskias buvo, nauju nepaskaitysi, jei vietos mazai.
Juk pati irgi nebeturi tu az. Nes tikrai butum ikelus ta kita zinute su parde.
Bet tu purtykus kiek nori - abi zinom kad omega taukus man siulei asmeniskai pigiau nei buvo prie tos nurodytos kainos.
Melage. Vieno nesuprantu - platini ar platinai, tai ko cia vartaisi?

kaip ne tą kėliau aktualijose??? dar drįsti meluoti šavala tu prakeikta, tavo melas tau sugrįš tūkstanteriopai, būsi tūkstanteriopai daugiau šūdais apdrapstyta nei dabar bandai mane šmeižti, parazite tu neraliuota
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 16:09)
kaip ne tą kėliau aktualijose??? dar drįsti meluoti šavala tu prakeikta, tavo melas tau sugrįš tūkstanteriopai, būsi tūkstanteriopai daugiau šūdais apdrapstyta nei dabar bandai mane šmeižti, parazite tu neraliuota

Tai turi tas az su manim ar ne? Garantuoju kad neturi. Ir meluoji.
Kai man pirma az su savo omega parduodama siuntei - uzvadinai - " negaliu nepasiulyti".
Kai pardes - " negaliu nepasakyti".
Atsimeni tu viska puikiai, bet kas tavo vartymusi cia nezino.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 29, 16:26)
Senatvine demencija turbut yra tobulejimo pikas. Jei kunas supuva tai ir smegenys puva.

Tai as gi tai ir parasiau, jei zmogus gyvena belekaip , degraduoja, tai ir puola paskui visokios demencijos. Bet yra kas gyvena kitaip. Tu ka nesi sutikes sviesaus seno zmogaus?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 16:53)
Tu man atsiuntei nuoroda kaip atrodo dezute , parasei kad pas tave ta omega pigiau nei nurodyta tenai.
Ilgai dar inksi? Gi sutrauks visai 4u.gif .

taigi dakurei biggrin.gif pozityvioji ir ramioji tu musu biggrin.gif
o reikejo paklausyti Montevertes pavartoti ta omega 3 azu butu padeja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 16:13)
Tai turi tas az su manim ar ne? Garantuoju kad neturi. Ir meluoji.
Kai man pirma az su savo omega parduodama siuntei - uzvadinai - " negaliu nepasiulyti".
Kai pardes - " negaliu nepasakyti".
Atsimeni tu viska puikiai, bet kas tavo vartymusi cia nezino.

bet kam galiu pasiūtyti, nes tai pasaulinė milijonus klientų turinti parduotuvė, debile. Pasiūliau, kad pasižvalgytum savo durnai motinai. Įkėliau kelis galimus papildus iš tos pardės, kuriuos geria n tokių kaip ji pacientų visame pasaulyje. Nepatiko, tai nepatiko. Kame kriminalas, beprote? Kur čia mano uždarbis, kur platinimas už pigiau ar už pinigus? Pigiau nebent tuo, kad toje pardėje pigiau daug kas nei Lietuvoje ar net Europoje. Bet pigiau tau, o man iš to kas, nieko juk.
O dabar eik nx, debile prakeikta. Išsiųstų žinučių šis forumas nesaugo, nebent specialiai nustatinėtum kažkaip
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 16:41)
įrodyk dabar viską šmeižike, bjaurybe tu prakeikta kvadratu!
kur ten buvo mano kaina???????

Oho, visai nesivaldai smile.gif kitakart prie papildu kokiu ramiaku gal uzsisakyk. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 29, 17:13)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 16:47)
Oho, visai nesivaldai smile.gif kitakart prie papildu kokiu ramiaku gal uzsisakyk. smile.gif

Ankstesniais laikais tokią išverstaskūrę melagę kaip ji akmenimis užmėtytų. Taip kad aš dar labai valdausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 16:47)
Išsiųstų žinučių šis forumas nesaugo, nebent specialiai nustatinėtum kažkaip

Eini i zinutes ir yra zinutes , kurias gavau net 2016. O tavo zinute, kur tu siulei pigiau is taves omega nei nuorodoj - ulis vis senai buvo.
Todel ir ner kaio ikelt, nes senis istrintos.
Tai ilkad kiskis savo papildus sau i viena vieta, isterike.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 16:47)
Kur čia mano uždarbis, kur platinimas už pigiau ar už pinigus?

Jei man atsiunti az ir siulai omega ir rasai, kad pas tave pigiau nei nuorodoj - cia kaip vadinasi?

Cia tu siandien
https://m.demotyvaci...ne-1651573.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 29 spalio 2019 - 17:00
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 16:57)
Eini i zinutes ir yra zinutes , kurias gavau net 2016. O tavo zinute, kur tu siulei pigiau is taves omega nei nuorodoj - ulis vis senai buvo.
Papildyta:

Jei man atsiunti az ir siulai omega ir rasai, kad pas tave pigiau nei nuorodoj - cia kaip vadinasi?

tai va kai įrodysi, kad aš taip rašiau (nes aš nerašiau tau taip), kad pas mane kažkas pigiau ir įkelsi originalų print screeną, o ne savo supaišytą ir išredaguotą, tai ir parašyk tada visiems, o kol neįkėlei to, ko aš tau nerašiau, ir meluoji bei šmeiži mane, tai būk prakeikta
Atsakyti
Cambala kaip pleksne meluose vartosi, Mylimuke palaiko....stebim toliau popc1.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 17:57)
Papildyta:

Cia tu siandien
https://m.demotyvaci...ne-1651573.html

cia kas nors uspranta sita teksta is vis. ee lituanistes kur slepiates po lapais, kur tos pozityvumo sergetojos??? bigsmile.gif

ismok viena karta paveiksliuka cia ikelti lotuliukas.gif
Atsakyti