Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 14:56)
Tu apie ka klausi - apie auklejima ar saviraiska?

ka klausiau ta ir atsakyk mirksiukas.gif viskas yra saviraiska, ir viskas yra auklejimas, taigi viska leidai ar kazka visgi draudei?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 15:02)
Apie pavaidinimus as irgi klausiau-kam to reikia?
Ar skaitai tik ta, prie ko gali prisikabint ?

Vajazau vajazau..

Kad suorastum apie ką aš kalbu paklausiu vieno klausimo:
Jei tu nevaidini moteriskai, nesuki vyru aplink pirštą, tai kaip cia gali buti, kad saviskiui nepapasakoji visos teisybes apie save? Kam tau reikia daug dalyku nutyleti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 14:02)
ka klausiau ta ir atsakyk  mirksiukas.gif viskas yra saviraiska, ir viskas yra auklejimas, taigi viska leidai ar kazka visgi draudei?

Nu teip, glusai sviestas sviestuotas.
Namuise leisdavau viska( na lubom nevaiksciojo, todel drausmint nereikejo), dujine, langai - cia manau visi saugo mazus.
Rubus eidavom pirkt kartu, rinksavosi tai kas jam grazu. Su plauksis darydavo ka nori, kazkurioj pradinej klasej issiskutes rasta buvo, burelius lanke kokius jis norejo.
Laime matyti patenkinta ir pasitikinti vaika, o nereguliuoti kaip tu sukuosenos, nes tau mat negrazu.
Nors ka is taves niret - tu kaip kokia sovietmecio ukvede - ne tik vaikams rubus perki, bet ir vyrui. Ka uzmausi - taip ir eis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 14:19)
o prie ko cia lytis as ir sunui neleisciau tokio amziaus, nes man tai elementraiai nergazu.

O tu viska sunui leidai kol buvo maziukas?

O ko neleisti? Mano 8 metis jau buvo skutinėtas biggrin.gif su plaukais tegu daro ką nori, ataugs rolleyes.gif
Atsakyti
Tatuiruotės, isskusti merginu plaukai, vaikinu spalvoti plaukai nerodo jokios saviraiskos. Tai rodo, kad Kai jie buvo mazi jiems truko motinos meiles ir demesio.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 15:11)
Nu teip, glusai sviestas sviestuotas.
Namuise leisdavau viska( na lubom nevaiksciojo, todel drausmint nereikejo), dujine, langai - cia manau visi saugo mazus.
Rubus eidavom pirkt kartu, rinksavosi tai kas jam grazu. Su plauksis darydavo ka nori, kazkurioj pradinej klasej issiskutes rasta buvo, burelius lanke kokius jis norejo.
Laime matyti patenkinta ir pasitikinti vaika, o nereguliuoti kaip tu sukuosenos, nes tau mat negrazu.
Nors ka is taves niret - tu kaip kokia sovietmecio ukvede - ne tik vaikams rubus perki, bet ir vyrui. Ka uzmausi - taip ir eis.

taip ir neatsakei i klausima. biggrin.gif Ar visgi zodzio ne nebuvo pas jus ir viska leisdavai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 14:16)
taip ir neatsakei i klausima. biggrin.gif Ar visgi zodzio ne nebuvo pas jus ir viska leisdavai?

Tu geriau vyrui pikantisku dalykeliu padarytum, gal tada nors kiek juška i ta kaktikaulio vakuma atsivertu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 30, 15:15)
O ko neleisti? Mano 8 metis jau buvo skutinėtas biggrin.gif su plaukais tegu daro ką nori, ataugs rolleyes.gif

Kalbi apie sunu, o mergaitei, manai grazu iskustas sonas? man asmeniskai ne.

Beja, dukra man dabar dekoja, kad neleidau. Vaikai gi nelabai supranta laiko ir kiek trunka kol plaukai atauga. Mergaites plaukai buvo iki juosmens, leidau siek tiek kitaip trumpiau apsikirpti, bet dabar jau vel auginasi. O kas butu, jei butu issiskutusi, viena diena vaikas nori, kita jau tas noras praeina, o pasekmes keleis metus jauciasi. Kokia buka mama buciau, jei to nenumatyciau ir kiekviena kapriza vaiku tenkinciau?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 15:18)
Tu geriau vyrui pikantisku dalykeliu padarytum, gal tada nors kiek juška i ta kaktikaulio vakuma atsivertu.

nu supratau, vadinasi vaiko savo neauklejai, kiti auklejo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 spalio 2019 - 14:22
Vyras gamina valgyti, pina pupa kasryt plaukus, tvarkosi, žo daro ką ir aš.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 15:20)
Kalbi apie sunu, o mergaitei, manai grazu iskustas sonas? man asmeniskai ne.

beja, dukra man dabar dekoja, kad neleidau, vaikai gi nelabai supranta laiko ir kiek trunka kol plaukai atauga, mergiates plaukai buvo iki juosmens, leidau siek tiek kitaip trumpiau apsikirpti, bet dabar jau vel auginasi, o kas butu, jei butu issiskutusi, viena diena vaikas nori, kita jau tas noras praeina, o apskemes keleis metus jauciasi. Koki abuk amam abuciau jei to nenumatyciau ir kiekviena kapriza vaiku tenkinciau?
Papildyta:

nu supratau, vadinasi vaiko savo neauklejai, kiti auklejo...

Jei ji l norės, norės to ilgai, leisiu. Ataugs.
Atsakyti
Ziuriu graziai ja ispyzdino is aktualiju, tai cia tries be perstojo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 30, 15:21)
Vyras gamina valgyti, pina pupa kasryt plaukus, tvarkosi, žo daro ką ir aš.
Papildyta:

Jei ji l norės, norės to ilgai, leisiu. Ataugs.

Mano vyras megsta gaminti valgyti, bet nelabai megsta indus plauti, o as nemegstu prie masinos knebinetis, viskas padaryta tepalai pakeiciami, tecnikine pravaroma, tik siukles isirenku biggrin.gif Plauku tai nesukuoja dukrai, o va zvejoti su abiem tai vazuioja biggrin.gif

Tai ir as dukrai sakiau, jei dar noresi uz 2 m galesi nusikripti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 14:15)
Tatuiruotės,  isskusti merginu plaukai,  vaikinu spalvoti plaukai  nerodo jokios saviraiskos. Tai rodo,  kad Kai jie buvo mazi jiems truko motinos meiles ir demesio.

Nenusisnekek.
Atsakyti