Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 15:21)
Ziuriu graziai ja ispyzdino is aktualiju, tai cia tries be perstojo.

Kodel tu tokia agresyvi ir nemoteriška?

Cia gi ne vaidyba pas tave. Jei butu vaidyba, tai jaustusi pabodimas, bendravimo budas kitoks vis islystu. O dabar pas tave niekas nesikeicia. Labai nemoteriškas skonis burnoje pasilieka skaitant tave.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 15:25)
Nenusisnekek.

Daugiau rimtos psichologijos ateityje skaityk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 spalio 2019 - 14:30
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 14:27)
Kodel tu tokia agresyvi ir moteriška?

Cia gi ne vaidyba pas tave. Jei butu vaidyba,  tai jaustusi pabodimas,  bendravimo budas kitoks vis islystu. O dabar pas tave niekas nesikeicia. Labai nemoteriškas skonis burnoje pasilieka skaitant tave.
Papildyta:

Daugiau rimtos psichologijos ateityje skaityk.

Tau mano skonis burnoj tikrai neturetu rupet tongue.gif .

Ir taip viskas aisku - musu karta sovietmeti uzaugusi, kada visus buvo norima suvienidint.
Dabar laikai pasikeite, jaunimas spalvotas, ivairus, iesko/ keicia savo stiliu. Nebuk kaip bobure ant suoliuko bambanti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 15:34)
Tau mano skonis burnoj tikrai neturetu rupet tongue.gif .

Ir taip viskas aisku - musu karta sovietmeti uzaugusi, kada visus buvo norima suvienidint.
Dabar laikai pasikeite, jaunimas spalvotas, ivairus, iesko/ keicia savo stiliu. Nebuk kaip bobure ant suoliuko bambanti.

Kuo labiau jaunimas mokintas, tuo maziau issidirbineja.
Turejau omenyje, kad turintys daug košės galvoje maziau issidirb8neja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 spalio 2019 - 15:03
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 15:11)
Vajazau vajazau..

Kad suorastum apie ką aš kalbu paklausiu vieno klausimo:
Jei tu nevaidini moteriskai,  nesuki vyru aplink pirštą,  tai kaip cia gali buti,  kad saviskiui nepapasakoji visos teisybes apie save? Kam tau reikia daug dalyku nutyleti?

Kas yra visa teisybe? smile.gif ir kodel manai, kad nepasakoju?
Atsakyti
Ne visiems skirta tapti profesoriais ir docentais. Reikalingi ir menininkai ir muzikantai. Pasaulis margas.
As tai su auskarais jau berods 3 klasej buvau. Tiesiog norejau ir vsio. Mama nuvede i kosmetikos kabineta, ten ausis pradure, ivere spec siulus. Po kazkiek laiko jau buvo galima vertis auksinius auskariukus. Su mokykla problema buvo ispresta - pazistama daktare parase pazyma i mokykla, neva man auskarai reikalingi del akiu😂( nezinau mitas tai ar ne, bet snekejo, kad ausyse yra kazkokie taskai).
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 15:42)
Kas yra visa teisybe? smile.gif ir kodel manai, kad nepasakoju?

Pati rasei, kad nepasakosi visos twisybes apie savo šiltos vietelės reikalus

Kaip gi cia dabar taip?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 15:04)
Pati rasei,  kad nepasakosi visos twisybes apie savo šiltos vietelės reikalus

Kaip gi cia dabar taip?

o pas ją jinai dar šilta?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 15:49)
Ne visiems skirta tapti profesoriais ir docentais. Reikalingi ir menininkai ir muzikantai. Pasaulis margas.
As tai su auskarais jau berods 3 klasej buvau. Tiesiog norejau ir vsio. Mama nuvede i kosmetikos kabineta, ten ausis pradure, ivere spec siulus. Po kazkiek laiko jau buvo galima vertis auksinius auskariukus. Su mokykla problema buvo ispresta - pazistama daktare parase pazyma i mokykla, neva man auskarai reikalingi del akiu😂( nezinau mitas tai ar ne, bet snekejo, kad ausyse yra kazkokie taskai).

Is pat vaikystes buvai mokinama apgaudineti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 15:06)
Is pat vaikystes buvai mokinama apgaudineti?

Apgaudineti ka? Idiotiska santvarka, kur visi turejo but vienodi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 16:10)
Apgaudineti ka? Idiotiska santvarka, kur visi turejo but vienodi?

Nenusisnekek. Astuoniu metu vaikas nieko nesupranta apie santvarkas. Jis supranta tik tai, kad jei mama mokina meluoti, tai tai yra gyvenimo norma.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 15:06)
o pas ją jinai dar šilta?

Dar zinok net dregna. Tik nesprog is pavydo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 15:14)
Dar zinok net dregna. Tik nesprog is pavydo.

o pliat, patikrinai? laižei ir tu? biggrin.gif
Atsakyti