Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 16:54)
jis ne anglas, kad rinktųsi anglų kalba

Univere galima rinktis anglu, jei luetuviskai nemoka. Ten daug anglu kalba studijuoja - studentai is uzsienio, pagal Erasmus programa.
Vnz tu visiskai nusikalbi ir tarski toliau nesamones.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 17:46)
Is taves- vaidinti biggrin.gif

Tu gi esi prieš vaidinimus...tipo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 16:56)
oi magistratura is vsi lengva man tike, kad neturiu laiko papildomo.
Pirmas studijos Lietuvoje buvo gana sunkios, bet labai idomios, intencyvios, mes per 4 m baigem 5 m kursa. O tas laikas zinoma labai fainas, studentai gi vsiko prisigalvoja, sventes, vakareliai, keliones ir t.t.  wub.gif labai fainas kursas musu buvo dar dabar su daug kuom bendruajam.
Antros studijos Airijoje buvo labai  sunkios, nes ne tik kita kalba, bet ir vsiai nauji dalykai apie kuriuos nei bum bum nezinojau, pradzioj verkti norejosi..bet nieko prasilauziau, nors is musu kurso iskrito 5 , pradejo 16, baige 11.

mums tai pasisekė tuo, kad savo specialybės dėstytojų lepūnai buvom, ypač tie, kurie buvom per atviras duris. Tiesiog taip jau yra, kad mūsų dalyko dėstytojai yra savo dalyko fanatai ir myli tuos, kurie jį taip pat renkasi. Viena vienintelė dėstytoja buvo kažkiek pasikėlusi, nes užsienietė, už mūsų vietinio lietuvio ištekėjusi. Bet nieko, sutariau ir su ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 17:19)
O kam taisei, jeigu ir berasciai sueina?
Siaip studentu baigiamuosius tikrina kalbininkai univere ir visisku lopetu nepraleidzia. Tai tu taisei svetima darba ir pradejai prasmukt tam debilui.
O paskui piktiniesi zmoniu nesaziningumu, galu gale valdzia. Kai pati esi ne geresne.  mirksiukas.gif

ir kuom zmogus debilas, kad lietuviskai neraso idealiai teisingai? biggrin.gif tu nezinojai, kad darbus dauguma duoda kazkam patikrinti klaidas ta prasme? As nesenai draugei padejau i anglu isversti ten isvadas, taigi tai neatspindi zmogaus profesionalumo, jei ne lt kalba studijuoja, kas jau cia jau taip idealiai raso kazin?
Man pati bakalauro vadove klaidas pataisydavo, jei rasdavo ir ka?Ir cia, kai rasiau angliskai taip pat patardavo kaip geriau stilistiskai issireiksti, nes ne siaip rasineli gi rasai.
Egzaminai rastu visi buvo, bet matai islaikiau ir gerais pazymiais ir baigiau gana geru vidurkiu tiek lietuviskai , tiek angliskai mirksiukas.gif
o jums pavydo pilnos kelnes.
Beja, jokie kalbininkai netikrina darbu, bent jau netikrindavo musu laikais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 16:59)
Univere galima rinktis anglu, jei luetuviskai nemoka. Ten daug anglu kalba studijuoja - studentai is uzsienio, pagal Erasmus programa.
Vnz tu visiskai nusikalbi ir tarski toliau nesamones.

vaikeli, žmogus, kuris linkęs į tiksliuosius mokslus (patikslinu tau neučka, IT - prie tiksliųjų skaitosi), nebūtinai yra gabus kalboms. Su anglų kalba gali jam irgi tūga būti, įkerti? Nes kiek žinau, summary jis pats nerašė, vertėsi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 16:58)
tu tikrai nežinai kas yra aukštasis mokslas, todėl nebepajuokinėk savęs ir keisk temą smile.gif

Cia tu nezinai. Ryskiai nusikalbi jau apie kita, kuris tik tv ziurejo ir skaire. Tai kiek jis metu neakivaizdiniu taip studijavo ir ka? Bakalaura ir magistantura?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 17:48)
Tai jeigu teise skaite, reiskia mokesi ir ismoko. Kad ir prie teliko. O tavo debilas draugelis nieko neismoko, tu uz ji istaisei klaidas.

ka tu baigusi, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 17:03)
vaikeli, žmogus, kuris linkęs į tiksliuosius mokslus (patikslinu tau neučka, IT - prie tiksliųjų skaitosi), nebūtinai yra gabus kalboms. Su anglų kalba gali jam irgi tūga būti, įkerti? Nes kiek žinau, summary jis pats nerašė, vertėsi

Vartykis toliau, bl , prijuostes brezini su mocia ir giminaite sukurpt nesugeba, cia tiksliojo IT mokslo darba taise😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 17:04)
Cia tu nezinai. Ryskiai nusikalbi jau apie kita, kuris tik tv ziurejo ir skaire. Tai kiek jis metu neakivaizdiniu taip studijavo ir ka? Bakalaura ir magistantura?

ko aš nežinau. Patikslink
kuo tau magistras yra neaukštasis, taip ir neatsakei. Kol neatsakyk, nedrįsk kitų kamantinėti
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 17:06)
Vartykis toliau,  bl , prijuostes brezini su mocia ir giminaite sukurpt nesugeba, cia tiksliojo IT mokslo darba taise😂😂

jūs su mylimuke ryškiai esate dvi debilės
tai jei tu nesimokei niekad sakykim biologijos, tai tu negalėtum perskaityti kokio nors biologinio veikaliuko ir pastebėti kuris sakinys lietuviškai nelogiškas arba kur nėra nosinės raidės ar y vietoje i? jei tiek negebi, tai pilzink nx iš čia, tik terši eterį trukdydama protingiems diskutuot
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 17:50)
jis man ne draugelis, tai pirma. Antra, jei tu nesuvoki ir kaip cambsė esi nieko nebaigusi, tai gramatika ir stilius netolygu turiniui. Aš juk jam ne turinį rašiau, ne visą darbą, įkerti, avele? smile.gif

Vistuke tu, taisei jam nebent morfologiskai, dar sintaksiskai, bet ne leksikologiskai, ir specialybines kalbos nezinai. Kad stilistines klaidas istaisytum, bent kazkiek reikia turini ismanyti. Esu ne viena disertacija taisius, viena ne savo specialybes buvo, tai tikrai sudetinga nezinant terminu, issireiskimu, pacios esmes. Kokybiskam darbui isigilinimo reikia.
Atsakyti
Nu...uztenka rietis.
Geriau papasakokit ar siandien kam nors svetimam vartėt akis
biggrin.gif

Pas man šiandien vieni pencinykai bliet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 spalio 2019 - 17:24
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 18:01)
Tu gi esi prieš vaidinimus...tipo

As esu pries parseles melages, kurios sako, kad slepiu savo praeiti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 18:03)
Beja, jokie kalbininkai netikrina darbu, bent jau netikrindavo musu laikais. mirksiukas.gif

Tikrina.
Atsakyti