Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 18:23)
Vistuke tu, taisei jam nebent morfologiskai,  dar sintaksiskai, bet ne leksikologiskai, ir specialybines kalbos nezinai. Kad stilistines klaidas istaisytum, bent kazkiek reikia turini ismanyti. Esu ne viena disertacija taisius, viena ne savo specialybes buvo, tai tikrai sudetinga nezinant terminu, issireiskimu, pacios esmes. Kokybiskam darbui isigilinimo reikia.

Darbas ir turi buti parasytas taip, kad visi suprastu ir ne tos specialybes zmones, mano darbo vadove Airijoje buvo visai ne It specialsite, ir labai geria visus terminus klausinejo, kas man atrode akivaizdu, jai netarode, taip ir parasiau gerai mirksiukas.gif
O Monteverte ir sako,kad taise lietuviu kalba, o ne pacio darbo esme ar prasme,
keista ka tu ten taisei, kad tu ci asitu zinuciu esmes, nei prasmes nesupranti. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 18:29)

Airijoje tikrai netikrina ir Lt, kai as baiginejau irgi netikrino. is vis komisijoje net nebuvo nei vieno lituanisto, nes specialybe visai nesurista su kalbom mirksiukas.gif
Dabar gal nezinau, bet abejoju.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 17:23)
Vistuke tu, taisei jam nebent morfologiskai,  dar sintaksiskai, bet ne leksikologiskai, ir specialybines kalbos nezinai. Kad stilistines klaidas istaisytum, bent kazkiek reikia turini ismanyti. Esu ne viena disertacija taisius, viena ne savo specialybes buvo, tai tikrai sudetinga nezinant terminu, issireiskimu, pacios esmes. Kokybiskam darbui isigilinimo reikia.

o kur aš parašiau, kad leksikologiškai, nu kur? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 17:51)
keista ka tu ten taisei, kad tu ci asitu zinuciu esmes, nei prasmes nesupranti. unsure.gif

būtent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 18:23)
Nu...uztenka rietis.
Geriau papasakokit ar siandien kam nors svetimam vartėt akis
biggrin.gif

Pas man šiandien vieni pencinykai bliet....

jo pavartysi cia lotuliukas.gif siandien kaip tik pagalvojau, kazin jei buciau vienisa, jauciu darbe be sansu,kad butu imanoma koki romana susukti, nors tiek vyru biggrin.gif bet tai visi beveik uzimti, o laisvi tai visai vaikai biggrin.gif

aplamai sake sferas per radija, kur daugiausia bletstvu darbuose, tai pirmose vietose pedagogai, visokie draudikai, prekeiviai, medicinos darbuotojai, o IT kaip nekeista prie paskutiniuju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 spalio 2019 - 17:58
pas mane vienas naujas rytoj ateis, tai dar nežinau ar bus vartomas biggrin.gif
Atsakyti
Negalima lyginti kokios molekulinės biologijos studijų su pvz pradinių klasių pedagogika.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 17:11)
ko aš nežinau. Patikslink
kuo tau magistras yra neaukštasis, taip ir neatsakei. Kol neatsakyk, nedrįsk kitų kamantinėti
Papildyta:

Tu ten kada skiedei kad kazkok8am berneliui taisei darba, tai parasei, kad jis baige bakalaura ir magistra. Ir turi aukstaji issilavinima
Neparasei kad baige du aukstuosius biggrin.gif . Tuom ir issidavei, kausele biggrin.gif .
Nu i dabqr vartykis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 17:11)
trukdydama protingiems diskutuot

Na jo- viena pastoviai saukia kad ji grIAzi, kita pastoviai irodyneja kad ji prOAtinga biggrin.gif .
Kai tu realiai esi baisi, o lutuke visai glusa, tai nuolat savo trukumus ir bandot nirs cia parasyt, kur jusu niekas nemato. Nes ir taip aisku, kad grazus ir issilavines zmogus nepuls to apie save irodyneti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 17:57)
jo pavartysi cia lotuliukas.gif siandien kaip tik pagalvojau, kazin jei buciau vienisa, jauciu darbe be sansu,kad butu imanoma koki romana susukti, nors tiek vyru  biggrin.gif bet tai visi beveik uzimti, o laisvi tai visai vaikai  biggrin.gif

Man is vis keista kur tu atradai durneli, kuris tave paeme.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 17:57)

aplamai sake sferas per radija, kur daugiausia bletstvu darbuose, tai pirmose vietose pedagogai, visokie draudikai, prekeiviai, medicinos darbuotojai, o IT kaip nekeista prie paskutiniuju  biggrin.gif

Bet tai tavo vyras gi ne IT dirba biggrin.gif . Reiskia mirko savo lazdele kaip turi but kazkur. Ypac kai namie negauna pikantisku dalykeliu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 30, 18:29)
As esu pries parseles melages, kurios sako, kad slepiu savo praeiti.  biggrin.gif

Oi bleeeeeet gazelė atsirado riebiomis kušimis biggrin.gif

Tai nepasakosi šitam apie savo bėgius iki Maskvos, tiestus iš stačių by.bių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 19:01)

Tai nepasakosi šitam apie savo bėgius iki Maskvos,  tiestus iš stačių by.bių?  biggrin.gif

Tu ta pati karts nuo karto rasineji visoms narems. Kas tau yra? Mane ne mylimuke domina, tuesiog tu. Kas tau neduoda ramybes, kad tau yra kazkojs zdvigas kurti istorijas ir pritempineti visom is eiles?
Daraisi nuobodi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 18:18)
Tu ten kada skiedei kad kazkok8am berneliui taisei darba, tai parasei, kad jis baige bakalaura ir magistra. Ir turi aukstaji issilavinima
Neparasei kad baige du aukstuosius biggrin.gif . Tuom ir issidavei, kausele biggrin.gif .
Nu i dabqr vartykis.

o tai negalima to pavadinti vienu žodžių junginiu: aukštasis išsilavinimas?
įrodyk, debile biggrin.gif bet tu jauti kokia tu durna? čia net paskutinis kaimo japas nesuklystu, o tu suklydai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 19:13)
Tu ta pati karts nuo karto rasineji visoms narems. Kas tau yra? Mane ne mylimuke domina, tuesiog tu. Kas tau neduoda ramybes, kad tau yra kazkojs zdvigas kurti istorijas ir pritempineti visom is eiles?
Daraisi nuobodi.

kokiom visom? ir vėl susivarei debilkute biggrin.gif nei man, nei Lutukei, nei Lisitėjai, nei kin ar Idomuciai jinai to nerašė, net tau to nerašė. Rašė tik toms kurios UMD sėdi.
Bet tu jauti kaip tu klimpsti? skęsti čia forume visiškai. Vis daugiau ir daugiau nusišneki ir skystėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 30, 19:25)
o tai negalima to pavadinti vienu žodžių junginiu: aukštasis išsilavinimas?
įrodyk, debile biggrin.gif bet tu jauti kokia tu durna? čia net paskutinis kaimo japas nesuklystu, o tu suklydai biggrin.gif

Bet aktualiju temoj visos juokesi is tavo " magistro" biggrin.gif .
Zinok ryskiai matosi, kad tu tik papipdus stumi kur tenka. Nera bligai. Visko reikia. Net valytoju.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 19:30)
Bet aktualiju temoj visos juokesi is tavo " magistro" biggrin.gif .
Zinok ryskiai matosi, kad tu tik papipdus stumi kur tenka. Nera bligai. Visko reikia. Net valytoju.

aš tai žinok jau juokiuosi net iš tavo gėlių pardavinėjimo biggrin.gif nebent pati pievoje skynei ir stūminėjai turgelio pakampėje biggrin.gif nes joks normalus verslininkas, įkūręs parduotuvę nesamdys tokios analfabetės, neučkos, nezgrabailos.
Atsakyti